Zelo neprijetna izkušnja v zobni ordinaciji
Naredil se mi je hud granulom. Šla sem na dežurno. Ko mi je zobozdravnica predrla gnoj, je ful zasmrdelo. Že tako mi je bilo nerodno, nato pa še ona izjavi: “Fuj!”. Grozno mi je bilo nerodno. Saj je bil vonj res neprijeten, ampak zagotovo ni prvič imela opravka z granulomom, in se mi zdi njena izjava milo rečeno nesramna.
Granulom, 02.05.2025 ob 13:12
Naredil se mi je hud granulom. Šla sem na dežurno. Ko mi je zobozdravnica predrla gnoj, je ful zasmrdelo. Že tako mi je bilo nerodno, nato pa še ona izjavi: “Fuj!”. Grozno mi je bilo nerodno. Saj je bil vonj res neprijeten, ampak zagotovo ni prvič imela opravka z granulomom, in se mi zdi njena izjava milo rečeno nesramna.
Ubožica!
Boš imela sedaj nočne more, ker se je zobozdravnica upala človeško odzvati na to, da je zasmrdelo?
Če bi bila samo tiho kot stroj, pa bi se ti verjetno prišla sem pritoževati, da je bila neosebna, kajne?
Res neverjetno, s kakšnimi traparijami se ukvarjate nekateri ljudje.
Ljudje, packi … umivajte si zobe in medzobne prostore, da ne bo smdelo po drekecu, pa da ne bo kariesa in parodontoze in zobnega kamna.
Umivajte zobe neandertalci.
Dđabe ti šminka in puder na ksihtu, če v medzobnih prostorih smrdi po kakecu.
UMIVAJTE SI ZOBE PRAŠIČKI ČLOVEŠKI.
Pa ne pozabite še na jezik. najprej imejte čist jezik, potem pa gobcajte in opravljajte.
No pa povejte, kako bi ai morala avtoca sama sčistiti vnetje okrog korenine? Če zobar nič ne opazi, kako bi pol avtorca, sploh če predhodno nič ne boli?
Rezi*, 02.05.2025 ob 14:00
No pa povejte, kako bi ai morala avtoca sama sčistiti vnetje okrog korenine? Če zobar nič ne opazi, kako bi pol avtorca, sploh če predhodno nič ne boli?
Z redno ustno higieno. Potem nebi bilo granuloma. Avtorica je packa.
to je vse za pumpanje ovac- za cele velike črede indoktriniranih živalic, ki vse verjamejo.
niste se slišali za plemena, ki so jih pred leti našli v brazilskem pragozdu, ko so požigali gozdove . No našli so pleme, ki med drugim niso poznali umivanja zob, ampak glejga zlomka – vsi nekam zdrave bele snežne zobe… niti zobnega kamna niso imeli- ampak kaj bi jaz vam to pravil, vi že veste
Zato je potrebno redno čistiti zobe in hoditi k zobozdravniku.
Vzrok je običajno karies, ki je tako globok, da pride do vnetja zobne pulpe (zobnega živca) najprej v kronskem delu zoba, nato se le – to širi po koreninskem kanalu in naprej v kost. Da pride do granuloma navadno, traja okrog 6 mesecev.
2345, 02.05.2025 ob 14:01
Z redno ustno higieno. Potem nebi bilo granuloma. Avtorica je packa.
To seveda ni res Jaz sem imela hranilom pri 4 zobeh, noben ni smrdel, noben imel gnoja, sobarica je na rtg sliki videla vnetja. vsi 4 zdravljeni in vsi 4 NEPRAVILNO. da Fak, meni so zobarji zjebali zobe.
Zdravniki niso plačani za zgražanje ampak za pomoč. Zastonj ima licenco in diplomo, če nima osnovne kulture. Zaradi takih zobozdravnikov ljudje neradi hodijo k njim in se jih bojijo. Ta dežurna bi to lahko uredila brez žaljivega komentarja. Če dela ta poklic, potem ve, da to smrdi. Si niti ne predstavljam, če bi take komentarje imeli na kolonoskopiji ali v mrtvašnici.
fujejeje, 02.05.2025 ob 13:45
Ubožica!
Boš imela sedaj nočne more, ker se je zobozdravnica upala človeško odzvati na to, da je zasmrdelo?
Če bi bila samo tiho kot stroj, pa bi se ti verjetno prišla sem pritoževati, da je bila neosebna, kajne?
Res neverjetno, s kakšnimi traparijami se ukvarjate nekateri ljudje.
Kdor ima službeno opravka z ljudmi se navadi, da so ljudje različni tudi v odvisnosti od položaja nebesnih teles zato je včasih lahko nastanejo različni odzivi na enak pojav.