Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žena izvedela za afero

Žena izvedela za afero

če vrneš z enakim nisi nikdar odpustila le drugemu želiš enako bol nanesti. Bedarija, kjer itak dvojno zabiješ sebe nazaj.

če si sama pravljičarka in šibka ne ostati zvesta moškemu s katerim si oz ga seznanit z dejanjem da boš varala in mu dopustit da sam za sebe odloči ali to sprejme ali te šutne skoz vrata, ne tega potem projecirat na vse. Pravljičarji ste varalice ki pričakujete da vas bo človek obdržal kljub temu da ste ga fizično čustveno zlorabljali in ogrožali njegovo zdravje.

če vrneš z enakim nisi nikdar odpustila le drugemu želiš enako bol nanesti. Bedarija, kjer itak dvojno zabiješ sebe nazaj.

če si sama pravljičarka in šibka ne ostati zvesta moškemu s katerim si oz ga seznanit z dejanjem da boš varala in mu dopustit da sam za sebe odloči ali to sprejme ali te šutne skoz vrata, ne tega potem projecirat na vse. Pravljičarji ste varalice ki pričakujete da vas bo človek obdržal kljub temu da ste ga fizično čustveno zlorabljali in ogrožali njegovo zdravje.
[/quote]

Ljubica zlata, najprej prehodi kilometer v mojih cevljih.
Slabo bereš .
Niti ne mislim razpravljati s tabo o tem.
Jaz s svojimi odlocitvami lahko mirno spim in za svoja dejanja odgovarjam sama in ne zivim v pravljici.

Ne sodi , da ti ne bo sojeno.

Ljubica zlata, najprej prehodi kilometer v mojih cevljih.
Slabo bereš .
Niti ne mislim razpravljati s tabo o tem.
Jaz s svojimi odlocitvami lahko mirno spim in za svoja dejanja odgovarjam sama in ne zivim v pravljici.

Ne sodi , da ti ne bo sojeno.
[/quote]
jaz ne sodim le komentiram tvoj zapis, tvoj zapis pa je čista sodba.
V tvojih čevljih nimam namena hodit, ker varalica nisem.
ne išči tolažbo za lastna dejanja v tem, da je zvestoba, ljubezen pravljica.

[/quote]

Podpis.

[/quote]

Prav pa slabo berem, čeprav sem v branju vedno razturala hehehe….

Ni videti.

Ni videti.
[/quote]
pa slabo vidiš ane.. 😀

Pri celi zgodbi je pomembna predvsem ena reč – afera NI NAPAKA ali zmota, pač pa izdaja zaupanja.
Afera ali prevara se ne nikoli ne zgodi “po nesreči”, pač pa je v ozadju vedno namen ali vsaj pripravljenost. In to je naklep.

Samo nekaj ti bom rekel kot moški moškemu. Zaradi takšnih kot si ti smo moški nasploh na slabem glasu! Zaradi takšnih kretenov je prizadetih preveč oseb. Če nisi za zvezo potem ne rini v nekaj česar nisi čustveno sposoben dohajat. Sploh veš kaj vse zraven potegneš s takšnimi dejanji? Razdor družine, žalost, jeza.. Samo zaradi nekega k***cevega praznjenja jajc? Zaradi takšnih kot si ti te ženska pogleda postrani samo ko jo pozdravis, ker nas mečejo v isti koš kot takšne varalice kot si ti. Sploh veš kako je, ko ti je mar za nekoga pa ti oseba ne zaupa ker so jo z manipulirali takšni kot ti? Ne govori da jo imaš rad, ti nemores imet rad, edino kaj imaš rad je samega sebe in svoje potrebe. Si ena velika žalostna podoba moškega. Nočeš se vrnit nazaj zato ker jo ljubis. Hočeš se vrnit nazaj v okolje ki ti je domače, kjer ti je lahko udobno. Ko ti je propadla tale afera je naenkrat žena dobra.. Namesto da bi ves čas tega skakanja čez plot namenil njej bi bil tvoj zakon tako lep, da nebi rabil na nič drugega pomislit. Če pa ne funkcionira pa se ločiš. Mej jajce. Takšni kot si ti pravite da je doma zamrlo vse.. Nikoli pa se najbrz nisi pogledal sam vase pa mogoče razmislil da bi sam lahko naredil kaj več najbrž tudi v postelji? Vedno se pričakuje vse od ženske, če ni vredu pa probas nekaj drugega.. Samo se ti isto konca. Problem je v tebi, priznaj si to. Na koncu pa se sekiras ker ti je rekla kurbir? Ti imaš srečo, da je partnerka vsaj toliko inteligentna, da se ne spušča na tvoj nivo in se imaš streho pod glavo. Če bi bilo kontra pa bi odigral vlogo “velikega moškega” in jo vrgel ven. Najbolj je žalostno to, da ste to moški stari 35+, čustveno pa na nivoju otrok. Zberi se, zresni se, bodi vsaj enkrat iskren sam do sebe in do ljudi okoli sebe. Jaz sem srečen in veš zakaj? Ker sem sprejel samega sebe in svojo okolico. Praznine ti ne zapolni neka druga ženska ampak tvoja glava in pogovor. Spravi se k sebi pa nehaj unicevat življenje drugim.

a ti si jo že pozabu bedak? Poroč zdej drugo če je tak fajna

Ne vem zakaj prodajate za sveto vašo zgodbo, da se oprosti in da sta po 7ih letih še bolj srečna in povezana. HAHAHAH, ja na glas se smejem. Soseda je to storila, ga je vzela nazaj, skupaj jokala, verjela da je zdaj bolj zrel, sta se poročila, osem mesecev po poroki, varanje naprej. Sodelavka, varanje na dolgi rok, s tem da je prihajal in odhajal, že živel pri ta novi, pa si je le premislil in prišel nazaj k ženi, ona vsa vesela, kako je končno videl kaj je imel, to je ljubezen je rekla. No, pet let je minilo je ta ljubezen spet varala, je že spokal k drugi ženski. Tokrat ga je pa res odpikala. Menda!
Te vaše zgodbice, da življenje ni pravljica, da se vse zgodi skozi življenje si lepo napišite na čelo. Ne nič se ne zgodi.
Varanje je premišljeno dejanje, z lažmi. Ogromno planov, laži, skrivanja, seks je šele na koncu verige. Zato varanje ni dogodek, ko bi potem varalica jokal, lepo vas prosim, joka ker je bil ujet pri dejanju? Seveda! Pa vse odpuščate, ne ker ga imate rade, ampak ker se bojite it same naprej. Pa bog ne daj, da bi res šel k novi. Hinavke ste, zato ja, vsak k svojim. Zame je varanje marš skozi vrata v isti minuti in niti slučajno nikoli več nazaj.

Nič ni sodelavka dala vedeti, tistega nisem jaz napisal, nekdo mi je ukradel username.. Jaz sem prekinil afera, ne ona. Ona bi nadaljevala ampak jaz nočem, ker ljubim zeno.

Upam, da me bo, čeprav bo očitanje vselej prisotno iz njene strani. Sva pa naredila velik plus, od danes dalje sem spet doma in zgleda bova dala to čez. Bo pa vsekakor preverjanje, se pa sam strinjam s tem in bi zadevo rad popravil. Afera je bila napaka
[/quote]clovek,ki ljubi ne vara,pika.

Se popolnoma strinjam s tabo 👍🏻!

Kako jo prepričati? Jo je sploh treba? V nic je ne prepričuj! Jasno je da je nisi vreden. To ve ona in to ves ti. Od kod ti sploh ideja, da bi jo zdaj prepričal da ti oprosti. Naredil si napako oziroma ne, ves čas si delal napake, ki si se jih dobro zavedal. Sploh veš kako prevara boli? Ne prepricuj jo v nič. Pusti da gre dalje in predvsem da si najde nekoga, ki je BOLJSI OD TEBE

Najprej se vprasaj ali ti je sploh zares zal, da si ji to delal in ali bi to ponovil cez čas, ce se pojavi prilika. Ob najmanjsem dvomu se raje niti ne trudi. Zaupala ti ne bo nikoli več. Neprestano ji bos moral dokazovat. In obstaja tudi možnost, da ti bo ona ob priliki vrnila. Zal se moški ne zavedate, da zaradi zabave unicite druzino. In v življenju imamo ponavadi le eno možnost za druzino. Moja ni zdrzala. Po drugi strani pa sem potem ugotovila, da je življenje brez moškega noro dobro, da je imeti popolno svobodo neverjetno omamno, da moškega za seks itak lahko zenska najde kadarkoli si zazeli, imeti pa doma svoj mir in čas zase je neprecenljivo!

Če ženske varajo in jih ta forum podpira lahko tudi ti. Žensko pa prepričaj, da je to enkrano dejanje

Iz lastnih izkušenj ti povem, da se prevara NIKOLI ne oprosti in ne pozabi!

Da bi se vrnil k ženi, ker je sodelavka zaprla vrata. Če jih ne bi, pa k njej???
To pa ni zrelost za zakon.

Žena bo šla, je že šla. Tu ni kaj odpuščati. Zakaj? Ker se nisi spremenil, le nazaj bi rad, kot je bilo, kajne???

Saj to si!

Kurbir je če spiš z več žensk in ti ni mar sam zase afera je pa nekaj drugega

Kaj zdej jamra, če bi v postelji štimalo, ti nebi bilo treba drugam. Eh ženske, bolj kot jo šparate, bolj so druge zaželene, kako vam to ni jasno???

kaj pa se gonis okoli .. vse se ti bo enkrat vrnilo 👍

Odgovor na objavo uporabnika
Ločitev, 13.02.2021 ob 22:36

Da oprosti bi bilo več kot dovolj, mi je pa jasno da bom to poslušal do konca zivljenja, ze zdaj mi naprej meče da sem kurbir

saj tudi SI KU.R.BIR. ima prav.

Imaš srečo, da te je vzela žena nazaj, pri meni je dobil samo brco v rit.

New Report

Close