Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žena me je prevarala z mojim prijateljem

Žena me je prevarala z mojim prijateljem

Odgovor na objavo uporabnika
Karli, 07.05.2023 ob 14:15

Pa ravno ta prijatelj se je na veliko hvalisal, kakšen prijatelj je on meni, se okronal za mojo poročno pričo pred vso družino, ODZADAJ PA MI FUKA BABO.

Ne razumem kaj je s tem folkom. Tiho bi bil, zakaj se je hvalil, opeval tole prijatelstvo, če je pa gnojni izcedek. Še kdo z podobno izkušnjo? Kaj narediti? Naj se skrijem? Vsi okoličani vedo za prevaro. Njemu p ravno, kakor da se ni nič zgodilo.

Bogve kolk se je metala in slinila po njem… poročene pač so take, z vsakim flirtajo brez sramu, kater pade pač pade. Dokler eden ne pade pa itak imajo enega osla doma…

Poglej na svetlo plat zgodbe. Mogoče ti jo bo pustil vsaj formalno imeti ženo, sploh, ker je bil priča :). Kak drug neznan bi jo lahko odpeljal. Čuva ti jo.

Največ varanj se zgodi med prijatelji. Veliko druženja, zaupajo si, zaupni pogovori, višek alkohola in se zgodi.

Ker si navadna cipa, ki je nihče noče za resno zvezo. Gnusna smet.

Ne bodi jezen na prijatelja, če si vzel za ženo navadno cipo.  Nataknila ti je rogove, vsa vas se ti smeji za hrbtom. Z njo se zmeni, kako naprej.

Meni je to tudi znano, sta bila onadva očitno boljša prijatelja kot midve 😉

Sta menda danes srečna, jaz zase vem, da sem definitivno bolj, kot sta onadva kadar koli bila. Meni sta naredila ogromno uslugo, čeprav se mi takrat ni zdelo tako. Hja, boš moral menjati prijatelje in partnerico. Iz tvojega zapisa se mi zdi, da si tako ali tako bolj razočaran nad prijateljem kot nad ženo, čeprav sta kriva oba 🙂

Kaj pa pravi žena na to in seveda družina? Ti bi se skril, pometel pod predprogo in tudi obnašal kot da se nič ni zgodilo oz. se ne dogaja (še vedno)?

SI GA ODPIKAL? UPAM

KAJ BOŠ PA S ŽENO PA JE PROBLEM…VELIK PROBLEM.

SE JE ZA VPRAŠAT ALI BO ŠE KDAJ VARALA..MISLIM DA JA.

OBEMA RECI ADIJO..

Odpeljal ti je smeti, samega sebe in babo. Čez par let boš ugotovil, da ti je naredil uslugo.

A ja, ok. Sem mislil, da je postal tvoj prijatelj šele sedaj, ko te je rešil žene.

Odgovor na objavo uporabnika
Hajdinjak, 07.05.2023 ob 14:26

Dokaz več, da so babe večje prasičke od moških.

Upam, da si dovolj moder in OBEMA oprostil, ja se zgodi, zato pa so prijatelji, da ti pomagajo vun popraV/vljat

Zakaj bi se ON skrival? On je v moških očeh JEBAČ. Poskusil je pa je dala. Vse pri roki.

Njo pa nateraj, ona je prasica, njiju bi moralo bit sram, prijatelj pa pač ni več prijatelj.

Butasti Hajdinjak je nasedel tej prozorni provokaciji.

Zena je kriva.. ce zena dovoli da bilo kateri moski pride umes potem je oba problem.. njo nateraj, prijatelja pa bi jz lepo ignoriral

Pozabi vse, odjebi vse… začni nekje na novo.

VERJETNO NE POSLIL A NE?!     to ti torej fse pove.  al kaj rabiš narisano?  ja dala mu je poročeno pizdo pohcano za fukat.

edino kaj moraš sedaj naredit je, da se odseliš, in začneš živet naprej sam in delat čimveč denarja.  in ko bo tako daleč, ko bo imela drugega tipa resnega ful, plačaš eni kurbici da ga zaeplje in pofuka. je vredno denarja. in ji pošlješ fotke.  sam pa moraš postat bogat, vitek, športen. to n itvoj rpobem če svijadaje pizdo. to je njen problem. ker bo sedaj sama vzgajala svoje froce smrdljive od teh njenih smrdljivih genov.  tko je resnica. lepo idi stran , na morje. najbolj bo jezna, ko bo videla da se imaš fajn da si srečen. kuzla pa kr naj vzgaja frce in naj bo lukn za praznjenje jajc lokalnih pijančkov in luzerejv.

New Report

Close