Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zelišča od Jože Majes

Zelišča od Jože Majes

Kupujete čaje , kreme, kapljice , mazila karkoli od Plavice ? Zanima me kakšne imate kaj izkušnje ?
Glede na to da je že vrečka čaja čez 10 evrov in ga moraš popiti ohoho preden ti pomaga , tečejo v to Plavico lepi denarci . Sprašujem za to , ker me zanima če imate vidne rezultate od njihovih ponudb .

A eni tudi čajčke kupujete?

Ja seveda, ta nabriti Majes sestavlja razne mešanice za razne težave kot po tekočem traku, ki naj bi imele čudežno delovanje. Ne nenasedam več, sem že bila globoko razočarana.

Ni mi pa tudi povsem obljubil, da bo.
Ja, mslo razocarana.

Ni mi pa tudi povsem obljubil, da bo.
Ja, mslo razocarana.

Ni nekega čudežnega čajčka ki bi popravil težave. Logično je , če želiš izboljšati kakšne težave, je treba več mesecev redno vztrajati, da se sploh pokaže kakšen rezultat. Eni pa čudežno verjamete da boste po eni skodelici čaja kot prerojeni.
Sicer pa lahko še vedno greste sami nabirat zdravilne rožice, če vam je težko zapravljati. Veliko receptov se najde tako v knjigah kot tudi na internetu

Imam srečo, da je tudi moj oce zeliščar… On je na stališču, da imajo divje rastoče rastline v sebi dosti vec učinkovin, ker pač zrastejo tam kjer jim najbolj ustreza… Gojena pa ne… Majes ima gojene rastline, moj oče pa jih nabira v kočevskih gozdovih, na Mangartu, Veliki planini, Nanosu, Velebitu in še kje…

A mi daš telefonsko številko od tvojega očeta, da ga vprašam o zeliščih….?

Ti čajčki so davek na neumnost😉

Odgovor na objavo uporabnika
Zadov, 22.02.2025 ob 13:07

Ti čajčki so davek na neumnost😉

Ja, ja, čajčki, homeopatska zdravila, itd., so brez veze.

Antibiotiki, citostatiki, predvsem pa vsi uradni zvarki proti covidu, pa najboljše, kar lahko dobi telo…

Veš da.

Odgovor na objavo uporabnika
ajdk, 14.11.2019 ob 13:13

Ni nekega čudežnega čajčka ki bi popravil težave. Logično je , če želiš izboljšati kakšne težave, je treba več mesecev redno vztrajati, da se sploh pokaže kakšen rezultat. Eni pa čudežno verjamete da boste po eni skodelici čaja kot prerojeni.
Sicer pa lahko še vedno greste sami nabirat zdravilne rožice, če vam je težko zapravljati. Veliko receptov se najde tako v knjigah kot tudi na internetu

Res Je. Ko pa kupujete kupljene čaje kakor kamilico, gozdne sadeže, planinski čaj…vse požeto s kombajni in polno plevela in stebel notri…po oderuška ceni…je pa vse OK?

New Report

Close