Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zelim si ga

Zelim si ga

Samo povem, nimam komu trenutno. Neizmerno si ga zelim videt, objet, mu dat lupcka, ga samo gledat in se povaljat z njim… Ampak ne vem, ce on to ve. Sva ze imela noske skupaj, pa vseeno. I think i love him… Pol pa ta ogabna korona vse moznosti zaj***.

Sej bo kmalu spet vse po starem in bova takrat vse nadoknadila za nazaj.

Lahko mi pišeš: [email protected]

Se zelo veselim. Upam, da bo se to zgodilo cimprej.

Pravijo, da če si nekaj res močno želiš se to potem uresniči.

NeRadSam, hvala, vse to sem zelela slisat. JA, zelo, zelo, ZELO si te zelim videt in vse to. In zgodilo se bo, vem… Ampak a lahko cimprej?

Zgubu sem tvojo telefonsko 🙂

Piši mi na spodnji mail, da se končno zmeniva.

Ti pacek. Glede na to, da si izgubil mojo stevilko, lahko sklepam, da te ocitno ne zanimam dovolj. Zgleda, da se noskas z vecimi 🙁 Si me razocaral.

Potem je pa res skrajni čas, da se dobiva, da se ti odkupim.

https://br.wikipedia.org/wiki/Kunik#/media/Restr:Eskimokiss.jpg

Hja, tolaži se s tem, da nimaš le ti takih problemov…:)Nisi samo ti zaljubljena. Nas je več:(. In ni to moja sreča in veselje. To je moja muka.

Resno ?

Berem in berem. Kako si želim, da bi bila to ti. Ampak ti ne veš da mislim nate praktično vsak dan. Korona je dobro zaj***** vse skupaj. Po datumu objave bi lahko bila, ampak možnosti so minimalne 🙁

Tudi ce so moznosti minimalne, SO 🙂 Se mi je zgodilo ze kaj, za kar se mi je zdelo, da sploh ni mozno.

Hvala za optimizem vendar je bil v tem času neki virtualni kontakt. Precej hladen odnos tako da so sedaj možnost še toliko manjše 🙂

Ojla .. kako si mi ?
Se lahko slišiva?
Lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close