Žena je bila swingerka
Malo alkohola in kolegi in potem zveš, da je tvoja žena z bivšim fukala po swinger clubih s celo hordo moških. Ko temu dodaš še staro VHS kaseto, ki jo je slučajno imel eden od frendov si lahko predstavljaš šok. Gledaš ženo, kako v samostoječih obdeluje 6 potrebnih italijanov, priznam si kar šokiran. Razmišljam ali naj ji povem, ali pustim preteklost kjer je bila. Imava tudi otroka. Ampak prizor ko sprejema spermo po telesu ne gre iz glave.
Z mojo bivšo sva počela take stvari, da se sedanjemu možu ne sanja. Danes je srečno poročena, dva froca, včasih pa ji ni prišlo če jo nisi šamaral joške, ko si jo nabijal v rit. Da ne rečem da je na absolventu požirala kurce komur se je zahotelo, celo slike imam kako pozira gola z desetimi frajerji, ko se je fukala pa je celo meni bilo nerodno, kričala za popizdit najbolj vulgarne izraze, v stilu, fukaj najvejčo kurbo, premalo sperme imam v ustih, skratka hujšo težko dobiš
- Kaj naj rečem jaz, ko sem odkril preko 7000 slik in video clipov, kakšne perverzije je počela moja žena, mati dveh otrok z bivšim. Bičanje, gangbang s 5-imi tipi naenkrat, piercingi v pički, piercingi v joškah, risalni žebljički v modrcu, spermo od bivšega je spravljala v ozke tulce in jo zmrznjeno lizala kot sladoled pred kolegi, ogabno…danes učiteljica, ampak sva razčistila
Sama sem bila z edin rednim partnerjem swingerka kakih 10 let. Nekako se nama ni izšlo in sedaj imam moža in družino. Možu sem povedala da sva poizkusila, on si to predstavlja v bolj mili obliki( s parom in predvsem zenske med seboj) čeprav je bilo velikokrat dosti bolj odfukano. No o podrobnostih ne sprašuje, jaz mu pa tudi ne razlagam.
Sex drugače ok, je pa res da ko sem sama se velikokrat spomnim na najbolj odtrgane trenutke. Hočem povedat da če je ženska uživala v fukanju z neznanci in še kakih bolj začinjenih igricah težko ta občutek čisto pozabi, saj je edinstven.
Swingerka, 14.04.2025 ob 07:52
Sama sem bila z edin rednim partnerjem swingerka kakih 10 let. Nekako se nama ni izšlo in sedaj imam moža in družino. Možu sem povedala da sva poizkusila, on si to predstavlja v bolj mili obliki( s parom in predvsem zenske med seboj) čeprav je bilo velikokrat dosti bolj odfukano. No o podrobnostih ne sprašuje, jaz mu pa tudi ne razlagam.
Sex drugače ok, je pa res da ko sem sama se velikokrat spomnim na najbolj odtrgane trenutke. Hočem povedat da če je ženska uživala v fukanju z neznanci in še kakih bolj začinjenih igricah težko ta občutek čisto pozabi, saj je edinstven.
- IN kaj je bilo tko odtrgano
Občutek, ko se doma rihtaš, ko oblačiš samostoječe je res fantastičen, super si izpostavila. Ne da se pa primerjat s tem, ko te začne množica moških božat, lizat, nekateri samo masturbirajo, ti pa počasi enega v usta ter dva v roke. Mož seveda vse to opazuje. Enkratne dogodivščine. Najraje sem na koncu ostala zgoraj brez samo v samostoječkah, na tleh, potem pa sperma party po meni.
mama279, 14.04.2025 ob 19:58
Občutek, ko se doma rihtaš, ko oblačiš samostoječe je res fantastičen, super si izpostavila. Ne da se pa primerjat s tem, ko te začne množica moških božat, lizat, nekateri samo masturbirajo, ti pa počasi enega v usta ter dva v roke. Mož seveda vse to opazuje. Enkratne dogodivščine. Najraje sem na koncu ostala zgoraj brez samo v samostoječkah, na tleh, potem pa sperma party po meni.
Si to pogosto počela?povej malo o tem, kako je bilo, ko se odpravljaš od doma, ko se urejaš. Kaj si dala nase, samostoječke, tangice, petke? In preden prideš na prizorišče….kakšni so takrat občutki?
Z bivšo sva par let redno svingala in razvila tudi cuckold razmerje. Za kaj več se ni izšlo. No sedanja partnerka je vizuelno še bolj sexy in v dvoje tudi divja. Nikakor pa se ji ni do vključevanja kogarkoli tretjega.
Noro mi manjka to da bi jo videl kako ji prihaja na drugem, kako izziva druge tipe..tudi sam komaj verjamem da lahko daš ven iz sebe če si enkrat užival v tem.
Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.