Žena me je presenetila v postelji
Bodi vesel, da je tako. Kakšno varanje, ženske z leti spoznavamo sebe. In ugotovimo kaj nas vznemirja. Lahko je pa samo prebrala kakšno knjigo, npr. petdeset odtenkov, pa bi probala. Tudi jaz uživam v tem, pa je to še zelo daleč od tega, da bi si zaželela trojčka. Želim pa marsikaj, oz. vse, kar je sprejemljivo za oba poskusiti z moškim, ki ga ljubim.
Shein, 13.01.2021 ob 09:16
Imava se super, spolno življenje super, v zadnjem času pa me med sexom presenča..Želi si novih prijemov, da jo šeškam, držim za vrat, naročila je že neka olja in sex pripomočke.
Ne rečem, da mi ni všeč, ne vem pa od kod ji te ideje za novosti. Samo še čakam, kdaj bo rekla za trojčka
Kaj čakaš, vprašaj jo za trojčka..
jn666, 01.03.2024 ob 15:50
Se vedno sprašujem, kaj je erotičnega pri držanju za vrat oz. dušenju, tepežu in podobnem …A vam zdrava pamet res ne pravi, da je nekaj narobe, če vas to vznemirja??.
Pri bolečini gre za povečan kontrast, teorija je, da je užitek toliko večji, če je na drugi strani bolečina, tko kot pri gelatu čokoladni bolj paše, če imaš še en kisel okus zraven.
Davljenje je pa neka fora z orgazmom baje, da ga omejitev dotoka kisika potencira, ampak to je mogoče že malo čez mejo in tudi ni čist nenevarno, šešk, dva med seksom je pa lahko čist nedolžna začimba.