Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu želim si mlajšega ljubimca

želim si mlajšega ljubimca

Glej, prijavi se in pričakuj kakšno ponudbo preko zasebnega sporočila.
Nikogar ne prijavljamo, nikogar ne tepemo!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

zdravo,

star sem 28 let in sem še bolj neizkušen na področju ljubezni;

rad bi se dobil s kako lušno 40 letnico;

to še ne pomeni, ce sem bolj neizkusen da bom tudi slab, znam presenetit

Ženska si in delaš z svojo glavo. Mnogi fantje si želijo prvo izkušnjo z zrelo žensko. Nevem zakaj, ampak taka je moška narava v teh letih. Izkoristi priložnost narave in občuti moč mlade strasti. Občutila boš ponovno mladost, druzega pa ne.Če ti je to cil, probaj, vendar ne pusti moža in družine na cedilu zaradi tega

oj ona 35

a te se zanima sex z mlajsim ,sem 28 let,,,,,,,,,,,javi se nebo ti zal

pozdravljena ona35

sem star 28……….ce ti zanima mi napisi kon.pa se cujema nebo ti zal

Pozdravljene dame,

pravijo, da poskusiti ni greh. Namreč spoznal sem 38 letnico, s katero sva noro uživala. Starejše ste fenomenalne. Z vami se najbolje uživa, in kar je pomembno veliko stvari tudi razumete, če se z vami spustiš v pogovor. Potem, pa je postal njen mož zelo sumljičev in jo je začel preverjati. Tako sva se odločila, da raje nehava, kot pa da mož ugotovi. Nehala sva se dobivati, čeprav sva si še oba želela, vendar je bila najboljša opcija, kot pa da se loči z možem. Diskretnost je na prvem mestu.
Zdaj pa me mika, da bi spet našel podobno damo, katero mikajo mlajši moški. V živo je težko spoznati starejšo damo, ki si želi mlajšega. Ko zagledaš, neveš kaj si misli, ali si želi ali ne. Tako želim tukaj spoznati, saj katera si bo želela bo kontaktirala.
Leta toliko niso pomembna, pomembno je da se ujameva.
Če se vidiš v oglasu, me kontaktiraj na zs in se bova bolje spoznala.

Živjo!

Leta so važna – ne več kot 35 in izgledati moraš vsaj “vredu”. Star sem 27 let, postaven in privlačen.

Piši ZS!

[url=https://kriptocoin.si/]https://KriptoCoin.si/ [/url]- Priložnosti s kriptovalutami

seksam 45 minut+ … a kakšno zanima?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kako hitro opereš avto?

Vseeno sem mislila, da si maratonec na tem področju. 45 min se ravno ogreješ, ti bi pa že pogorel.

Vseeno sem mislila, da si maratonec na tem področju. 45 min se ravno ogreješ, ti bi pa že pogorel.[/quote]
Vidva malce različno dojemata kaj je sex. Uskladita to, da ne bo prihajalo do razhajanj!!

Mladeniči…. mislim da ste nekateri mal zgrešili smer…. Damam se je treba posvetit in in jih nosit po rokah, ker si to zaslužijo, treba jih poslušat in jim namenjat pozornost…. vi pa bi jih samo “nabijali” ( se opravičujem nekaterim…).
Je lepo zaplavat v globino morja, ne pa samo skakat po plitvini…..

lep pozdrav vsem…

(jaz 40…. ljubim pa od 40 navzgor… ) 😀

Zanimivo, da imate želje imeti spolni odnos z mlajšim..Jaz sem stara 25 in si ne predstavljam iti v odnos z moškim, ki je samo 1 leto mlajši od mene. Bi raje starejšega…A se to potem v glavi obrne, al kaj?

Merila in želje se z leti spreminjajo. Upam, da boš našla pravo pot!

Jaz sem stara 32 in imam že pol leta 20 letnika za seks. Kaj boljšega si človek težko želi. 🙂 Priporočam vsaki.

Če bi hotela katera 40 letnika naj se javi na mail, [email protected]

Ja, ampak to je mogoče ok, če si ga želiš samo za seks. Če si pa želiš nekoga, ki te bo spoštoval, ljubil in si želel s teboj preživeti še ostali del življenja, pa pomoje ne gledaš samo na to, kako dober je v postelji.

Ja, ampak to je mogoče ok, če si ga želiš samo za seks. Če si pa želiš nekoga, ki te bo spoštoval, ljubil in si želel s teboj preživeti še ostali del življenja, pa pomoje ne gledaš samo na to, kako dober je v postelji.[/quote]

Naslov teme je “Želim si mlajšega ljubimca”. In jaz ga imam. Me spoštuje, enako kot jaz njega. Se pa ne ljubiva in ne bova skupaj preživela preostanka življenja. In to je jasno obema vse od prvega dne.

Saj štekam…30letnice si želijo 20letnike, 20letnice pa 30letnike….In potem je to tak: 20letnica ima za ljubimca tvojega moža, ti pa za ljubimca njenega fanta in vsi so srečni in veseli.

Tak je svet.

Bi katera mela mlajšega ljubimca? Se ponudim… (za eno noč)
Poišči me pod nikom:

Če sem rekel brez reklam to velja!!
Paco

Za Ona55:

Pa si ti tudi kdaj vsaj pomislila (pa četudi nisi varala)???
Jaz že vse življenje poznam eno mojo “hibo” in sicer, da me nikoli niso dolgotrajno zanimale mlajše punce od sebe. Tako sem tudi živel, saj sem bil ( dokler sem bil ledih, ljubimec predvsem nekaj starejšim poročenim ženskam in nisem imel sploh nobene slabe izkušnje z njimi. Mlajše od mene, pa me niso in me še sedaj pretirano ne pritegnejo: Za oči so lahko “bolj idealne”, toda ženske vrline kot so uživanje življenja, skromnost, realen pogled na življenje, nepreračunljivost in konec koncev dober seks običajno moški lahko pričakuje predvsem od “zrelih žensk” (Sorry “tamlade” saj je kakšna med vami morda tudi z opisanimi lastnostmi, ampak po mojem mnenju ste bolj redke, a bo nekoč itak prišel tudi vaš čas, tako, da mi ne zamerite za mnenje, kakršnega sem si ustvaril o lepšem spolu).
No Ona55, sedaj veš, zakaj me je tvoj post pritegnil, si lahko obetam odgovor ?!
LP!

Tudi jaz si želim mlajše ljubice.

Res ne vem, čemu toliko želja po nekih ljubimcih in ljubicah. Se res ni pripravljen nihče vsaj malo potruditi, da bi bil zadovoljen tudi v obstoječem razmerju? Očitno ne – v nasprotnem primeru ne bi bilo toliko ločitev in varanja.
Pa to ni slika le pri razmerjih, temveč veliko ljudi vrže puško v koruzo tudi pri ostalih stvareh. S takim obnašanjem pa vsak prej ali slej spozna, da mu tudi to ne prenaša sreče in postane depresiven.

Mislim, da bi se velika večina ljudi morala malo vzeti v roke in se odklopiti od moderne pralnice možganov, ki pri ljudeh na vse načine spodbuja nemoralno vedenje.

ja jaz bi biu tvoj ljubimec stzar sm28

zdravo

Da nimaš slučajno preveč moških hormonov?

lp

leta letijo - iščem stevardeso

New Report

Close