Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu želim si mlajšega ljubimca

želim si mlajšega ljubimca

Joj, a nimaš moje številke?

ona35 sem ti poslal ZS 🙂

Sem ti poslal ZS

nism vedu da ste 35+ generacija tako mahnjene na mlado meso kaj bi dal za eno hudo milfo…

btw štejem 25 :)))

Pa kje naj jaz najdem take dekleta, starejša od mene :):)

Nekatere so pisale, da je pri 35 nezanimiva, seveda to ne drži, zanimiva je vsaka ženska, ki zna biti izivalna (ne rabi bit hudo dobra mačka), mladi fantje smo pa različni in tukaj obstajata skoraj da samo 2 vrsti:
1. stari so recimo okoli 18-25, noro zatreskani v punce
2. enaka starost, norijo za starejšimi-ZAKAJ? Ker si ne morejo druge dobit!
Je pa seveda ena izmed možnosti ta: želja po nečem novem.

Tukaj si dobila nekaj ponudb s strani mladih (okoli 25let), morda ti bojo ušeč, ampak se prej vprašaj zakaj bi bli s tabo- zgoraj sem omenil, druge si ne morejo dobiti (to je vsaj 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} takih, verjemi!)

Sicer pa: dokler ne boš poskusila ne boš vedela 🙂

Polij se s hladno vodo in raje se loti kakega dela potrebnica lena!

Zelo mikavno!!! Jaz pa si ze starejso zensko. Na leta sploh ne gledam eni pac mamo drugacne zelje!!! Pa kaj

jaz sem pa 26 letnik in hodim z 32 letno miško in kaj nej rečem ja jaz bi sexal 3x na dan ona pa 1xna 14 dni…..vse skupaj nič…..in kaj naj zdaj pri 26 si ga nej drkam vsak dan…..včasih pa mora človek varat….vse ostalo je pa super….starejše so zakon ker majo mal po glav poštiman pa znajo migat,,,mlajše pa noge narazen pa udri po siromaku brez da bi vzdihnla al pa mal vsaj s prstkom mignla….tko da nad30 ste zakon sam mal večkat je treba dat doma pa bo…..

Go girl. Starejše ženske so bolj sexipilne, enostavno vedo kaj si želijo v življenju, prijetno je deliti trenutke s tako damo. Star sem 23. Če si za odpiši pa se dobiva na kavi. Lp 🙂

ahaha… ona35, vidim, da ponudbe kar dežujejo, zato se ne bom niti oglašal, povem ti z mojega vidika, da 35-letnice še zdaleč niso zanemarljive, za moj okus nekaj najboljšega in samo zaradi takih konzervativcev kot so nekateri tukaj gor se ne drži nazaj. Če želiš to storiti, naredi! Samo potem ne jamraj ampak živi s tem! Cel jeb** svet to počne, vsi to počnejo! JA VSI, naj se mi sploh ne javljajo zdaj neke zategnjene Marije iz nekih tretjih sel u božji materini, češ kako je to oh in sploh izprijeno… Če nisi neka svetinja in ti v življenju pač paše še kaj probat GO FOR IT!!
Sam sem star 24 in me dvajsetletnice niti najmanj ne mikajo, kokr majo tisto rit napeto, so tut tupe ke v glavo, zato bi bila presenečena koliko mojih vrstnikov fantazira o ženskah kot si ti, TUDI STAREJŠIH! Spust hudiča s sebe 😉

pozdravljene!
sem star 25let in isce starejso zensko za obcasne klepete po telefonu,internetu in kasneje kaj vec.
sem ze dolgo v razmerju in si zelim obcasne avanture.
bodi urejena.tako v glavi kot zunanjosti:-)
upam da se najdes,cakam na tvoj zasebni odgovor.
lep dan vsem!

Bravo, aplavdiram na ta komentar :)))

hihi jaz tudi

Hehe, jaz tudi aplavdiram sem mislila…

Heiii jaz bi poskusil z tabo sem sstar 19 let kak bova kontaktirala?

Za vse ki jo obsojate dejte se mal uprašat a je mogoče da želi mlajšega ker pri svojmu ne dobi kar si želi in hrepeni po čutni divji strasti ki je ni deležna tko da svaka ti čast kr uživi…

Ej mislim s čim zgublajte čas ..
Kar se tiče žensk je dejstvo to če jo dobr pofukaš v taprve potem je veno tvoja pa čeprav si v vezi ali ne. Seveda moraš biti pa človek prasec če si v vezi in iščeš naokoli namesto da si doma ustvariš vrhunski sex ob svečkah kozarčku kakem perilcu…. Sam ženske premalokrat pozabijo kako so nas zapeljevale spogledi nekoč .. Kam je šlo to danes??
No vsekakor če bi obdržali malo tega trenutka tudi sedaj sigurno ne bi iskali naokrog avantur.
No tisti ki je pa napisal saj tako vsi varajo si lahko to nekam zatakne k vsi nismo labilne osebe in spoštujemo in cenimo partnerje s katerimi smo. Vsekakor pa vsi želimo pobegniti iz vsakdanjika samo ne vemo kako bi to povedali svojemu partnerju ali pa se mu sploh ne upamo omeniti. Potem se nam pa lažje zdi poiskati na okrog .. ampak to nam lahko prinese veliko žalosti v življenje in osebnega nespoštovanja kajti ko enkrat prestopiš je konec.
Lp. Robert

Vsi pa res ne varajo. samski prav gotovo ne.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tudi jaz imam take izkušnje. Po 30. letu so mi všeč samo mlajši… zdaj sem 40. Sem že nekaj let poročena.Tudi moj mož je mlajši – 5 let in zaenkrat (in upam, da za dolgoooo) mi je to zelo ok… Nimam več potreb po lovljenju:) Največja razlika je bila 10 let in je zelo dobro špilalo vse skupaj, dokler je trajalo. Je bil v vezi z vrstnico in sem se naveličala usklajevati urnike:)

Je pa res, da če že koga pogledam, je sigurno veliko mlajši od mene…
Me bo to kdaj minilo?

Aja, še to.. Zdi se mi, da je še vedno kar nek odziv od mlajših (čeprav se delam zelo nedostopno), čeprav si ne delam utvar in niti ne preverjam, ali sem jim slučajno všeč. Mogoče se hecajo, ampak občutek je pa fajn:))

Ti grešnica!!!! Avša!!!!

Se javim in te sexam v vse kamor gre moj korenjak.

Poklici me imam 25let iz ljubljane ceden urejen sr.postava 180c #${04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}&/&{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}${04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}#$# da uzivava ze nocoj

od kdaj se pa z ljubimci pogovarjaš, hehehehe

Ženske, a ve to resno? Sem malce preko 40, ampak pri mladcih je za moje pojme samo telo OK, sex pa …… A ni bolje kakšnega resnega 40-50?? Po moje znajo bolj ustrečti ženski, kot fantki, ki se še učijo – pa čeprav so mogoče bolj vzdržljivi. Se mi zdi, da take okoli 20 plus še moraš učiti kje in kako, da ti ustrežejo.
Naj povem, da nimam izkušenj ne z mladimi ne starimi, me pa mika……..zelooooo.

New Report

Close