želim si mlajšega ljubimca
sem urejen fant lepega videza star 24let in me zelo privlačijo dame tvojih let..rad exprementiram.. sem visok, postaven, zelo diskreten, higieničen, nezakompliciran, simpatičen in nezatežen 188 86 19cm… če ste za kakšno srečanje ali še raje redna srečanja odpišite..rad bi vas razvajal na način ki vami je najbol ušeč
ste pa res za nimive vse povrsti, ponavadi je to tako da bejba pri 25 išče bolj izkušene in itak z orodjem, ko pride dec tudi z debelo denarnico si ga takoj pobere , ko ga pošteno sfukajo in olupijo imajo če enih 38-40 let tako da potem iščejo sam fajn kalibrsko orodje, ker denar itak ga že imajo ,in to po navadi se dobi v mlajših ..tako da bistvo ženskega življenja je da jih nekdo neprestano poriva z maximalno močjo …no povejtemi kje je razlika med žensko ki si služi denar s prodajo svojga telesa in žensko ki vara celo življenje prej enga starejšega da ga ekonomsko olupi in sfuka potem pa tud mlajšega češ da jo ima izkušeno in brez zadržkov…ženska če je taprava je brez zadržkov tud pri 20 letih in fantje dajte no rajši mlade ki so prepolhne energije in še joške majo super 😉 , ne pa tiste 40 letnice ki vas vozijo za nos pa še joške majo totalno spihnjene…
no ja kot vedno obstajajo izjeme prienih in drugih tako da vsako tolko tudi se najde izjema …
Ce si zainterisirana za kaksno avanturco z 22 letnim studentom, mi pisi na [email protected]
pozdravljene prečudovite osebe ženskega spola. kot že sama rubrika pove, si tudi jaz iščem stalno ljubimko,prijateljico in zaupnico. zamislil sem si takole najino razmerje naj poteka brez neke obveznosti neke veze ki bi naju dušila. pač bila bi prijatelja ki bi skupaj uživala v radostih posteljne telovadbe in skupaj kofetkala se smejala in nasplošno uživala. star sem 47 let vitke postave urejen prijeten in moj libido je še vedno v najboljši formi kar tudi mene čudi. obužujem dolga vroča uživanja kjer je užitek za oba. želim strogo diskretnost in spoštovanje en drugega.
Pozdravljeni.
Iščem dekle za vragolije v postelji lahko če imaš prijateljico gremo tudi trojčka, Murska Sobota, starost do 50let, izredno diskreten, star sen 19let. Za več info ali kakšno sliko piši na gmail: [email protected]
sm 19 let star, postaven visok, če si želiš mi piš na mail [email protected]
Sem 31 letni tipček, iščem žensko za zabavo, sprostitev, potešitev….strastno in slastno.
Še najraje bi našel redno fuk-frendico, da se občasno dobiva in pofu*ava kot treba.
Če se vidiš v opisu mi piši in se morda kaj zmeniva…izgubiti nimava nič, v najslabšem primeru bova pač izmenjala nekaj besed. Piši mi na: [email protected]
hej.. če iščeš mlajšega ljubimca mi piše na [email protected]
Star sem 23 let visok 185 športne postave.
Zdravo, sem nekoliko mlajši in imam željo, da hi se dal dol z starejšo:) brez obveznosti seveda. Če še iščeš kandidata, me kontaktiraj [email protected]