Žena me je presenetila v postelji
Ej ti bodi pa samo tiho. Sploh pa s takimi. A razdor bi pravio?
Me prav zanima koliko teh tvojih vez obstane ali pa se jih nadgradi z zakonom. Kakšen procent uspešnosti imaš…
Bodi vesel da ni teokracija! Ker če bi bila bi ti in tebi podobni dobili z bičem po hrbtu in z kamnom po glavi.
Coach Dr Marton, 15.01.2021 ob 20:36
Le kje se je kar na enkrat naučila novih prijemov. Velika verjetnost da te vara. Nove izkušnje prihajajo od ljubimca.
Očitno ste res en navadn debil brez samozavesti da takoj pomislte na varanje, ne pa na to da je hotla ženska samo mal popestrit dogajanje u postli. Sram vas je lahko da sirte naprej tako luzersko razmislanje
Shein, 13.01.2021 ob 09:16
Imava se super, spolno življenje super, v zadnjem času pa me med sexom presenča..Želi si novih prijemov, da jo šeškam, držim za vrat, naročila je že neka olja in sex pripomočke.
Ne rečem, da mi ni všeč, ne vem pa od kod ji te ideje za novosti. Samo še čakam, kdaj bo rekla za trojčka
Lepo če ženska želi spremebe v postelji saj nič narobe kvečjemu si lahko vesel. Bodi srečen in sodeluj če to gre med vama je super. Seveda za trojčka ne vem kako boš ti reangiral da bi ona želela. Jaz tega nikoli nebi pristal in v tistem trenutku je samska.
Mene tudi.