Žena izvedela za afero
Približno pol leta traja že afera s sodelavko, za katero pa je pred kratkim izvedela žena in seveda je bil cel kaos, sledil je hud prepir po katerem sem se začasno odselil od doma. Žena hoče ločitev, ni pa čisto sigurna, da bi to speljala. Afero sem takoj, ko je prišlo na dan zaključil, sedaj pa skušam ženo prepričati, da bi zakon ponovno oživela. Kako jo prepricati, da afero oprosti in pozabi?
Prepričaš jo tako, da vztrajaš z ljubečim in predanim odnosom. Da si ves čas doma in dosegljiv. Da ni najmajših znakov varanja. In da pri predanem odnosu vztrajaš zelo dolgo. Da ne pričakuješ, da bo odpustila takoj. Da ne pričakuješ, da bo pozabila in zaupala od par lepih besed, ampak so številna dejanja tista, ki štejejo.
Za tvojo ženo ne vem, ampak jaz bi te vzela nazaj le pod pogojem, da bi me dolgo prosil, naredil vse zame, prihajal po službi direktno domov, se odpovedal pijačkam s sodelavci in rekreaciji, skrbel za otroke… Ampak samo dokler otroci dovolj ne zrastejo, da bi šla vsak svojo pot, brez seksa, in pod pogojem, da ne bi težil, ko bi si še jaz kakšnega fake rja našla za potešitev.
Odgovor na to se skriva v tebi… in v zvestobi samemu sebi in svojim načelom.
Sedaj samo obrni situacijo in si zamisli, da bi ona tebe prevarala. Bi ji oprostil in pozabil?
Če je odgovor DA, potem kaj bi pričakoval, da bi vse ona morala storiti za to. Evo ti odgovor in se trudi. :-)))
Če je odgovor NE… potem niti ne pričakuj, da ti bo ona oprostila in pozabila.
Kot sem že v naslovu napisala. Tudi moje srce je strto zaradi enega takega kot si ti. Tvoja žena ne bo nikoli pozabila, oprostila, ranil si njeno srce, zaupanje je šlo. Prej mi moral misliti na posledice. Tudi pri meni je isto. Me je varal, želel nazaj. Zaradi otrok sem ga vzela nazaj a sem storila usodno napako v življenju. Nimam ga več rada, sovražim ga. Vsak njegov gib, vsako početje njegovo se mi gabi. Koristen in uporaben mi je samo takrat, ko kaj popravi na avtu, zamenja gume…..to je pa tudi vse. Kar se tiče varstva otrok je pravi butelj, nesposoben in butast, saj ne zna pomagati šoloobveznima otrokoma do 5.razreda.
Čakam, da otroka odrasteta in odletita iz gnezda potem bo pa tudi on frčal. Sem mu tudi povedala, da pri meni ni zaželen in ve da ga nimam rada pa vseeno vztraja.
Sploh noče it v tem je problem. Najbolj bi me razveselilo, da bi kakšno drugo dobil in bi njo zajebaval tako, da se meni ni potrebno več z njim ukvarjati. Zame je papak. Takšno sovraštvo, kot gojim do njega ne gojim do nobenega drugega. Ni vreden moje solze in če ga ne bi bilo več ga sploh ne bi pogrešala.
Kaj ga zadržuje pri meni ne vem, ti pa sebe vprašaj ali si želiš v prihodnje takšno življenje. Najbrž ne…. Tako, da brž na kolena in zaprosi to sodelavko s katero si jo prevaral… Ker tvoja žena te ne bo nikoli več ljubila!
Če te bo pa sprejela nazaj in ti rekla da te ima rada, pa bo rekla zato, da bo imela ljubi mir.
Želim ti obilo sreče v prihodnje in dobro uredi to zadevo.
In po tvoje naj bi povprečno inteligenten pristal na take pogoje ? Kar odseli se iz moje bajte bi bila moja prva reakcija na take pogoje, babe se morate zavedati da vas s froci noben normalen ne povoha več, za fuk boste morale prosjačiti okoli, desc pa teh problemov nima, otroke itak ve zaradi principa poizkušate zadržati zase, mi imamo poledično res da finančne obveznosti do nekdanje familije, smo pa prosti in že pripravljeni na nov naskok.
In po tvoje naj bi povprečno inteligenten pristal na take pogoje ? Kar odseli se iz moje bajte bi bila moja prva reakcija na take pogoje, ba_be se morate zavedati da vas s froci noben normalen ne povoha več, za f uk boste morale prosjačiti okoli, desc pa teh problemov nima, otroke itak ve zaradi principa poizkušate zadržati zase, mi imamo poledično res da finančne obveznosti do nekdanje familije, smo pa prosti in že pripravljeni na nov naskok.
A vseeno si z njim iz koristoljubja.
Kako lahko tako živite?
Zame sta oba ista.
Pa za svojega partnerja in očeta otrok rečeš da je papak. Saj si ga ti izbrala. A prej ni bil papak?
[/quote]
On je z mano in ne jaz z njim!
On se je vrnil, ne jaz!
Pred leti je bil super oseba, res. A po prevari sem ga za sovražila in tako bo ostalo do groba!
On to dobro ve, da ga ne maram več a vztraja z mano. Njegov problem!!
Zaradi mene lahko takoj po poka in gre k mamici a tega ne stori. On je obupan, jaz ne.
Papak je in papak bo ostal, saj si je za prevaro izbral osebo, ki ni ravno uravnovešena.
Sem jaz kriva, ker sem bila v bolnišnici dlje časa in pri tem se je on veselo klatil naokoli. Ve, da je naredil napako a se je popraviti ne da!
On je z mano in ne jaz z njim!
On se je vrnil, ne jaz!
Pred leti je bil super oseba, res. A po prevari sem ga za sovražila in tako bo ostalo do groba!
On to dobro ve, da ga ne maram več a vztraja z mano. Njegov problem!!
Zaradi mene lahko takoj po {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}0poka in gre k mamici a tega ne stori. On je obupan, jaz ne.
Papak je in papak bo ostal, saj si je za prevaro izbral osebo, ki ni ravno uravnovešena.
Sem jaz kriva, ker sem bila v bolnišnici dlje časa in pri tem se je on veselo klatil naokoli. Ve, da je naredil napako a se je popraviti ne da!
[/quote]Zaslužiš si svoje življenje, no v bistvu je to vajina stvar.
Živeti skupaj z nekom, v sovraštvu?
In po tvoje naj bi povprečno inteligenten pristal na take pogoje ? Kar odseli se iz moje bajte bi bila moja prva reakcija na take pogoje, ba_be se morate zavedati da vas s froci noben normalen ne povoha več, za f uk boste morale prosjačiti okoli, desc pa teh problemov nima, otroke itak ve zaradi principa poizkušate zadržati zase, mi imamo poledično res da finančne obveznosti do nekdanje familije, smo pa prosti in že pripravljeni na nov naskok.
[/quote]
OH, brez skrbi, da je hiša bolj moja kot moževa. Imam boljšo službo, boljšo plačo… Vsako sodišče bi določilo, da lahko ostanem v hiši jaz z otroki.
GA bi že izplačala v roku par let. Če bi bil vsaj povprečno inteligenten, kot sam navajaš, bi ti bilo iz zapisa jasno, da je zame skupno življenje z varalico no-go. Pod mojimi pogoji bi lahko bila še cimra, kot piše zgoraj, zavoljo otrok. Če bi se spoštljivo obnašal. Kar pa ne pomeni, da bi se morala jaz v svojih najboljših letih odpovedati svojemu spolnemu življenju. Saj je on zasral, ne jaz. Glede iskanja drugih f. zame ti pa mi treba skrbeti, saj me obletavajo… Seveda samo to, ker jaz znam za razliko od avtorja te teme, razmišljati s pravo glavo. Vem pa, da težav pri potešitvi svoje šle ne bi imela, če bi ostala sama. Kaj več pa si tako ne bi hotela na kopati na glavo po morebitni ločitvi.
Raje se loči. Če boš sedaj ostal, bo tole obviselo za zmeraj med vama in ti boš podzavestno postal ženin cucek. In če nisi totalno plehko bitje, ostani vsaj dve leti sam, delaj na sebi, ne švaliraj se naokoli, pretresi svojo vrednost in vrednote. Če bosta kdaj prišla z ženo nazaj skupaj, morata začeti iz nulte točke, kar v tem trenutku ni možno. Ostani vseeno toliko blizu, da boš lahko odigral vsaj očetovsko vlogo, če že partnerske nisi zmogel.
Dober nasvet. Jaz mislim, da nikoli ženska ne gre zares čez to. To je veleizdaja. Oprosti že, pozabi pa nikoli. In ko se enkrat začne delati prepad med dvema, se z vsako naslednjo brezvezno kregarijo le poglobi, ker kstaja tista prva rana od noža v hrbet, ki se ne zaceli nikoli.
Jaz bi ti tudi rekla, pojdi. Ljubiš je itak ne, če ne je ne bi nikoli prevaral.