Želim spoznati resno žensko za resno zvezo
Pozdravljene,
sem prijazen, preprost, urejen, vljuden, izobražen, resen ter samski 37 letni moški, ki išče žensko za resno zvezo. Brez otrok. Učim se tudi kuhati. Ne kadim in ne pijem alkohola. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem teh je poletnem času, kar veliko, raziskujem, se potepam po mestu preberem tudi kako knjigo ali pa pogledam kak film, rešujem križanke, spremljam šport, zanima me tehnika. Sem spreten in znam narediti veliko stvari. Čeprav je samsko življenje včasih veliko preprostejše, kot življenje v dvoje, je sprehod po mestu, film v kinu ali kosilo, druženju ob vročem čaju v teh mrzlih dnevih ter sprehod po okrašenem mestu v prihajajočih prazničnih dnevih veliko lepši v dvoje, zato bi rad spoznal žensko za resno zvezo, ki je iskrena, preprosta, simpatična, izobražena, si želi nekega dne ustvari družino in skupno življenje, nekadilka, katoličanka. Tudi če ne izpolnjuješ vseh mojih pogojev mi kar piši ker bom vesel vsakega sporočila, ki ga bom dobil. Razdalje med kraji ni ovira, da se nebi spoznala.
Če sem te prepriča, ter tiste, ki se najdete v opisu mi lahko pišete na meil moj kontakt: [email protected]
Jaz ti želim vso srečo. Ampak pri tvojem opisu pogrešam kaj iščeš pri ženski. Nekateri ljudje so nam čist mimo, na primer jaz ne prenesem teoretikov zarot, zasanjanih ljudi ki nimajo stika z realnostjo ali neodgovorne ljudi ki vse zapravijo, ko dobijo plačo,potem pa vijejo roke kako prit do konca meseca.
Jaz535, 20.11.2024 ob 15:25
Jaz ti želim vso srečo. Ampak pri tvojem opisu pogrešam kaj iščeš pri ženski. Nekateri ljudje so nam čist mimo, na primer jaz ne prenesem teoretikov zarot, zasanjanih ljudi ki nimajo stika z realnostjo ali neodgovorne ljudi ki vse zapravijo, ko dobijo plačo,potem pa vijejo roke kako prit do konca meseca.
Ti si že v štartu zatežen osebek. Koga ti ne preneseš je psihološko gledano super informacija ker potrebuješ pomoč in ne resno vezo.
psihiater, 20.11.2024 ob 17:27
Ti si že v štartu zatežen osebek. Koga ti ne preneseš je psihološko gledano super informacija ker potrebuješ pomoč in ne resno vezo.
Zakaj ? Če bi jaz partnerja iskala, bi napisala, kaj so stvari ki so nam tako moteče, da preko njih ne moremo. In prav je da se jih zavedamo. Ljudje v srednjih letih se moram toliko poznati da vemo kaj so tisti okviri , v katere lahko spravimo partnerja in katere so stvari, preko katerih pa ne moremo.
No avtor, preletiva tvoj post na hitro…
Že z naslovom daješ ženskam vedeti, da ali nimaš širokega kroga poznanstev ali pri njih nisi zaželjen moški. Napaka!
Nato nadaljuješ z naštevanjem svojih pozitivnih osebnostnih lastnosti in znanj, ki so ženskam drugotnega pomena na začetku spoznavanja. Bolj pomemben je družbeni status, na pomankanje katerega si nakazal že v naslovu. Napaka!
V nadaljevanju nakažeš, da ti je samsko življenje ‘’preprostejše’’ kar ženskam v prevodu pomeni, da si večino svoje osraslosti samski, kar nakazuje, da nisi priljubljen pri nasprotnem spolu ali nisi moški za grajenje LTR-ja. Napaka! Nadalje nadaljuješ, da si želiš deliti praznike in praznična doživetja v dvoje. Napaka! Le praznike? Kaj pa ostale dni? Se morda le ob bližajočih praznikih počutiš osamljenega zato, ker so znanci poparčkani in ne iščeš življenske ljubezni zaradi želje po resnosti, ki jo omenjaš v naslovu?
Za zaključek sporočila napišeš okvirno kakšne standarde imaš za žensko katero bi rad za svojo sopotnico in nemudoma nakažeš, da ji dejansko ni potrebno izpolnjevati tvojih minimalnih standardov saj boš za to, da dobiš žensko svoje standarde nemudoma spustil/spremenil. Napaka! Kvaliteten moški se zaveda, da je on nagrada ženski in je ženska le dodatek k njegovem življenju. Moški, ki takoj nakaže, da je pripravljen nemudoma spreminjati svoje standarde je vodljiv (ni vodja on), je nižje na statusni lestvici, nima močne osebnosti (kako naj se ženska zanese nanj, da bo on njen zmagovalec)… Pravi moški se zaveda svoje vrednosti in ne odstopa od svojih prepričanj ter zahteva maksimum od svoje življenske sopotnice. Kakšen moški s hrbtenico se takoj ukloni?
Dodaš še, da razdalja ni ovira saj bi za neznanko šel kamorkoli je potrebno. Napaka! Zveni obupano. Kaže na nespoštovanje samega sebe.
Ob vseh napakah, ki sem jih na hitro opazil, ko sem preletel tvoje sporočilo potencialnim ženakam kažeš, da ti manjka samozavesti, stoičnosti, izkušenj, statusa, karizme, spontanosti, ponosa (ne ceniš se)…
To sporočilo je mišljeno kot konstruktivna kritika, interpretiraš si ga pa tako kot sam želiš. Upam, da potegneš iz njega prave zaključke. Veliko uspeha pri spoznavanju deklet.