Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žena izvedela za afero

Žena izvedela za afero

Odgovor na objavo uporabnika
Ločitev, 13.02.2021 ob 22:36

Da oprosti bi bilo več kot dovolj, mi je pa jasno da bom to poslušal do konca zivljenja, ze zdaj mi naprej meče da sem kurbir

Ojojjoj tako življenje. Nikoli ne bo pozabila in nikoli več te ne bo prezpogojno ljubila. Zato jo zaradi sebe in nje pozabi in pojdi naprej…. Naprimer za začetek k ljubici

Verjemi ,da oprostila in pozabila ne bo nikoli! Ta bolečina se ti vsidra pregloboko v srce! Verjemi!

Ločitev, 13.02.2021 ob 22:13

Približno pol leta traja že afera s sodelavko, za katero pa je pred kratkim izvedela žena in seveda je bil cel kaos, sledil je hud prepir po katerem sem se začasno odselil od doma. Žena hoče ločitev, ni pa čisto sigurna, da bi to speljala. Afero sem takoj, ko je prišlo na dan zaključil, sedaj pa skušam ženo prepričati, da bi zakon ponovno oživela. Kako jo prepricati, da afero oprosti in pozabi?

Težko!! Jaz nebi. Oziroma če bi nebo dolgo trajal zakon ker bi bila cel zmaj… Če si se v kaj takega spuščal bi moral biti pripravljen na posledce..  če nisi tega želel zakaj si se sploh spuščal v to. In sploh ne razumem zakaj sploh si se če se sedaj tako sekiras za ženo. Bi se preden si šel v to zmedo

Sem bil v takšni zgodbi, ko se je moja bivša spečala s svojim poročenim šefkom v službi, pa sem probal marsikaj, tudi terapijo in odmislit, sprejet, da se je to zgodilo, kar se je ampak je lepo nadaljevala in varala naprej, potem sem pa lepo spokal, ker sem vedel, da mi v lajfu nikoli ne bo več tako slabo, kot mi je bilo takrat. Danes sem srečen in v novi vezi, ona pa je še vedno ljubica. K bo stara 60 let bo pa zapuščena ljubica. Pa naj bo, varalice ste izak največji slabiči, kar jih hodi po tej zemlji. Če vam ni za bit z nekom potem spokajte in nehajte lagat samemu sebi in vsem okrog sebe.

Ne bi te vzela nazaj varalica. Imej zdaj sodelavko in se goni z njo. Prej bi razmišljal z zgornjo glavo. Kako lahko varas

Zakaj pa si sploh začel afero s sodelavko in zakaj je ne nadaljuješ? Ja, lepo se je igrati, ko je doma vse skuhano,  oprano, počiščeno, zlikano, urejeno … a zdaj ti pa več ni do igric?! Takšni kot ti potrebujete izkušnjo ločitve, da boste bolj cenili kar imate. Žena pa si zasluži poštenega moža. Če je pametna bo šla naprej. Ti pa kar imej zdaj lahko na desetine ljubic.

Sorry, me včasih zelo razjezi, brezglavo varanje.

ha ha ha ha ha, 14.02.2021 ob 06:40

In po tvoje naj bi povprečno inteligenten pristal na take pogoje ? Kar odseli se iz moje bajte bi bila moja prva reakcija na take pogoje, babe se morate zavedati da vas s froci noben normalen ne povoha več, za fuk boste morale prosjačiti okoli, desc pa teh problemov nima, otroke itak ve zaradi principa poizkušate zadržati zase, mi imamo poledično res da finančne obveznosti do nekdanje familije, smo pa prosti in že pripravljeni na nov naskok.

Ti si kar domišljaj… Če bi želela ženska danes trikrat sexat s neznancem, lahko, 100 % se lahko dogovori, obratno glede spola pa nemogoče. Ženske niti ne potrebujemo moških v tolikšni meri kot moški ženske. Ženska je veliko lažje sama kot moški. Da moški nočejo ženske z otroci?! Ah, kot da moški nimajo otrok od prej. Če ne drugi, ti razumejo.

Pozabi na ženo, ker tega nikoli ne bo pozabila. Četudi bi se v danem trenutku odločila rešiti zakon, senca prevare vedno ostane in nikoli več ti ne bo zaupala. Če ji nisi popolnoma ubil samozavesti te bo pa itak  zapustila. Če si pameten boš v naslednjem razmerju žensko spoštoval in negoval razmerje in do take situacije ne bo več prišlo. V nasprotnem primeru je pa itak bolje, da ostaneš sam in ne uničuješ življenja drugim.

Nihče, ki je v kvalitetni in zadovoljivi  zvezi NE vara. Vprašajmo se:” Kaj je narobe z ženo, da si uteho iskal drugje?” Je večno nezadovoljna nergačica?

Maca Faca, 02.03.2022 ob 11:34

Nihče, ki je v kvalitetni in zadovoljivi  zvezi NE vara. Vprašajmo se:” Kaj je narobe z ženo, da si uteho iskal drugje?” Je večno nezadovoljna nergačica?

Karkoli je narobe s partnerjem, je stvar pogovora in reševanja odnosa. O tem avtor ne piše, ker očitno večjih težav ni bilo, afere pa se tudi ne drži, prekinil jo je takoj, ko je žena izvedela, ker očitno ženska, ljubica ni dobra za kaj več kot za sex. Torej ima boljše doma. Pa je vseeno varal.

Babe ste take egoističke prasice in nočete razumeti – da je muška natura pač takšna da ga bo vedno še u kako drugo luliko utaknil ko bo prilika.

Da bi se lepo sprijaznile s biološkim faktom – mnoge bi familije mirnije živele. Ker pa ko neke kokoši pravite cirkus zaradi tega – pa radi vas trpijo otroci.

Predlagaj ji da se njo en in potem startajta

Če bi moški bil dober v postelji, jo ne bi šparala, verjemi meni..

Moje srce je tudi strto, 14.02.2021 ob 04:23

Kot sem že v naslovu napisala. Tudi moje srce je strto zaradi enega takega kot si ti. Tvoja žena ne bo nikoli pozabila, oprostila, ranil si njeno srce, zaupanje je šlo. Prej mi moral misliti na posledice. Tudi pri meni je isto. Me je varal, želel nazaj. Zaradi otrok sem ga vzela nazaj a sem storila usodno napako v življenju. Nimam ga več rada, sovražim ga. Vsak njegov gib, vsako početje njegovo se mi gabi. Koristen in uporaben mi je samo takrat, ko kaj popravi na avtu, zamenja gume…..to je pa tudi vse. Kar se tiče varstva otrok je pravi butelj, nesposoben in butast, saj ne zna pomagati šoloobveznima otrokoma do 5.razreda.

Čakam, da otroka odrasteta in odletita iz gnezda potem bo pa tudi on frčal. Sem mu tudi povedala, da pri meni ni zaželen in ve da ga nimam rada pa vseeno vztraja.
Sploh noče it v tem je problem. Najbolj bi me razveselilo, da bi kakšno drugo dobil in bi njo zajebaval tako, da se meni ni potrebno več z njim ukvarjati. Zame je papak. Takšno sovraštvo, kot gojim do njega ne gojim do nobenega drugega. Ni vreden moje solze in če ga ne bi bilo več ga sploh ne bi pogrešala.

Kaj ga zadržuje pri meni ne vem, ti pa sebe vprašaj ali si želiš v prihodnje takšno življenje. Najbrž ne…. Tako, da brž na kolena in zaprosi to sodelavko s katero si jo prevaral… Ker tvoja žena te ne bo nikoli več ljubila!

Če te bo pa sprejela nazaj in ti rekla da te ima rada, pa bo rekla zato, da bo imela ljubi mir.

Želim ti obilo sreče v prihodnje in dobro uredi to zadevo.

In vse to gledajo vajini otroci? Kaksno popotnico vzgled o partnerstvu jima dajeta?! Ojoj

Kako ti misliš ob enem ženo pripravit do osvežitve zakona in tega da oprosti in pozabi??? To ne gre skupaj. Niti slučajno te ne bo želela povohat nekaj ččasa.ti bi pa zdaj svežil vezo??? Pozabi. Ne bo šlo. Pusti jo in ji daj možnost da živi normalno ali pa se približuje kar krepko nekaj časa, ker tole ne bo šlo. Ženski se dec ki drugo rihta  zraven, zagrabi. Tako kar konkretno. Tudi če ti tega ne bo rekla si se ji zagravžal. Štej še to poleg izdaje in prevare.

Ko se med poliže, 14.02.2021 ob 06:54

A vseeno si z njim iz koristoljubja.
Kako lahko tako živite?
Zame sta oba ista.
Pa za svojega partnerja in očeta otrok rečeš da je papak. Saj si ga ti izbrala. A prej ni bil papak?

NE sa je samo papak. Kurbir itak, kaj pa druzga. Ljubi ?

Ma odjebite s takimi. Kaj se pa gon okol k pes.

Ločitev, 16.02.2021 ob 02:48

Nič ni sodelavka dala vedeti, tistega nisem jaz napisal, nekdo mi je ukradel username.. Jaz sem prekinil afera, ne ona. Ona bi nadaljevala ampak jaz nočem, ker ljubim zeno.

Upam, da me bo, čeprav bo očitanje vselej prisotno iz njene strani. Sva pa naredila velik plus, od danes dalje sem spet doma in zgleda bova dala to čez. Bo pa vsekakor preverjanje, se pa sam strinjam s tem in bi zadevo rad popravil. Afera je bila napaka

LJubis ženo. Hahaha

Ne ti meni.

Samo nimaš kam it

Rok-1, 16.02.2021 ob 11:13

Pri celi zgodbi je pomembna predvsem ena reč – afera NI NAPAKA ali zmota, pač pa izdaja zaupanja.
Afera ali prevara se ne nikoli ne zgodi “po nesreči”, pač pa je v ozadju vedno namen ali vsaj pripravljenost. In to je naklep.

Podpis Rok.

Varanje je cel kup napacnih odlocitev. Vsi smo krvavi pod kozo. Ampak od tega da ti je nekdo tudi vsec, pa do tega da varas je nekaj poti, na kateri se odlocas. Da bos sel po njej ali ne.

In to je izdaja

To zgodbo piše ženska.

Imam prav?

Poglej stari. Verjamem, da si zakebu in da takrat ko si jebal nisi razmišljal al jebeš svojo al drugo. Glavn, da ti je blo takrat fajn. Greš sam s prijatelji sem ter tja delaš to in ono in potem misliš da lahko tudi fukaš druge namreč.

Ni ti izhoda. Bolje da greš, ker sedaj se ji gravžaš in ti bo non stop za vsako pikico težila. Sex itak odpade. Večje šanse imaš če bo ugotovila da te pogreša ko te nebo več ob njej kot sedaj ko te bo imela na očesu.

Nervozen boš ti in ona.  ja ja sedaj bi ti to pozabil pa ne gre. Vem te razumem en fuk z drugo te je zjebal in zajebal. Jaz ti verjamem da ti je žal ampak prepozno.

Dej predstavlji si, da te je ona prevarala. Pomojem bi bila tud štala. Jebli vas kurci in varanje. Tud jaz sem jezen nate. Pel nimaš več kaj iskat pri njej. Fuj.

Ločitev, 13.02.2021 ob 23:19

Zakaj sploh hočeš, da ti oprosti?
Do nje ti očitno ni… Mej zdej sodelovko haha
[/quote]

Sodelavka me je žal odslovila.

Kdor 1x vara, vedno vara.

To niti vic stoletja ni z vprašanjem na koncu. Če ne bi izvedela, bi pač afero fural naprej. Pezde.

Nah ja, to je bilo pred tremi leti. A je sedaj avtor že srečno ločen in zivi srečno naprej z ljubico?

New Report

Close