Želja po dolgih laseh
Pozdravljeni 🙂
Imam veliko željo po dolgih laseh. Trenutro sem na dolžini malo prek ramen, rada bi pa da ene 10cm zrastejo 😀 vem, da je postopek dolg, ampak kdor čaka-dočaka 😀
Barvam se v blond (ne presvetlo, brez peroksida (baje)) .. na 3-4mesece, takrat me frizerka tudii ostriže, in vedno me mora tako slabih 5cm, tako da je moja dolžina vedno ista 🙁
Problem je v razceplenih konicah. Najbrž je krivo to, da delam premalo nege na laseh..vse kar naredim je šampon in balzam … probala sem že razne maske, vendar so mi zelo mastile lase in sem imela naslednji dan že čisto mastne, kar tudi ni bilo ok. Včasih si na konice dam olje za telo (to mi je priporočila frizerka). Občasno si lase likam, vendar z enim potegom,tako da jih ne ‘skurim’ preveč 🙂
Zanima me, kaj lahko uporabim, da se lasi nebodo več tako cepili, in da jih nebo potrebno več toliko striči. Barva je verjetno eden izmed glavnih vzrokov za poškodovane lase .. pa vendar, in pa škarje – dogovorila sem se s kolegico, ki je tudi frizerka, da mi jih bo na 1-2meseca postriga, samo konice 🙂
Lep pozdrav
Anja pozdavljena.
Redno striženje na 1 do 1,5 meseca bo pripomoglo k hitrejšemu pridobivanju dolžine. Vendar je treba striči le minimalno.
Druga, po mojem mnenju za barvane lase še najbolj učinkovita metoda, pa je zdravljenje las z nekemičnim Keratinskim tretmajem. To je posebna nega, ki lasem vrača izgubljen keratin in ga s tem naredi bolj močnega in zaščitenega pred zunanjimi vplivi. Predvsem se lasje ne cepijo več in tako striženje lahko odložite za do 5 mesecev, medtem pa pridobite vsaj 5cm dolžine.
Takšen tretma vam naredimo v našem studiu, več o tem pa si lahko ogledate tukaj Evilhair- keratinski tretma
Pa čim manj razcepljenih konic vam želim. 😉
Lep pozdrav