Želim si odpreti poročni butik, zato imam nekaj vprašanj.
Lepo pozdravljene vse bodoče neveste.
Že dolgo si želim odpreti poročni butik, v katerem bi predvsem prodajala/izposojala poročne obleke in druge malenkosti. Da pa bi bila v prodaji uspešna me zanimajo predvsem želje kupcev, torej Vas.
1. Vam je pomembno, da je poročna obleka znanega modnega oblikovalca?
2. Si raje poročno obleko izposodite ali jo kupite?
3. Kaj največkrat pogrešate v poročnih butikih?
4. Se vam zdijo cene v poročnih butikih preveč zasoljene?
5. Koliko € se vam zdi sprejemljiva cena za izposojo oziroma nakup obleke?
6. Se vam zdi, da imajo poročni butika na razpolago premalo oblek?
Hvala Vam za pomoč.
Živjo, evo, še jaz!
znani oblikovalec: ni pomembno
izposoja/nakup: nakup
kaj manjka: več modne izbire, ne sami princeskasti kroji, preveč, mnogo preveč je kiča, tudi moda poročnih oblek je silno napredovala, manjka kakovostnih materialov, vse je poliester, manjka modnih, trendovskih čevljev, špičaki že nekaj let niso več aktualni, silno manjka tudi lepih, praktičnih in fashionable ogrinjal – satenasta štola in kratek bolero nista vse!
cene: vse sorte najdeš :), nekaj je razumnega, nekaj obupno predrago, predvsem naj se plača kakovost ne kič in dejstvo, da gre za poroko
cena za izposojo/nakup: izposoja do 400, 500 eur, nakup gre lahko višje, odvisno od zahtev neveste
premalo oblek: da, ampak takih, kot sem že zgoraj pisala…
Opažam tudi, da bi poročni saloni z dobro izbiro večernih ali svečanih lahko oblekli še marsikatero pričo ali mamo ali maturantko…
Veliko sreče pri tvoji zamisli, v teh ekonomskih časih jo boš potrebovala. Vsekakor držim pesti, če ti uspe odpreti salon, pa le sporoči, da pridemo na ogled! :)))
lp,
Lenka
Pozdravljena!
1. NE
2.ODVISNO OD CENE (jaz sem jo kupila, ker je bila cene kot izposoja)
3.Pomoč pri izbiri, nižje cene, izbira oblek – večje št. (nismo vse “suhe, majhne” itd.)
4.Definitivno PREVEC ZASOLJENE
5. ..
6.Se strinjam da je premalo barvnih oblek, tudi s številkami je problem (jaz osebno sem imela težavo z dolžino obleke – ker sem visoka in ne ravno “suha”), večino oblek je bilo že krajšanih.
Veliko poslovnega uspeha.
lp
jaz ti lahko nabavim poročne obleke po zelo ugodnih cenah… pisi na zs ali na [email protected]