Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zelo si želim…

Zelo si želim…

…it spet malo na morje ali pa v hribe….

Tle tolk pišete od dopustov in sam rajcate dobesedno…uf…..

Ni minil niti en mesec, kar sem prišla z morja…pa bi šla takoj nazaj…ali pa mogoče za spremembo….v hribe….vsaj za ene tri dni….

JAP….mislim, da bi bilo kar super to….in mogoče, če bom mojmu dovolj težila…se me usmili….. (ha, ha, ha)….

The best in life is free

Ej … Stelči … a pol si misliš kako bi šele jst šla … :((( PA ni šans. :((( Vsaj to si (sicer poredko) privoščim, da me moj pelje mal z motorjem … in to je vse. :(( Jah … kaj pa čem, ko pa moram bit mojmu paglavčku na razpolago vsaki dve uri … :))) (ma je vredno … sedaj se že tok fino smejčka) :)))

Jst bi tut šla na morje … tudi če samo za en dan. Sam da mal zaplavam v morju. No … mogoče pa bova vseeno z mojim šla mal do Sestjana, ko bo mel dopust.

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

No Stelči, vidiš, to je pa zato, ker hodiš na dopust takrat, ko je naš še zelooo daleeeeeeeeč ;)))))))))) ….

a je bla fina pica uni dan? ;))

ejla Bugi….

a vsaki dve uri papcasta??? ojej….

če boš le imela priliko…si le privošči, vsaj en dan morja….boš videla, kako dobro ti bo delo…..

upam, da si v redu…pa tudi malček….in tvoj ljubi….

cmok

The best in life is free

upam, da si vseeno privoščim še kak dan…..he, he, he

pizza je pa bla super….sej veš, da so tiste dobre….sej ste jih že dostkrat testirali:))))))))))

pa tudi ti se napohajaj do amena….sedaj…ko še nimaš prevelikih obveznosti….

cmoka

The best in life is free

samo reci,mala………..lahko danes….sem sam in na razpolago…opsssssssssssss

ecola…eno pusiko…….

leta letijo - iščem stevardeso.....

jaz pa nisem sama…sem pa vedno na razpolago…….ups……….:))))

The best in life is free

Ha,ha,ha!

Mmmm, Stelci… Se ti pridruzim! Starting from now on :))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

ZA POGOVOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The best in life is free

pridi Miši…gremo medve kam skupi……:)))

The best in life is free

New Report

Close