Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zena me tepe

Zena me tepe

Saj verjamem, ni problema. 🙂
Je pa treba temu “usral sem se” napet enih par, tako da se bo še enkrat usral. Mah pijanci, to ti je največja nadloga.

a je že bedačkovo???

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

japkica, a to je kak moški praznik? :))))

japkica, a to je kak moški praznik? :))))[/quote]

ma ne bi rekla, da je ekskluzivno moški. :)))

ampak… a mu res verjamete? mislim, res? :))))))))spi v garaži z mačkom … naprej niti brala nisem. :))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vse je res,kr sem napisal, da spim v garaži. Sem tudi rekel moji,da tega pač ne bi noben mi verjel,če bi mu povedu,kaj moram trpet.Sam je rekla, da je še to predobr zatakšne kot sem jas. Svetujte mi kaj mi je naredit. Sem res razmišljal da bi šeu v kakšen klošter.Sam tam nimajo pira.))

Vse je res,kr sem napisal, da spim v garaži. Sem tudi rekel moji,da tega pač ne bi noben mi verjel,če bi mu povedu,kaj moram trpet.Sam je rekla, da je še to predobr zatakšne kot sem jas. Svetujte mi kaj mi je naredit. Sem res razmišljal da bi šeu v kakšen klošter.Sam tam nimajo pira.))[/quote]

ah, pir lahko dobiš na vsakem vogalu … brikete pa tudi!! :)))))))))
ni treba it v klošter, tam ne bo ne enega ne drugega. 🙂

dobra fora al ne:)

celo idejo sem dobil:)

idejo? a za kosilo??? :))))

Preprosto… Takšen si, takšen boš ostal! Ne upaš ji reči nič, zato pa lahko s tabo dela karkoli ji pade tisti moment na pamet… Oba imata resne težave! Ti, ker ji to dovoliš in ona… ma zanjo nimam besed, škoda karkoli!
S to težavo, se sploh NE UPAŠ soočiti z njo, ampak to pišeš na forum… vsakemu je jasno, da je tak odnos obup od obupa, ti pa še vedno vztrajaš in vse to prenašaš… V penziji boš pa spoznal, da v življenju nisi imel nič lepega, nekaj kar bi te osrečevalo, kar bi te razumelo IN PREDVSEM SPOŠTOVALO… DEJ ZBRIHTI SE!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close