Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Želiš plesati kot GO-GO PLESALKA?

Želiš plesati kot GO-GO PLESALKA?

Oyla. Sem gogo plesalka in nujno iščem eno dekle, ki bi se mi pridružila pri plesanju ob petkih v enem izmed ljubljanskih klubov in pri tem tudi nekaj zaslužila. Bodi iz Ljubljane, stara od 19-23 let in predvsem imej rada ples. Za vse info piši na [email protected]. Mislim resno, ni zajebancija

Sp, se boš prijavil? :)))))))

Pardon, samo tu vse bolj kot resne stvari zajebancijo trajbamo…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

pejd drgam……. tuki ni nobene tolko stare…….. smo vse mlajše!

čau, go-go

Je usekalo mimo to bitje,kajne Miši?
Ma nič!Naj se pride prvo nama z Razotom pokazat…pol pa da vidimo…a ji priporočimo ktero od vas(kr ste pa itak vse profice!)
😉

Hehe, avdicijo razpišita… samo bosta morala dobro plačat, da me pridemo svoje “debele riti” tja vrtet 😉 :))))))))))))). Punce – pa brez zamere – verjamem, da nima nobena debele riti.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Miši!!!!!!!
Tega ti pa ziher še nisem povedal…da obožujem malo bolj polne ženske ritke!!!!Sam en pogoj pri tem postavljam….to pa na MSN-ju!
;-))))

Helenča!
Pa kaj jo podiš!?
Naj nam prvo zatanca…pa ,da vidimo,če je ženšče nadarjeno al ne?
Saj bi se jo lahko dalo za kaj ponucat,kaj veš?Lohko bi nama vino nosila s keudra?
😉

Sigurno ne rabim nikomur dokazovat kako dobro plešem… Če nebi obvladala potem nebi imela dela

Uh … **** … Jst bi že šla … sam kej ko bom v kratkem “mlada” 25 let … :((( Nč ne bo .. Pa kaka škoda … jst tko rada zibam mojo ritkico … :)))) ;)))

A ja … gogica … pa ne zamert našemu Sprevržkotu … … sej ne misli nč slabga … sam tak je … ;)))) :))) … sej veš … mal provocira, ker bi te rad vidu mal zadensat sam za njega … :)))))))))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Upam, da dobis kar isces..jaz nisem za to..hvala..ti pa le uzivaj…papa.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

a jaz sem pa SPET megla?

Kje se te pa da videti?

Subsub, fun factory, global…

Ti si pa sam zame!
;-)))

jaz sem kao prestara..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pa ne zame!
😉

zame tud ne..haha

New Report

Close