Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žena izvedela za afero

Žena izvedela za afero

Zakon nikoli ne bosta oživela, če že, bo to neko životarjenje. Zakaj rines nazaj? Saj je jasno, da je nimas rad! Se manj pa spostujes! Ce bi jo imel, je ne bi varal in to pol leta. Ni bil to slucajno en spodrsljaj v pijanem stanju. Rineš nazaj, ker te tudi ljubica noče več! Ce je žena pametna, naj te zbrca kolikor si dolg in širok!

Avtor, ti si tako beden, da te res ne bo vzela nazaj. In kako grozno, ker ti reče kurbir. Ja, kaj pa drugega si?! In ljubica te noče, in zato bi šel nazaj domov k ženi… do naslednje ljubice?!

Izmeček si. Tvoja žena ti ne bo nikoli oprostila in nikoli pozabila. Če je pametna, te bo imela za cucka, da bo vse naredil. Ali pa te bo nogirala. Zdaj si prepuščen na njeno milost.

Res je. Če želita rešit zakon, morata oba štartati z iste pozicije. Torej se mora ona najprej skurrbat, potem se lahko kaj menita, prej ne.

Pa zakaj mislite, da si ženska tudi želi enega bednega seksa z nekom drugim. Že z možem je več in preveč. Ne vem od kje ideja ljudem, da si tudi me želimo seksa. Si ne. Kapiš?!

Će že, potem bi samo rekla, da sem bila z nekom. Najbrž bi to res bolelo bednega kurbirja.

Vsaka nezavrta ženska si želi seksa. Seveda seks v pravem pomenu, ne praznjenje moških. Ne želijo si ga samo tiste ženske, ki pravega še niso doživele. Če je pa tako, je pa škoda. Ker redni ženski orgazem deluje na telo bolj blagodejno kot milijon prehranskih dodatkov in zdravil. Ampak še enkrat: za dober seks ni primeren kar vsak, ki pride mimo… Ne sme biti površinski, mora imeti neko globino, pa seveda prava kemija mora biti prisotna.

Res je. Če želita rešit zakon, morata oba štartati z iste pozicije. Torej se mora ona najprej skurrbat, potem se lahko kaj menita, prej ne.
[/quote]

Iz iste pozicije.. Nemogoče. Eno je varanje, drugo pa neko vračanje, da bo kao fer… V tem primeru, bi ona še vedno bila izdana, on pa ne. No, ne vem, men nebi blo enako.. Nič lažje. Samo otročje.

dobr, ajde posle jebanja nema kajanja… To more vsak vedeti, ki se kresne mimo grede.. in biti pripravljen na posledice. Jst sem to vedno vedel. Nikoli pa ne bi pol jokal in se izgovarjal, da kao nisem vedel kaj mi je bilo. Pač ene poganja strast in uživancija v življenju.

Ampak probej s plesnimi vajami, tam maš še malo šans, da se ponovno zbližata, če ne gre, se pa odklopi v stilu tako, da jo pustiš na miru, vzami tisto kar je tvoje in čao ragaci. Če sta pa oba enakovredna v materialnih stvareh se pa probej pogajat na normalen nalčin brez sodišč, vseeno pusti njej malo več za tolažbo.
Fair play more bit do vsakega s katerim si bil bilo kdaj intimen, to je spoštovanje preteklosti, če je za ene en kres iz strasti mimo grede po dolgih letih zveze konec sveta ne moreš pomagat je pač odklop kaj čes.

Ne bom zagovarjala “kurbirjev” in tudi ne, če se ne boš boril zanjo z resnično iskrenimi nameni in če nisi v srcu sklenil, da je nikoli več ne boš varal.
Ampak kaj žensko lahko prepriča? Da se vse začne tako kot na začetku – pusti ji dovolj prostora, dvori ji, povabi na zmenek, kupi rože, kakšno malenkost, sex naj počaka … To naj kar traja tudi in vsaj do tri mesece, predlagaj svetovanje pri psihologu, vpišita na tečaj Ljubezen in spoštovanje (je brezplačno) …
Ti pa povem, da je bolečina žensko pri varanju običajno tako močna, kot če ti ti kdo stresal sol na krvavečo rano. Jaz sem veliko težkega do živela, ampak varanje moškega me je skorajda “ubilo”, tako zelo me je prizadelo.

saj človek ti ubije dušo in bi se rad ponovil vajo,nah

Mogoče ti bo oprostila, pozabila ne bo nikoli.

pojdi na svoje in ne rini nazaj. Žena ima prav, si kurbir in nisi vreden, da te pes poščije. To ti je dala vedeti tudi sodelavka, ne vem, kaj si sploh pričakoval. To ni spodrsljaj, v pol leta bi te mogla srečat pamet. Svoje ženske in matere svojih otrok se ne vara, pa naj bo karkoli.
Mogoče če prevzameš odgovornost, se potrudiš z otroki in se ne kurbaš več naokoli, te sprejme… Ampak res samo mogoče, večja verjetnost, da nikoli več.

Ali bi afero zaključil in poskušal oživiti zakon tudi v primeru, da žena ne bi izvedela?

Imam občutek, da ti je samo težko, ker si bil prej kralj in f*kal dve, sedaj pa si ostal brez obeh.

Samo strahopetnice vzamejo strahopetca nazaj.
Si se odločil za varanje sedaj pa zdili sam s tem in ne tlači v še večji gnoj osebe, ki si ji lagal, jo tajil, jo varal in ogrožal njeno zdravje.
Pojdi se učit kaj ljubezen sploh je, mogoče ti bo kapnilo, da to kar si počel ženi ni nič od ljubezni.

Zakaj pričakuješ od žene, da bo imela tebe rajši od sebe, ko pa imaš ti sebe raje od nje.?

Ne zagovarjam varanja, tudi sama sem namreč to doživela in se ločila z majhnima otrokoma. Ampak, to, kar delaš ti, pa ni v redu. Če si se odločila, da ga vzameš nazaj, bi se morala potruditi in mu odpustiti. Že zaradi tega, da tvoji otroci ne bi odraščali v strupenem, hladnem ozračju in si na tak način gradili slabo samopodobo, slab vzorec partnerske ljubezni. S tem sovraštvom najbolj škodiš sebi in otrokom! Seveda s tem kaznuješ njega, ampak trpite pa tudi ostali, nič krivi, nič dolžni. Če ne zmoreš, nočeš odpustiti, potem se ločita in pojdita narazen. Ne pa da ga še pred otromi ponižuješ, s tem, da mu daješ vedeti, da je butelj in da ne zna z otroki. A ti pa znaš? Mogoče si dobra za pomoč pri delanju domačih nalog, a za čustveno oporo pa takale maščevalnica sigurno nisi. Ne čakaj, da bodo otroci odleteli iz gnezda, da se ga boš znebila. Zna biti, da se bodo tudi otroci samo zaradi dolžnosti, ali koristoljubja k tebi vračali.
Svetujem vama dobro zakonsko terapijo, če se bosta odločila ostati skupaj.

Spet en cepec, ki ne ve kje se ga glava drzi… če ne bo ena, bo pa druga ane? Bojis se edino, da bos ostal sam! Kot si ze rekel, sodelavka te noče več, zdej bos pa ženi malo pojamral, da te vzame nazaj? Upam, da se te čim prej losa. To ni bila afera za 1 noč, ampak afera je trajala pol leta. Si že vedel, kaj delaš. Ne zdej jamrat

Kaj lahko narediš? Kaj bi tebi pomagalo, če bi bila situacija obrnjena? Bi oprostil, pozabil,….. bi še ji lahko kdaj zaupal? Mislim da ne! Zakaj bi ona morala?

In zakaj ne gresta narazen? Zakaj so ti izgovor otroci, če praviš, da itak ne zna zanje poskrbet? Si z njim zaradi menjave gum na avtu? Ja, kako pogosto jih pa menjaš da se ti splača zaradi tega živet z nekom ki ga sovražiš?

Nič ni sodelavka dala vedeti, tistega nisem jaz napisal, nekdo mi je ukradel username.. Jaz sem prekinil afera, ne ona. Ona bi nadaljevala ampak jaz nočem, ker ljubim zeno.

Upam, da me bo, čeprav bo očitanje vselej prisotno iz njene strani. Sva pa naredila velik plus, od danes dalje sem spet doma in zgleda bova dala to čez. Bo pa vsekakor preverjanje, se pa sam strinjam s tem in bi zadevo rad popravil. Afera je bila napaka

Ali bi afero zaključil in poskušal oživiti zakon tudi v primeru, da žena ne bi izvedela?

Imam občutek, da ti je samo težko, ker si bil prej kralj in f*kal dve, sedaj pa si ostal brez obeh.
[/quote]

Ja enako bi ravnal tudi v primeru, da žena ne bi izvedela.

Nisem kurbir, kot se morda zdi. To je bila moja edina afera, sicer sem bil vedno zvest, tu pa sem zasral, priznam. Povedala ji je pa prijateljica, ki zgleda pozna to sodelavko, seveda klasika ženske morajo vse povedat..

Žena me hoče, sem spet doma in kot kaže greva čez to skupaj. Ja vedel sem, da je napaka zato sem takoj prekinil afero. Ta napaka se ne bo vec ponovila, to sem ji tudi obljubil

Tega nikoli ne oprostis in ne pozabis. Vedno bo to v njej tudi, ce ostaneta skupaj. Nikoli vec ti ne bo zaupala. Pri sexu se ji bos lahko gabil. Nikoli vec ne bo, kot je bilo.
Jaz prevare nikoli nebi oprostila.

Kakorkoli ali je tema resnicna ali ne…
Recimo, da sem šla sama skozi to iz obeh”strani”… v življenju 1x prideš do spoznanja kar je res vredno. Če je nekomu vredno uničit ljubezen po tem, ko si si z njim ustvaril družino? Menim, da ne… sem bila prevarana, in sem sama tudi na nek način varala, čeprav tisti trenutek uradno nisva bila več skupaj… (zakomplicirana zgodba 😂🙈)… sma se iz tega nekaj naučila? Ja mislim, da oba kr nekaj stvari konkretno… se splača zgubit sorodno dušo samo zaradi tistih nekaj ur užitka, ki bi ga pa mogoče lahko na nek način doživljal tudi s partnerjem?… mislim, da ne… si dva po prevarah še lahko pogledata v oči? Ja z lahkoto, samo do tja prit… no to je pa druga zgodba… če se imata resnično rada se vse da premostiti… jaz sem bila nekoč že na točki, ko bi ga lahko “vtopila” v žlici vode… zdaj? Zdaj sma po 7letih (al kolko je že od tega…) povezana bolj kot bi si lahko kadarkoli želela, oz.sploh upala pomislit… pa naju ni “rešil” noben terapevt, delno so k temu recimo da pripomogli tudi starši, pa čeprav so za najine težave izvedeli šele po nekaj mesecih… na nama je pa bilo v prvi vrsti to, da si povema vse kar nama je ležalo na duši… je blo lahko? Ne…so tekle solze? Ja…zelo, dostikrat iz obeh… samo, ko zdaj pogledama svoji2 hčerki (sta prisli na svet, po vsem tem…) si lahko samo čestitama 😉 moj nasvet… če zgodba ni izmišljena… zvečer otroke spat, ugasnit tv za nekaj let, nardit muziko pa pogovarjat… če je prava ljubezen, se boste imeli kaj za pogovarjat…. se še kdaj zgodi, da kdo od naju pomisli na tiste čase? Ja nažalost se… ampak vsaj iz moj3 strani lahko rečem, da mi je to bilo samo opozorilo, kaj v življenju lahko izgubim… in vam povem, ne splača se kregat, ko lahko v življenju imaš vse. In srečni starši pomenijo srečne otroke. Tak, da za vse tiste, ki vstrajate v nesrečnih zvezah,ste isti kot tisti, ki varajo, ker žal lepe popotnice svojim otrokom ne kažete, ker če ne druga, lažete sami sebi, in otroci to slej ali prej spregledajo… ne jim dajat takšnih popotnic no…

Joj kolk ste eni brihtni in čistunski. Zivite v oblakih in pravljicah. Iščete večno ljubezen , ki je samo v pravljicah.

Ljudje smo krvavi pod kožo in delamo napake.Zavedno in nezavedno.

Za avtorja teme . Ženske prevaro odpustimo a jo nikoli ne pozabimo. Lahko se zgodi , da tudi vrnemo z enakim.

Ne obljubljaj ji nicesar kar ne boš mogel izpolniti.

Vsem , ki pa ste tako brihtni kako bi varalico brcnili skozi vrata. Najprej to dozivite potem pa pametujte. Redko se to zgodi, ce pa se . Se jih od teh kar nekaj vrne nazaj.

Življenje ni pravljica in prej ko to sprejmemo lažje je.

Zelo realno napisano.

New Report

Close