Želim vam ….
Zame je že dobro jutro!!!
Mi je žal,ker sem tak pozno odpisala,a kaj čem…internet ima očitno tudi svojo voljo……zato pa je sedaj OK!!!
Če boš kafe,imam ravno kuhanega!!!!!
Drugače pa ti želim lep dan,čauči
Jaz tudi….strela……………tebe vsaj vem kaj muči,………..lepe pozdrave tvojemu nagajaču/čici,pa cmoke (kr navadi se,men je tak lepo,ko nekdo pričakuje otročka)……..Čauči (ne delaj preveč))))
nekaj se mi zdi,da me bolezen išče….merim ravno vročino….drugače me pa osebne težave zajebavajo,sicer že kar dalj časa…nekaj sporočilc nazaj,pa boš vedela zakaj gre…..ne kratko: bivši+lani sem ga pustila(po 4 letih)+zdaj pa mi je žal…..itd…..A ti je bilo spet slabo???Ponoči mislim,ali sta z dragim kaj vzganjala…:-)))))))))))))
Mogoče pa premalo kaj zganjata…:-)))))))Kdo ve,saj je mogoče samo faza???Ta pa začni štrikat…..saj bo detece rojeno v bolj mrzlem delu leta….pa si nardila nekaj koristnega……Proti slabosti,pa saj veš,bo treba požret to nadlogo (pa ne dobesedno)…:-)))))))))
Še neki Trilči…..glede tistega, ko si rekla, da si pustila tipa in da ti je zdaj žal….Pred kolikim časom si ga pustila oz. koliko časa je minilo od takrat?
Jaz bi ti rekla tako: Počakaj še malo….vzemi si še nekaj časa za razmislek….da ti ne bo potem žal. Če ga imaš še vedno rada bo lahko šel tudi še kakšen teden ali pa mesec mimo in če boš še vedno prepričana, da ga imaš rada….bo čas za pogovor. Samo nekaj: je pa vprašanje ali ga imaš rada ali si postala samo preveč navezana nanj?
CMOKE
Tak je,zdaj pa bom spet bluzila:
Natanko avgusta sem ga pustila,vse OK z mano,potem je novembra prijokal in me dobesedno prosil,jaz pa nisem popustila,zadnja dva meseca ali tri se mi pa trga……Velik sva dala skozi,pa te teme v tvojem stanju niso ravno primerne,da te ne bi strašila in podobno….
Saj veš,da sem tehtnica,pa vagam sem pa tja,ponos pa imam prevelik,da bi ga poklicala….hmmmmmmmmmmm…dilema…