Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu želim si mlajšega ljubimca

želim si mlajšega ljubimca

hej ona …si ze nasla kakega ljubimca.me zanimijao izkusnje.mam namrec iskusnje da sm ze bil kaki starejsi ljubimec in bilo mi je dobro

Če bi si katera rada omislila 30 letnika, športne postave, lepo obdarjenega, lastno stanovanje,…

Rad imam starejše ženske in jih znam zadovoljiti. Če želiš, da te nekdo nosi po rokah in se počutiš kot boginja se oglasi na zs.

Pozdravljena! Če si komunikativna (in znaš kljub temu obdržat kakšno skrivnost), nasmejana, privlačna, simpatična, vitka dama, ki se rada zabava z moškimi mlajšimi od sebe in imaš neskončno izbire (tako na tej strani kot drugje), beri dalje. Bom kratek in jedrnat.

Sem nov v mestu po tej poti iščem Ljubljančanke med 30. in 40. letom starosti, ki si občasno zaželijo objema in intime s par let mlajšimi, postavnimi, uravnovešenimi, visokimi, zdravimi moškimi.

Če se najdeš v opisu, mi pošlji zasebno sporočilo, da se pogovoriva o najinih potrebah, željah in ostalih podrobnostih.

Poskrbim za vse. Piši. Prepusti se mi in uživaj.

vitamin_Z

Sterejse so boljse ga znajo dobro cuznt.

Ti kr sprosti se

ona35 a bi z mano hotela sexat? ali kera druga? sem 34 letn samski štajerc. 041874497

a bi bila za da te dobro obdelam pofukam te pripeljem do orgazma star sem 24 let ful se mi fuka

ojla zelis biti dobro obdelana polizala doziveti orgazem mi pisi na [email protected] star sem 24 let nebo ti zal

Živjo. Ne bom nesramen in te ne obsojam. Sem isto človek, ki ima svoje potrebe tako kot ti.

26, Osrednja-slovenska regija- če te zanima se javi spodaj, da si nekako izmenjava kontakt 😉

Pa srečno

Ne da so nezaželjene, prav iskane so!!
Kaj boš z 20 letnico, ki je kot “hlod” pri miru, mislim, da pri takšnih letih znajo uživati, izkoristiti takšne trenutke!!

0štiri1 osem0štiri 1devet8

Zelo si želim seksa s starejš damo …

Dodaj skype matejcek9 ali pokliči 031861783

Ojla

A si ga že najdla,sprobala,kako bilo?

Želim ti da uživaš,sam vse v normalah meje,poskrbi za varnost,itd…….UŽIVAJ BABNCA,SAMO 1X SE ŽIVI.pOGLEJ DEDCE,KAJ VSE DELAJO ŽENSKAM,PA JIH NE OBSOJAMO,TKO KOT ONI NAS ko omenimo,da bi to,pa to sprobale.Uživaj,prvošči si,sam vse do meje,da ti kej kasneje ne bo žal-velja 😉

Anja30 bi mogoče ti z mlajšim?

Ona35, odpiram to staro temo, si še vedno zainteresirana? Tko kot je rekla sanjakuzaoklobadi sploh ni res .. Si v najlepsih letih za sex .. Ce si za odgovori pa se dalje menima :*

Jaz bi samo lizal. Mmmmmm, kako disi po ribcah. Tisti vonj me razdrazi kot vola. Potem pa ……..

jas sem ti pripravljen pomagati več na [email protected]

Lahko ti pomagam 😀

jas pa iščem starejšo 😉 sms al pa kaj ?;)

sanja sanjaj da ni zanimiva za mladce…Je v letih, ko izkušnje naredijo svoje, libido na višku… pa še kako gre v slast…veš tudi mozoljavih, neizkušenih, zateženih najstnic se človek hitro naveliča…[/quote]

se strinjam tudi jaz, odkar sem pri 20 letih mel odnose z starejso gospodicno, mi hodijo po glavi samo te in morem priznat da so strastnejse in boljse ljubimke kot polovica danasnjih najstnic in mladenk…imam veliko iskusenj z starejsimi zenskami skoraj da več kot z mlajsimi, star sem 26 let in pod 30 na malo katero vrzem oko 😉

lp.

povej kdo si oz pusti kak kontakt da te kontaktira mladec;**

Sem 20 letni fant visoke postave (ca 185cm) vredu postave, in bi res rad mel avanturo oz. sex (pač kak hoče) z starejšo žensko (od 35 – 50let), če bo katera zainteresirana naj se mi javi 🙂 sem pa drugače lep, urejen in simpatičen fant, ki ne komplicira mam pa samo izkušnje z puncami mojih let, najstarejša je bila 27 🙂 javite se mi :))

Star sem 29 let poročen, iščem pa starejšo žensko za vroči sex občasno, privlačijo me starejše ženske..

Kaj je z vami ljudje,če je ne nategne mož,valda bo našla drugega za to:)) kar je prav v vsakem primeru.Zakaj bi čakala na njega,kot nekateri to še zmeraj počnemo,ampak ne na dolgo:))upam.[/quote]

Bravo, to je odgovor!!! Takoj se podpišem!
Ne čakaj, ne poslušaj moralistov in vseh tistih, ii ti zavidajo… naredi in konec!

Hotel sem reči; bravo MIA 30!

Ona35 pofuku bi te

New Report

Close