Zelo žalostna sem
Kaj je res, 13.01.2025 ob 11:28
Ponavadi zrihtajo slačipunco.Lahko pa res ni spal z njo.A misliš, da drugi pa niso spali z njo.Lahko ti želi kdo škodit.Pa prijatelj gor ali dol. Zgleda da vsi razen tvojega moža so svetniki. Po mojem so si jo zase zrihtali,in oprali imena z tvojim možem. Bolano, Ne verjemi vsega,pa čeprav je hudo.Marsikatera laž in opravljanje je uničilo družino.Upam da še niso kaj snemali,???? Pogovori se z možem,ne dovoli da ti govorice vse uničijo.Če je blo res pa je odvisno od tebe,če boš lahko to sprejela.Koliko jih hodi v kšne bordele,pa žene niti ne vejo..
Zakaj upaš, da niso snemali? Če so, bi avtorica vsaj vedela, pri čem je :p
Anonimno 7020, 13.01.2025 ob 11:15
Katera tema, 13.01.2025 ob 11:06
Ne nori ženska! Ti si tista, ki ga zdaj imam. Zmagala si!Njegovega otroka tudi imaš. Vse mu pomeni glede na to, da že pridi odpuščanja! Kako daleč pa bi ga zdaj rada še ponižala?? Ti misliš, da boš tako zlahka dobila drugega boljšega? Malo morgen. Doma imaš super moža. In ne postavljaj sama sebe tolk v ospredje. Nič ni bilo tako hudega, bila je samo fantovščina!
Tako. Res je. Ima Super moža, ki je spal s prostitutko ….
Ampak bila je fantovščina halo! Ni je varal z nekimi kurbami nekje zunaj.
Zelo žalostna sem javi se na [email protected]
Če potrebuješ pogovor se oglasi, lahko tudi katera druga osamljena poročena ali samska…
Zelo žalostna, 12.01.2025 ob 21:57
Prejšnji vikend sem se po treh letih skupnega življenja poročila s svojim partnerjem. Poleg tega sem noseča dva meseca in mojega moža imam zelo rada. Prav zato me je popolnoma pretreslo, kar sem izvedela pred dvema dnevoma. Na fantovščini so njegovi prijatelji najeli prostitutko, ki je bila tam kot “slačipunca”. Po zabavi je moj mož, močno pijan, z njo tudi spal. To informacijo sem izvedela po naključju, ko se je našemu skupnemu prijatelju zareklo. Počutila sem se, kot da se mi je svet podrl. Moj mož pravi, da se dogodka sploh ne spominja, da bi jo na ulici niti ne prepoznal, in me je prosil odpuščanja. Trdi, da mu to nič ne pomeni, a jaz mu preprosto ne morem več zaupati. Sem v popolni dilemi. Najraje bi se ločila, saj me je tako zelo prizadel, a hkrati vem, da sem zdaj v posebnem obdobju življenja. Prosim vas za nasvet– kaj naj storim?
Če bi bil tako pijan, da se ne bi spomnil, mu tudi stal ne bi, tako da ne nasedaj.
Pokazal ti je, da ni vreden zaupanja in da te ne ljubi zares. Žal se partnerstva delijo na tista iz ljubezni (v manjšini) in tista iz oportunizma (ker je čas za resno zvezo, pa je bil/a prav tisti/tista pri roki, zaradi nosečnosti, materialnih ugodnosti…).
Glede na tvoje stanje (nosecnost) ti svetujem, da z drastičnimi odločitvami počakaš. Ostani z njim, naj ti pomaga v nosečnosti in pri dojenčki, saj je sami ženski zelo težko. Zahtevaj od njega enakovredno participacijo, ki jo boš morda (zaradi slabe vesti) kljub njegovi nezrelosti tudi dosegla. V vmesnem času se odloči kako naprej.
Dejstvo sicer je, da nikoli ne bo enako kot prej in da je statistično gledano veliko več možnosti, da te bo še kdaj prevaral, kot da te ne bo. Je pa odvisno od tebe, kaj pričakuješ od partnerstva. Če iščeš pravo ljubezen, je pri njemu ne boš našla, če si bolj razumski, praktični tip človeka, ki zna zamižati na eno oko, pa bosta morda celo zdržala skupaj tista najranljivejša otrokova leta.
Moje morda malce kruto predvidevanje (ki temelji na bogatih izkušnjah) pa je, da se bosta, če ostaneta skupaj, v roku 10 let razšla, ker bo eden od vaju spoznal pravo ljubezen.
V katerem stoletju pa ti živiš? Ona ga ima? Zato mora biti srečna? Pa to, da je edini cilj ženski “uloviti moskega” in mu rojevati otroke, je veljalo v tistih časih, ko so bile ženske enačene z moško lastnino, vredne manj od njegovega psa. V 21. stoletju se ženske več ne prodajajo (s poroko) zato, da preživijo, ampak se poročijo iz ljubezni. Tam, kjer je varanje, pa ljubezni NI. Niti spoštovanja, niti zaupanja. In če mož ženo vara, žena moža prav gotovo “nima”. Jo ima pa on, za čistilko in kuharico ter stroj za rojevanje in praznjenje. Kot v starih časih, ko so žene “ujele” moža, mu rojevale in trpele njegova poniževanja, ker jim zaradi ekonomske odvisnosti kaj drugega niti ni preostalo. Možje pa so pravo ljubezen našli pri ljubicah. Malo se izobrazi glede tega. Od srednjega veka do konca 2. Sv. Vojne so imeli moški spodobne žene za statusni simbol, za lastnino in hodečo maternico, ljubili pa so kurtizane, ki so imele mnogo lepše življenje od žen. Zato je res neumno, da ženske verjamejo, da je danes kaj drugače. Varanje pomeni, da te partner NE LJUBI. PIKA. Žena, ki ostaja z varalico, se prodaja.
Itak bi se to (prevara) enkrat zgodilo..če ne danes pa čez desetletje ali več..enkrat bi se zagotovo! Zakaj? Ker pride do zasičenosti oz naveličanosti.. Če bi si danes kupil svoj sanjski avto in bi ga vsak dan vozil šest ur bi ga zagotovo čez desetletje (če ne že prej) zamenjal za novega.. Zakaj? Ker bi se ga naveličal! Isto pa je pri ljudeh. Če kdo misli, da bo oz je možna iskrica do konca življenja (ta je pogoj, da dva ostaneta skupaj oz ne pride do varanja) živi v veliki veliki iluziji.. Zakaj? Kar to ni možno oz to obstaja samo v pravljicah!
Jup103, 14.01.2025 ob 20:15
Itak bi se to (prevara) enkrat zgodilo..če ne danes pa čez desetletje ali več..enkrat bi se zagotovo! Zakaj? Ker pride do zasičenosti oz naveličanosti.. Če bi si danes kupil svoj sanjski avto in bi ga vsak dan vozil šest ur bi ga zagotovo čez desetletje (če ne že prej) zamenjal za novega.. Zakaj? Ker bi se ga naveličal! Isto pa je pri ljudeh. Če kdo misli, da bo oz je možna iskrica do konca življenja (ta je pogoj, da dva ostaneta skupaj oz ne pride do varanja) živi v veliki veliki iluziji.. Zakaj? Kar to ni možno oz to obstaja samo v pravljicah!
No, mogoče bi se enkrat res. Ampak če se zgodi že PRED poroko, je to ALARM, da se s takim človekom NE GRE v zakon. Tu žal ljubezni NI. Zakaj bi se vezal s človekom, s katerim ni prihodnosti? Res je zvez, ki temeljijo na iskreni ljubezni, manj kot polovico. Ampak ker so te tako lepe in prinašajo dozivljenjsko zadovoljstvo, se jih splača poiskati. Jaz jo imam. Že več desetletij. In NIKOLI se ne bi sprijaznila z manj. Imam kolegico, ki je preden je zanosila ugotovila, da jo je partner prevaral. Zapustila ga je, potem pa sta se pogovorila in uredila zadeve ter pristala ponovno skupaj. A uganeš, kako je z njo? Ujeta je v nesrečni zvezi. Pa se tolaži, da je vedno kaj… Ampak NI RES. Če je ljubezen prava, si v zvezi srečen, zadovoljen, cvetiš. Če ni prava, pride do zasičenosti, trpiš in veniš. To je vsa modrost.
Mah, to je iz enega filma…hehehe….
Da se pri nas gredo takle fantovščine z nosečo zaročenko, brez empatije in spoštovanja…kakšni vaški norčki mogoče…
Avtorica -zakaj pa nista -noseča že kot si../ menda imaš kaj besede / … ….organizirala manjše zasebne poroke, samo starši in priči …in lepo umirjeno na kosilo…
Nee, seveda ne -je potreba noret kajne, kot neki vaški retardirani norčki…Ja, potem pa imaš kot je…in verjemi- kot so ti že napisali- tu se takle ne bo končalo / če zastopiš, če si ti malo bolj razvita v mišljenju / …
Ga bodo tile “vaški posebneži ” že zdresirali v varanju, po porodu- spet fešta na fešto , pijano do grabna in “brez spomina “… in tak dalje…kot sami počnejo, je še tvoj “not padu “…Srečno !
Lej, pač dec je labilen in čudn, da to že prej nisi skapirala…
Kvaliteten moški- ima karakter in ni sile na tem svetu- , da se pusti nategovat enim pezdetkom , ki mu nekaj nalašč in iz zlobe nastavijo.
To, da je kao fantovščina- je samo in samo- izgovor. Naslednje bo žur, ko rodiš, pa ko bo od enga god, rojstni dan, žegnajne, kar češ… in bo spet in spet podlegal -kar mu bodo nastavljali- sodelavke, sosede, žlahtnice…In potem se taki pijanski pezdetki – naslajajo in režijo, ko ti komiranega domov privlečejo…češ smo mu rekli pa ni hotu , anede…
Fajn to ponazori pevec -Dejan Vunjak v pesmi in videospotu- ” Nikol še nismo šli, da ne b še enga spil “…Pa si poglej…slovensko pijansko folkloro …