želim si mlajšega ljubimca
Ce si za mi daj kaksen znak da bi rada kej imela sem star 24 poskocen in pohoten z nekaj izkusnjami si zelim preizkusit mamico obdarjen ce si za pisi sms na 070****** ali [email protected]
ce je na forumu kaksna mamica oziroma starejsa gospodicna,gospa fit postave do cc40 leta starosti mi lahko pise…sam sem star 18 let,sportne postave,modre oci in seveda urejen. Zelim si probati z starejso zensko zato tudi pisem tole haha ce je katera za mi naj pise na zasebno sporocilo ali pa naj napise spodaj svoj email naslov.
lep pozdrav 🙂
Ne štekam zakaj toliko zgražanja. Punco srbi in rabi bit popraskana. Če doma ne dobi, ne štekam zakaj si ne bi poiskala družbo, ki bi ji dobro dela??? tudi jaz bi si zelel kako tako. na teh spletnih servisih ni nič, izkušnje so take da se tudi tista ki je mogoce prisla po sex, ustrasi in se raje sprijazni z usodo nepotešenosti. mislm halo, živimo nekajkrat po 10 let, zakaj tega casa ne bi izkoristili??? ce bi jaz spoznal kako tako easygoing, ki bi znala ostat neobvezana in znala bit in ostat diskretna pa da vseeno čeznjo ne vozi pol ljubljane in bi bila vsake toliko rada popraskana kot je treba, bi bil vesel kot radio!