Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zelo sem potrta

Zelo sem potrta

Zunaj se je začela pomlad, vse več je energije, sonček že toplo greje, ptički čivkajo in povsod je slišati živ žav, ljudje so veseli……

Jaz pa kljub vsemu zelo zelo potrta. Bila sem zunaj pa mi ni pasalo, sem se raje zaprla v stanovanje in sem pred računalnikom. Zelo sem potrta, vzroka se pa ne zavedam.Že nekaj dni je tako. Sem mislila da je PMS ampak ni še čas. Vse se mi zdi preveč intenzivno, gneča na cestah, gneča v trgovinah, ljudje samo šibajo gor in dol in stres in ….

Tako sem raje te dni kar doma in počivam in potrebujem mir od vse te zunanje akcije Tako rada imam pomlad, tako lepo diši, ampak letos mi pa že nekaj ta preskok iz ime skoraj v poletje kar izčrpava.

A je še kdo v moji koži?

Vsi tisti, ki niso zaljubljeni in ne vedo kaj bi s sabo.

Včasih rabimo samoto. Si večkrat privoščim, ampak ne doma, fajn mi je če grem ven, v gozd, po travnikih, po osamljenih kolovozih. Ko pridem “k sebi”, mi je spet lepo v družbi in v običajnem živžavu.

Tudi meni kar paše, da se je zdaj spet malo ohladilo. Res je bil prehiter preskok iz zime v (skoraj) poletje. Mogoče po tem napovedanem dežju, spet posije sonce tudi v tvoje (in moje) srce.

http://www.mojalbum.com/kat/leseni-obeski

Če je človek predolgo zaprt, se lahko ustraši svobode.

New Report

Close