Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zelo priporočam v branje

zelo priporočam v branje

Ja, jo imam pripravljeno na nočni omarici, ko končam (še 100 strani od 500) Hišo peska in megle, ki me je tudi pritegnila. In Zlikane gube /…/ so me tako pritegnile, ko sem prebrala nekaj odlomkov, da sem jo šla iskat v Medvode (čeprav imam vsaj 4 knjižnice bliže), ko se na na Cobissu izpisalo “prosto”. No, grem brat, na zalogi imam kar veliko obetavnega čtiva, deca pa že spi. Delfina

hehe, jaz trenutno prebiram knjigo: Govorite po pasje?

smo kupili kužka :)))

hiacinto brala, kaj vem, počitniško branje… imam pa še eno železo za priporočit: Julian Barnes: Prerekanja. Obstaja tudi drugi del, ga še nisem. Kaj pa imate še ve za priporočit?

Jaz sem si šla tudi po zlikane gube. In čeprav bi spadala avtorica v starostno obdobje moje mame, se pri svojih rosnih dvajsetih že tudi najdem v njej.

Upam pa, da ne bom prišla kdaj do podobnega odkritja, kot je avtorica : )))

je za okoli 3, 4 leta in več, ker je poanta v tem, da lisička išče tatu, pri tem pa pojejo, plešejo, pa učijo se tudi znakovnega jezika…
Bomo pa imeli 4. novembra Bitenca na obisku na Trobentičinem večeru (jaz sem itak vedno zraven :)))), pa bomo se šli glasbeno pravljico, po moje bi bilo to bolj zanj.

Mail prejet in odgovorjen. :-)))))

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Jaz sem brala Dnevnik Hiacinte Novak nedavno in sem bila zelo razočarana. Zdela se mi je zelo neživljenska in nerealna. Nisem literarni kritik, ampak meni se je zdela tudi slabo napisana (zelo čudni stavki) in tudi način pisanja se mi je bolj zdel za osnovnošolko, kot pa za odraslo žensko. Že dolgo nisem bila tako razočarana nad kako knjigo, res.
Kakšna pa se je zdela tebi? Me res prav zanima!
Kami

V KATERI KNJIGARNI?

jaz pa toplo priporočam nekaj domačega, sago B. Novaka “Lipa zelenela je”

Uau, ja mojca, to pa je knjiga Lipa zelenela je. Jaz sem vseh prvih delov takrat “pojedla” na enkrat. Potem se mi začne malo vlečt, ker je že preveč oseb. Ampak boljše sage jaz še nisem brala. Vsekakor priporočam.

Če ste se pri Zlikanih gubah preveč nasmejale, se vam bodo gube obrnile v nasprotno smer pri knjigi Puščavska roža (Waris Dirie). Priporočam… lp

New Report

Close