Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Želim si le seks

Želim si le seks

Leto dni nazaj sem spoznala moškega, s katerim sem šla nekajkrat na pijačo. Vse je bilo ok in ni nama primanjkovalo tem. Sledilo je mobilno dopisovanje s presledki. Po enem letu sva trikrat pristala v njegovi postelji. Zanima me naslednje: Kaj pomeni, če ti moški (26) zastavi vprašanje, kako gledaš na najino zvezo? Se mogoče boji, da se ne bi nanj preveč navezala, mu nakopala težave s problemi hoče začeti resno razmerje? No, da ti povem moj odgovor, ‘samo seks’, njegov odgovor nazaj pa je bila tišina. To je trajalo dokler ga nisem spravila iz zadrege in spremenila teme. Moram pa povedati, da mi je ta moški blazno všeč, a zaradi preteklih slabih izkušenj se držim nazaj in s težavo skrivam svoja čustva.

to pomeni, da sta dva brezjajčnika skupaj! Če bi bil pravi moški, bi namesto, da tebe sprašuje, povedal, kaj si on predstavlja oz. želi, kako naj se zveza odvija. Mogoče bi dobil košarico ali pa punco. Ti pa si hotela izpasti hard in si bleknila nekaj, čeprav si v resnici želiš drugo.

Se pravi je on kriv, ker te je en drugi prizadel.

To je en tip meni naredil, zelo hitro je bil bivši.

Kaj koji kurac boš mene sodil po njej, ko sem bila kontra od nje…. V vseh pogledih.

res ste bedni s temi svojimi igricami.. ni čudno da gre mž svet u pm.

pač rečeš, da ti je všeč in hočeš vezo.. pa seveda ne seksaš prej kot v vezi. če noče veze, ti vsaj ni dal svoje slabe energije praznjenja vate (niso radodajke zaman vidt starejše in bolj zgarane za svoja leta, od tipov stres se pač na njih pozna).. če pa sta že seksala, pa hočeš več kot to, pa povej ane, in zaključi če noče več. itak je dobil kar je hotel, tko da..

Ta cagavec je eno leto vztrajal? O šit. Svet je postal še hujši, kot sem mislil.

Za torek se kar dobra štorija 😁

Lahko, da si zapraviš dobro priliko, samo zato ker se imela v preteklosti slabe izkušnje.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8215, 22.10.2024 ob 12:49

Leto dni nazaj sem spoznala moškega, s katerim sem šla nekajkrat na pijačo. Vse je bilo ok in ni nama primanjkovalo tem. Sledilo je mobilno dopisovanje s presledki. Po enem letu sva trikrat pristala v njegovi postelji. Zanima me naslednje: Kaj pomeni, če ti moški (26) zastavi vprašanje, kako gledaš na najino zvezo? Se mogoče boji, da se ne bi nanj preveč navezala, mu nakopala težave s problemi hoče začeti resno razmerje? No, da ti povem moj odgovor, ‘samo seks’, njegov odgovor nazaj pa je bila tišina. To je trajalo dokler ga nisem spravila iz zadrege in spremenila teme. Moram pa povedati, da mi je ta moški blazno všeč, a zaradi preteklih slabih izkušenj se držim nazaj in s težavo skrivam svoja čustva.

Kaj. Povedala si, da si lajdra in on ne išče prostitutke. Če bi jo, ne bi samo 3x pristala v postelji, temveč vsakič in ne bi tisti spraševal. Kaj zavajal 26 letnika. Odpri si ustrezn portal, napiši da si želiš samo sex, dodaj še kakšne atribute mora moški imet in to je to. Tako kot si povedala tukaj,  napišeš na ustreznih portalih in se bodo javili po tvoji želji primerni kandidati. Potem te bodo spraševali samo še ali tudi oralno, analno,…

New Report

Close