Želim si takšne ženske…
iščem847, 02.11.2024 ob 09:10
Trenutno sem samski, rad bi spoznal kakšno damo, ki bi odgovarjala mojim željam. Pa je težko…
Želim si uglajene, lepo vzgojene dame, idealno bi bila visoke kakšen cm (največ 3) manj od 170, rdečelaska (baker), vitka z ozkim pasom in širšimi boki. Lepo bi bilo, da je načitana, da bere knjige, da ima rada otroke, da je izobražena (vsaj prva stopnja univerzitetnega), da bi govorila vsaj 2 tuja jezika. Rad imam dame, ki se lepo oblačijo, škornji, telirane jakne in plašči. Ne maram vulgarnosti, ženske v preozkih oblačilih, vulgarnih čevljih, z narastki, neurejene in s cigaretom v rokah. Želim si tako, ki bi veliko dala na urejenost. Vedno čista, pobrita, vedno oprana glava, da bi tudi ponoči bila urejena, v kakšni lepi svileni pidžami. Da bi imela vedno urejene roke in stopala.
Take si želim. Sploh obstajajo take?
Take dame smo že srečno poročene. Moj mož mi je za rojstni dan kupil svilen komplet iz 3 kosov pa tudi svilene prevleke za vzglavnike, posteljnino. Koža res ljubi svilo in je vse drugo spati na kvalitetni postelji s kvalitetnim materijalom na koži. Tudi za obraz in lase je pomembno.
Urejam se samo zanj in rada se uredim, da me gleda s poželjivim pogledom. Nič mi ni težko, ker vem koliko mu to pomeni.
Vem da se veliko žensk tako ureja, tako da ne bo težav glede tega.