Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zena me tepe

Zena me tepe

Verjetno še eden, ki ga žena tepe, sedaj pa svojo jezo “zliva” na
ACJOM in njen “ … …kak je lušno, ko je fajn…”.
Zgodba pa se mi zdi, kot bi bila iz kakega rumenega tiska. Ne bi komentiral.

LP, Škorpjon

lol

megaboy, a zato se ti nočeš oženit?

:)))))

Če je vse res, kar si napisal, mislim da je tvoja žena eno nesrečno bitje, ki rabi pomoč. Ker se čuti manjvredna in v stiski svojo nemoč kaže na tak način.
Podobno je kadar je obratno-alkoholik ki se čuti kriv, se znese nad svojo ženo.
Pogovori se z njo, vpršaj jo kaj jo teži, skupaj premagajta težave. Predvsem pa naj si dobi službo.

Ti pa tud verjetno nisi lih angelček, in to da samo ti služiš verjetno večkrat omeniš…

Ni spoštovanja , ni ljubezni , ni zaupanja med vama . Tako da sklepam da te žena nima rada , v to sem prepričan !!! Želi te spravit med shizofrenike ….

Mogoče si to zaslužiš? Kakšen moški si, da to dovoliš? Dobiš pa vedno tisto kar si dovoliš, veliko si sam kriv, saj nihče nima pravice dvigniti roko nad drugim, če mu le ta ne dovoli-in ti si marsikaj dovolil, da dela s teboj kar hoče-sedaj imaš in je malo pozno za ukrepanje ali pa naredi takoj konec!

simon, lahko ti iz življenskih izkušenj povem,da ženske ne marajo mevžastega moškega. Tudi, če celo življenje samo kimaš in ona naredi kakor ona hoče- ne bo zadovoljna. Ženska ima rada pravega moškega,ki udari z roko ob mizo ( ne mislim dobesedno, upam, da razumeš kaj ti hočem povedati) , če bi jaz mojega klofnila bi me za ušesa in ven vrgu.

Hmmm, ob takih primerih se pa zamisliš :-))))
Sicer pa jest za ožent nimam pogojev. :-(((((

Tudi tebi lep dan; oz. večer! 🙂

Ekrat je bil en film, kjer je žena res zelo pretepala moža tako da to ni nobena redkost. Men so šli kar lasje pokonci ko sem to gledala. Ne spomnim se več kako se je končalo, mislim, da sta morala k svetovalciu pa tudi ni pomagalo. Tako da…res ne vem, kaj bi ti človek rekel.Mogoče vedo na CSD kako ukrepati sigurno jim taki primeri niso tuji.To ni noben zakon, če se takole dajeta.

No evo…. zdej niso zoprni samo Svetilnik in me čveke… zdej so že slogani ratali moteči… LOL pa to je neverjetno… Sej sem jaz rekla, da nismo mi vzrok za človeško nezadovoljstvo…. Folk pobrskajte po sebi malo!!!
Al čmo cenzurirat tudi tiste, ki imajo slogane?!

Pa kaj si ti nor…da se tip boji celo na compjuter pisat, hehe. Hmmm , pojma nimam kaj ti naj svetujem…aja pojdi od nje in si najdi psihiatra.

Naredimo cenzuro za slogane! hahahaha…..

Simon tkole ti povem. Ona je zakmpleksana, ker nima službe in se cel dan določasi ter nima kaj za počet. Zagrenjena je in samo gleda, kako bo še komu drugmu zagrenila life. Vedi, da ni edina in da je veliko takih. Ampak lahko ti pa tudi povem, da je veliko odvisno od soljudi. Tudi sama sem bila podobna njej. Dobro, res nisem ravno tepla svojega fanta, ampak sem ga pa skor nadirala, ker sem bila nesrečna z njim, ga zmerjala in nadzirala. On pa je biu taka mevža, da mi je vse to pustil. Potem sva se razšla, ker tako ni šlo več naprej. Našla sem si drugega fanta, vendar takoj, ko sem začela z istimi forami, je rekel STOP, a boš nehala s tem al pa greva narazen, ker jst tega ne bom prenašal. Res sem ga že takrat imela zelo rada, tako da sem se zamislila nad sabo. Najprej sem mislila, da potrebujem profesionalno pomoč, nato pa sem po prvem obisku psihiatra ugotovila, da sem bila le sama nad sabo tako razočarana in da sem to delala zaradi svoje zagrenjenosti. Poiskala sem si hobije, spet študiram in zraven še delam in moja samozavest se je močno dvignila, tako da so ti izbruhi samo še preteklost. Kar pa se tiče bivšega fanta, si je našel eno res prijazno in prijetno deklico in sta zelo srečna skupaj. Pač si nisva bila usojena in sva to pravočasno spoznala. Vendar nikoli ni prepozno …

nimaš pogojev?!

a ne najdeš nobene, ki bi te vsake tolko mal natepla? :))))))

ti kar povej kaj delaš, pa bo vsaka hotla bit s tabo ;))

Nazaj jo daj ko te udari. al ji pa z ločitvijo zagrozi, če ti bo še enkrat težila brez veze.

LOČI SE – ne vem no kako lahko živite v takšnih zakonih. Pa saj ga vedno kdo kdaj pobiksa, pa sem malo skregamo, malo pogovorimo, pa gre.

Očitno te žena ne ljubi – mislim, da te celo sovraži. Pusti jo in se odseli magarni v najem -samo da imaš svoj mir. Pa za sebe se enkrat postavi – hudiča, si dec ali ne??!!

Tko kot ti razmisljajo tiste, ki so že oddane. Samske izbirajo čisto po drugih kriterijih.

Tale Simon nas pa malce nateguje, a ne?

lp

Ma tale zgodbica ima že prvem odstavku take luknje, da morš bit res naiven, če jih spregledaš.

BULLSHIT! Sicer eni bodo še kar verjeli,…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tvoja žena preveč glede španske serije

DAJ JI TO ZA PREBRAT ČE SI DED

LP, MOJCA "Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"

Po moje je ženska v hudi depresiji in potrebuje pomoč strokovnjaka. Nobeno nasilje ni opravičljivo, ne glede na vzrok zakaj se zgodi. Kdor se ga poslužuje ima velike težave in sam jih ne bo rešil.
Sama imam izkušnje z alkoholizmom. Mož je zdravljen alkoholik in preživela sva vse mogoče. Tepla pa ga nikoli nisem, niti on mene.
Probaj se mirno pogovoriti z njo, če je sploh mogoče. Predlagajte ji psihiatra… Če dogovor ne bo mogoč, žal tudi živeti z njo ne bo mogoče. Vsekakor pa ji najprej skušajte pomagati.

Ti si pa čist predober… Tole, kar opisuješ, pa ni normalno. Jaz bi razmišljala o ločenem življenju; saj te sploh ne spoštuje… Pa da moraš na urgenco zaradi nje, misim halllooooo???!!!
Lp, Sara:)

Ah, še so ljudje, ki nakupujejo pri TV SHOPU. Žalost.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

no ja, kakorkoli… denar je skupen… če sta poročena :))

Ustreli jo v koleno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close