Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu želim si te

želim si te

Tako si daleč, a vendar tako blizu.Ko samo pomislim nate, se mi po hrbtu sprehodi roj mravljincev.
Kratko sporočilo “danes”mi požene kri v glavo in vsa razsodnost splahni.
Že sem ob tebi.Tvoje roke ne čakajo.Hitro si utrejo pot med vlažno toplo
mednožje.Nežno raziskujejo in si utirajo pot v notranjost.Telo mi preplavi
sladka toplina, ki se širi po vsem telesu.Trepetam in gorim.Želja po tebi v meni je vse močnejša, želim si te.Vzamem si ga v svoje roke ga nežno a trdno stisnem in si ga ponesem k ustnicam.Ljubkujem ga počasi, hitreje tako kot ti paše.Odmakneš mi lase in me opazuješ.V krču me zgrabiš in zakličeš moje ime.Telo ti zatrepeta.Kot morski valovi, ki udarijo ob obalo glasno zaječiš.Jaz ne popuščam, ker vem da si blizu.In nato izbruh…Prepustiš se užitku, ki te preplavi.Goreče se privijam k tebi in si želim,da bi se čas ustavil.

Življenje je kratko,uživaj ga zdaj!

Res ob tem popustijo vse zavore.

ne zate..ne zame…

kajti….Kjub vsemu….se mi zdiš še bolj neučakana kot jaz…… čutim ga… in želiš ga čutiti v sebi… mmmmmm… kako dober občutek… ti še naprej izzivaš… hočeš da zgubim kontrolo… zrak je čedalje bolj napet… obrnem se k tebi… ..in te objamem… tvoje roke mi ne dajo mira… uživaš ko kako drhtiš pod mojimi dotiki… globoko dihava… z jezikom zdrsnem vzdolž vrata proti dojkam, kjer bradavičko vzamem v usta in jo nežno grizljam… počasi sesam… stokaš od užitka… spuščam se čedalje nižje s svojimi poljubi in puščam vlažne sledi na koži, ki je vroča in drhteča… vsak moj poljub občutiš kot žerjavico… počasi se spustim do popka… z jezikom krožim okoli njega… čutiš moj dih… zdrsnem vanj… trebuh se ti skrči… mmmmmmmm… gledaš me v oči… čas se je zares ustavil za naju… razširim ti noge… vidim luliko,ki je že vsa mokra… poplavljena… in ki me vabi da si jo vzameš… začneva z igro… mmmmmmm… kako nama je lepo… najdem tvoj gumbek… ližem… sesam… grizljam… nežno se ga dotikam… uživam ko prodiram v notranjost… vse globlje in globlje… želim ga sprejmeš vase celega … se združiti s tabo v norem ritmu… milimeter za milimetrom… razdvaja ustnice tvoje muce in začne pot v notranjost vse dokler ni popolnoma do konca v tebi… malo se zaustaviva… kakor da bi želel da se navadim , da tvoja muca ljubkuje.. počasi se začne ples strasti… usklajujeva ritem… čeprav bi rad hitel… mi to ne pustiš… močno me držiš za boke… uživaš v tem mučenju… ampak tudi tvoji gibi postajajo čedalje hitrejši… močnejši… mmmmmmm… kako dobro te je čutiti… globoko… hmmmmmm… tako polno… ne bom več dolgo zdržal… čutim da prihaja…

Se je ustavil čas tudi za naju?…hihi

leta letijo - iščem stevardeso

Sploh ni pomenben čas, ko je on ob meni se mi itak vse obrne na glavo.
Vse težke misli odplavajo,vsa bremena odpadejo,bolečine izginejo.Ostaneva le midva želja,strast in dvoje teles , ki hrepeni po bližini.
A zame je vsega premalo, jaz bi še,še več…

Življenje je kratko,uživaj ga zdaj!

In, v čem je problem?!?
Če nimaš obveznosti, si privošči, če imaš obveznosti, pa trikrat globoko vdihni svež zrak, potem pa premisli pri sebi, kaj bi rada…..kakšne so lahko posledice…..
In ko to razčistiš, akcija, takšna ali drugačna…:-)

New Report

Close