Želim vam ….
pravkar prispela…kratek trening za vsak slučaj,da zvečer ne bom morala…sam še malo beljakovinc popapam pa bo (jajčni beljakec)…A si še tukaj???????
Al ti malo šarmiraš…moj bivši je dvojček,pa sem se vanj zaljubila na prvi pogled,pa me še (očitno) ni spustilo po skoraj petih letih…..vrag….Nič slaba vrlina,no včasih…glede posteljnih prigod pa se nisem morala niti enkrat pritožit….najlepše do sedaj…..ahhhh……
Cmoka dragec….
kaj čem,takšne so moje izkušnje,edino kar me je motilo je bilo: pretirano ljubosumje brez razloga,pa velik gobček…..pa to tud ne vedno…
Cmoka nazaj!!!!!!!!!!
Ja,nič…čas me preganja,ker moram na predavanja,še prej pod tuš,pa v mesto…tako da Zvezdica pisala ti bom,kolikor hitro se pač da,….obljubim…
Sedaj pa hop-hop pod tušeja in marš v šolo!!!!!!!!!!!
Če ne prej,ti želim prelep vikend in čim manj težavic zjutraj….pa upam da se boš uspela naspat….cmoka za vaju….Mimogrede v nedeljo sem v Lj,Stumpi ve več….
Saj sem ti napisal , kje je to še enkrat :
Ko se pripeljete iz MB – Obvoznice- zavijete na Bežigrad in nadaljujete proti centru, mimo nog. stadiona še naravnost proti Ljublajnskemu sejmu (vse to je Dunajska)
NASLEDNJE križišče (od stadiona semaforizirano) zavijete DESNO do konca,pridete na PARMOVO in nato na levo proti časopisnemu podjetju DELO (tu nekje je ta Biljardnica) Ulica ni daljša od 500 metrov
p.s.
Parmova je vsporedna z Dunajsko !!
Upam da sem ti kaj pomagal