želim si mlajšega ljubimca
Ah to pa sploh ni res! Pri teh letih so ženske še kako zanimive za mladiče, ker bi radi probali žensko z izkušnjami in verjemi da jih ni malo takih. Samo za sex ni problema. Mene so pri mojih 30ih od 18 letnikov naprej skušali prepričati v sex, pa nisem manekenka! Pojdi samo malo po lokalih ob koncu tedna pa boš izbrala, haha
Pa probaj, varanja je polno za vsakim vogalom.tisti, ki mislijo, da imajo doma perfektne može/žene, ki tega nikoli ne bi naredili, se v velikem procentu motijo. Prav tako tisti, ki vztrajno zanikajo, da tega ne bi naredili svojim partnerjem. Saj nikoli ne veš, kdo te čaka za naslednjim vogalom.
Je pa treba misliti na posledice svojih dejanj.
Hmm…. dejstvo je,da te bo mladenič krepko bolj butal kot nek tip tvojih let ali starejši …. to je žalostna resnica……. o nas moških…. Vsak mladenič, ki je postal moški to dobr ve….. In, če se enemu golobradcu taka mrha v zrelih letih sama nastavi brez veliko truda …. te bo itak raztural, … do nezavesti…. Sm tud tej golobradci niso vsi glih …… Dost sm v športu z njimi …. pa so tok poženščeni, da glava boli….. So srečno zaljubljeni v stalno dekle, ki jo imajo ob seb in to je to…. Po napisanem pa vidm, da rabš “divjaka” ….. Kot je ena napisala gor…. ni panike …. po lokalih zvečer…. samo nakazeš…. takoj bodo trije pri teb…… seveda, če zgledaš dobr….. to pa verjamem da…. ker, če nebi zgledala dobr, si bi želela moškega in verjetno nebi bila “vezana”, pa brez zamere tiste, ki malo manj “dobro” zgledate….
Jaz nikoli nisem gledala za mlajšimi dokler nisem spoznala mojga fitnes trenerja..4 leta mlajši, mali je lepotec za sex bi bil super sam sem vezana in nisva imela nič. Se mi pa je prvič zgodilo, da mi je nekdo mlajši všeč ponavadi me niti moji vrstniki ne zanimajo. Se mi pa zgodi, da sanjam tega mojga trenerja in me pol ko se zbudim peče vest kot, da bi mojga varala…
Dejstvo je, da greš v življenju skozi več faz…najprej si želiš samo to ,da bi seksal,potem si v daljši vezi in redno seksaš vendar bi rad poskusil kaj novega,nadalje misliš/upaš da ti ima malo starejša ženska kaj več za ponuditi in iščeš to …ko pa si star si pa želiš mlajšo 🙂 jaz sem trenutno v tretji fazi,kot verjetno vsi mojih ali podobnih let :)… verjetno gredo ženske tudi skozi kakšne faze, ki pa jih ne poznam 🙂