Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zelo ponosna…

Zelo ponosna…

.. sama nase 🙂 Najprej sem razmišljala, kateri forum je najprimernejši za tole mojo temo. Ob vsej tej poplavi forumov človek res ne ve.

No, ponosna sem pa zato, ker sem danes zbrala pogum in odposlala tisto kartico, ki sem jo dobila maja na merjenju NS in jih na GK (amb. odd. za fetalno medicino) zbirajo v namen raziskave. Na dopisnici je kup vprašanj o trajanju nosečnosti, porodu ipd. Kaj dosti sicer nisem imela pisati, ker je bil moj fantek žal rojen mrtev v 20. tednu, sem pa vsekakor izredno ponosna, ker sem kljub vsemu zbrala toliko moči in naredila nekaj vsaj za statistiko 😉

Pozdravčki :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Močna si, ni kaj!
Mnogo sreče dalje!

Vseh pohval vredno!
Si zelo močna in pogumna punca in želim ti veliko, veliko uspehov in sreče v tvojem življenju, naj ti rastejo same rožice, saj si to tudi zaslužiš!
Lep dan!

Vedno znova ostrmim ob tvoji moči…;-))))))))

Srečno špelin@!

Mala moja bravo 🙂
Pobožaj mi bušija:::::))))))))
Lep pozdrav, šefica!

Oooooooooooo, dobro jutro (oz. dan), šefica :)))))))))))))))

Kako je mala? Je že zdrava? In ti?

Jaz komaj čakam na pregled pri G drug teden, da vidim, če je s pikico vse v redu.

En velikanski CMOOOOOOOOOOK :))))))))))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Bodi še naprej mocna!In vse dobro.

Princess je OK (trk,trk,trk)samo mami pa boli grlo, glava……jeb…. te viroze!! Uf sm jezna ampak bo že, sam da je s princess ok.
No javljaj kaj dela ljubljena pikica, ko kaj zveš! Pa pozdravi jo, ne??? Hihihihi!

Saj imaš za kaj biti ponosna….sem vesela, da te poznam…da sva v stiku!!!

:-))

K.

Lep pozdravček!

Super, te je brat,ko si tako dobre volje…obetajo se ti lepi časi:))))

srečno!

l.p.Ninjetka ***************** Kdor ima dobro srce, ta ne potrebuje lepega obraza

Daj ustavi konje in se nehaj hvaliti koga vse poznaš, s kom vse si v stiku………. Zadnje čase to dodaš v vsak svoj veleumni post………

Eh, brez veze!

Sva skupaj na nosečniškem forumu, zelo zelo držim pesti za tebe in da se bomo potem junija lahko o čudovitih novih bijetcih pogovarjali :-))

Tudi zmedena……. kdo pa je tebi kriv, da imaš takega živčkota za moža, kot si zgoraj napisala! Le tako te še nekako razumem, da si zdaj napadla nič krivo Špelino!

Ne Špelino!!!!!

Bravo Spelina! Drzi se deklica… S.

New Report

Close