želim si mlajšega ljubimca
Pozdravljena! Če si komunikativna (in znaš kljub temu obdržat kakšno skrivnost), nasmejana, privlačna, simpatična, vitka dama, ki se rada zabava z moškimi mlajšimi od sebe in imaš neskončno izbire (tako na tej strani kot drugje), beri dalje. Bom kratek in jedrnat.
Sem nov v mestu po tej poti iščem Ljubljančanke med 30. in 40. letom starosti, ki si občasno zaželijo objema in intime s par let mlajšimi, postavnimi, uravnovešenimi, visokimi, zdravimi moškimi.
Če se najdeš v opisu, mi pošlji zasebno sporočilo, da se pogovoriva o najinih potrebah, željah in ostalih podrobnostih.
Poskrbim za vse. Piši. Prepusti se mi in uživaj.
vitamin_Z
ojla zelis biti dobro obdelana polizala doziveti orgazem mi pisi na [email protected] star sem 24 let nebo ti zal
Ojla
A si ga že najdla,sprobala,kako bilo?
Želim ti da uživaš,sam vse v normalah meje,poskrbi za varnost,itd…….UŽIVAJ BABNCA,SAMO 1X SE ŽIVI.pOGLEJ DEDCE,KAJ VSE DELAJO ŽENSKAM,PA JIH NE OBSOJAMO,TKO KOT ONI NAS ko omenimo,da bi to,pa to sprobale.Uživaj,prvošči si,sam vse do meje,da ti kej kasneje ne bo žal-velja 😉
jas sem ti pripravljen pomagati več na [email protected]
sanja sanjaj da ni zanimiva za mladce…Je v letih, ko izkušnje naredijo svoje, libido na višku… pa še kako gre v slast…veš tudi mozoljavih, neizkušenih, zateženih najstnic se človek hitro naveliča…[/quote]
se strinjam tudi jaz, odkar sem pri 20 letih mel odnose z starejso gospodicno, mi hodijo po glavi samo te in morem priznat da so strastnejse in boljse ljubimke kot polovica danasnjih najstnic in mladenk…imam veliko iskusenj z starejsimi zenskami skoraj da več kot z mlajsimi, star sem 26 let in pod 30 na malo katero vrzem oko 😉
lp.
Sem 20 letni fant visoke postave (ca 185cm) vredu postave, in bi res rad mel avanturo oz. sex (pač kak hoče) z starejšo žensko (od 35 – 50let), če bo katera zainteresirana naj se mi javi 🙂 sem pa drugače lep, urejen in simpatičen fant, ki ne komplicira mam pa samo izkušnje z puncami mojih let, najstarejša je bila 27 🙂 javite se mi :))
Kaj je z vami ljudje,če je ne nategne mož,valda bo našla drugega za to:)) kar je prav v vsakem primeru.Zakaj bi čakala na njega,kot nekateri to še zmeraj počnemo,ampak ne na dolgo:))upam.[/quote]
Bravo, to je odgovor!!! Takoj se podpišem!
Ne čakaj, ne poslušaj moralistov in vseh tistih, ii ti zavidajo… naredi in konec!