Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žena naj bo stroga

Žena naj bo stroga

Oba z ženo sva v poznih tridesetih. Otrok (še) nimava. Na splošno se dobro razumeva. Tudi delo doma si deliva in imava nekaj skupnih hobijev.
Imam pa jaz neko močno željo. Večkrat sem ji to izrazil. Ona se temu nasmiha, večkrat se na ta račun poheca, a te želje ne izpolni. Po eni strani ji je simpatično, a po drugi strani se zdi, kakor da ji ni smiselno.
Za kaj gre? Želim si, da bi bila moja draga do mene bolj dominantna, ukazovalna. Šefica pri hiši. Stroga, zelo stroga. To me zelo privlači. Mi naložila več hišnega dela, postavila pravila itd. Me tudi kaznovala za ne dovolj dobro opravljeno delo, ne dovolj pridno obnašanje itd. Kaznovala tudi s fizičnimi kaznimi, npr. po nagi riti (z roko, pasom, šibo itd.). Ja, to bi bil spoj discipline in erotičnega naboja. Vsekakor vse s soglasjem dveh odraslih.
Ima kdo s čim podobnim kakšne izkušnje? Kako bi se dalo ženo prepričati v kaj takega? Vsaj da poskusiva začeti s takim sistemom. Če se ne bi obneslo, bi seveda odnehala in se vrnila v prejšnje stanje.
Vem, da se lahko marsikomu ta tema zdi nenavadna ali smešna. Komur je to nezanimivo, naj se ne oglaša. Tiste, ki želite biti konstruktivni, pa vabim h komentarjem, nasvetom itd.

Lej, če bi rad delal se lahko zmeniva. Pridi mi urediti vrt in prebeliti  hišo, jaz pa te bom v zahvalo 3 x s kuhovnico po nagi riti.

Me pride ceneje, kot če najamem vrtnarja in pleskarja.

V nadalje se lahko tudi zmeniva, da mi vsak teden prideš pospraviti komplet hišo.

Pusti mail če si za.

al nimas discipline, si rad podrejen al pa je bla tvoja mama prevec al premal ukazovalna? to se ne “leci” na tak nacin…

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2703, 14.04.2025 ob 12:18

al nimas discipline, si rad podrejen al pa je bla tvoja mama prevec al premal ukazovalna? to se ne “leci” na tak nacin…

Še en primerek moškega, ki ga je avtoritativna mama uničila.

Pa katera normalna ženska, bi šla z moškim v posteljo, če ga mora šeškati po riti, ker ni priden?

Anonimno 3794, 14.04.2025 ob 13:46

Še en primerek moškega, ki ga je avtoritativna mama uničila.

Pa katera normalna ženska, bi šla z moškim v posteljo, če ga mora šeškati po riti, ker ni priden?

joj, eni k recete “unicla” . nihce te nemore unicit. saj lahko to popravi ce bi se tega zavedal, pa isce naslednje nacine da to vse se bolj potlac.

Equ, 14.04.2025 ob 08:27

Oba z ženo sva v poznih tridesetih. Otrok (še) nimava. Na splošno se dobro razumeva. Tudi delo doma si deliva in imava nekaj skupnih hobijev.
Imam pa jaz neko močno željo. Večkrat sem ji to izrazil. Ona se temu nasmiha, večkrat se na ta račun poheca, a te želje ne izpolni. Po eni strani ji je simpatično, a po drugi strani se zdi, kakor da ji ni smiselno.
Za kaj gre? Želim si, da bi bila moja draga do mene bolj dominantna, ukazovalna. Šefica pri hiši. Stroga, zelo stroga. To me zelo privlači. Mi naložila več hišnega dela, postavila pravila itd. Me tudi kaznovala za ne dovolj dobro opravljeno delo, ne dovolj pridno obnašanje itd. Kaznovala tudi s fizičnimi kaznimi, npr. po nagi riti (z roko, pasom, šibo itd.). Ja, to bi bil spoj discipline in erotičnega naboja. Vsekakor vse s soglasjem dveh odraslih.
Ima kdo s čim podobnim kakšne izkušnje? Kako bi se dalo ženo prepričati v kaj takega? Vsaj da poskusiva začeti s takim sistemom. Če se ne bi obneslo, bi seveda odnehala in se vrnila v prejšnje stanje.
Vem, da se lahko marsikomu ta tema zdi nenavadna ali smešna. Komur je to nezanimivo, naj se ne oglaša. Tiste, ki želite biti konstruktivni, pa vabim h komentarjem, nasvetom itd.

Žena naj skrbi za hišo in proračun. Seveda naj bo stroga, da bo družina finančno prosperirala in se ne pustila nategovati. Tudi do otrok naj bo stroga, vendar pravična. Mož naj pa ščiti družino od zunaj in služi denar.

Ti bi rad, da igrata neke vloge, ker bi skozi te vloge prebolel svoje psihično stanje?

Si prevečkrat gledal 50 odtenkov sive?

Sej takih vas je večina copatarjev. brez lastne volje, brez hrbtenice, da draga, kakor ukažeš draga, ko se pogovarjate o svojih ženah, jim govorite šefice. Fora je, da se drug drugemu zdite normalni, čeprav ste svobodni približni tolk kot Jack Nicholson oz. McMurphy v Let nad kukavičjim gnezdom.

Ni čudno, da s evam ženske skurbajo, čim imajo priložnost, itak ste izgubili vso moškost, če ste jo kdaj imeli, itak ste pa v osnovi ponavadi ženam bili deseta izbira, česar s ezavedate, zato pristajate na seks z obilico omejitev. malo žalostna usoda, ampak vsak si piše zgodbo sam. Vem, d atakšen človek ne moe razumeti življenja svobodnega moškega, ker tudi domači pes ne razume volka.

Nekateri odgovori so zanimivi, nekateri so čisto mimo. Še vedno ostaja vprašanje, kako pripraviti ženo, da bo do mene strožja (v smislu naslovne objave).

Uporabnica z vzdevkom “po nagi riti” (prvi odgovor za mojo objavo): ja, sprejmem izziv, mogoče se kaj uspeva dogovoriti ali vsaj poskusiva. Bomo videli, če boš res pisala (da ni to samo sarkazem).
geques515@gmail.com
Aja, pa 3x s kuhalnico po nagi riti je premalo! 🙂

Saj se delaš norca, kajne?

Ali pa kakšna zdolgočasena ženska piše zgodbice…

Si ne predstavljam, da bi bil kakšen moški tako trčen?

Moški po navadi hočejo, da se jih spoštuje, pohvali, zelo težko prenesejo kritiko, da o kakšnih udarcih in klofutah niti ne govorimo!

Jellca835, 30.04.2025 ob 12:53

Saj se delaš norca, kajne?

Ali pa kakšna zdolgočasena ženska piše zgodbice…

Si ne predstavljam, da bi bil kakšen moški tako trčen?

Moški po navadi hočejo, da se jih spoštuje, pohvali, zelo težko prenesejo kritiko, da o kakšnih udarcih in klofutah niti ne govorimo!

Ne, eni imajo res tak fetiš, da se npr. hodijo ob petkih k nunam šeškat, in to včasih moški, ki imajo v vsakdanjem življenju nek položaj z avtoriteto, sodniki ipd., neki se jim premakne v glavi, da začutijo potrebo, da se vloge obrnejo in da ima nekdo moč nad njimi, bolj gre za to dinamiko moči kot seksualno dimenzijo.

Strinjam se, seveda, da to moškemu nekako ne pritiče, ampak ej, sto ljudi, sto čudi, dokler nobenmu ne škodijo, neka ih.

Za žensko pa želja po blagi ali malo manj blagi bolečini ni tako neobičajen fetiš, delno tudi kot igra moči, delno jim pa pojača vse skupaj ta kontrast med bolečino in užitkom, podobno kot je dober čokoladni sladoled še boljši, če imaš še limoninega zraven. Tko kot enim enim paše, da se jih zgrabi za lase, enim, da se jih duši, oz. ne prav duši duši, da ji greš z dlanjo nežno okoli vratu in prekineš dotok krvi, enim to pojača intenzivnost orgazma, ene pa to rabijo, da ga sploh doživijo, rabijo to, da grejo ven iz svoje glave, da ne mislijo na nič, da so 100% v stiku s svojim telesom, ker jim gre drugače preveč stvari po glavi, a se mi vidi celulit, a zgledam debela, a mu bo spet prehitro prišlo, a me bo samo kresnil in spizdil…, ženske so včasih zapletena bitja.

Moj pravi, da bi bila jaz dobra domina. Menda, da rada ukazujem med seksom. Te igrice so možne med dvema, ki nista čustveno povezana. Da pa bi to, kar ti omenjaš, počela s svojim partnerjem, izgubi vse moje spoštovanje. Dec mora bit dec.

Hmmm777, 30.04.2025 ob 22:20

Moj pravi, da bi bila jaz dobra domina. Menda, da rada ukazujem med seksom. Te igrice so možne med dvema, ki nista čustveno povezana. Da pa bi to, kar ti omenjaš, počela s svojim partnerjem, izgubi vse moje spoštovanje. Dec mora bit dec.

“Moj pravi, da bi bila jaz dobra domina. Menda, da rada ukazujem med seksom.”

Eto, vaš v bistvu low-key prosi, da ga šeškajte, ni še zbral poguma, da bi to odkrito predlagal, hodi kot mačka okrog vrele kaše, ti bi bila dobra domina, ti rada ukazuješ med seksom, ne bi moglo biti bolj očitno, hkrati se lahko pa še vedno izgovori, da se je samo hecal, če ne ugriznete v vabo. Predlagajte poskusno šeškanje in boste videli kako hitro bo pograbil. 🙂

Zato je pa tok varanj,ker se v odnosih več obsoja kot sprejema, več je laži, ker nekatere resnica drugih vznemirja.  Js in moj selh vse meniva, pa še to nama uspe kdaj nezrelo obrnat kaj.. kk je šele, če si zategnjen do vratu. Je pa res, da bi mogoče tut mene to manj privlačno,ker sm sama raje bolj podrejena.. zato pa je super, da s fetiši ne kapljate po 10letih, ampak vsaj kako leto prej.

Meni seveda ni jasno, da so ljudje obsedeni s svojimi fetiši, ker sem dokaj običajna v sekdualnih željah, me je pa ta ‘odklon’ človeškega bitja tudi zanimal, zato sem tako in drugače kar dobro proučila te fetišisticne posebnosti glede podrrjanja in nadrejanja v odnosu.

Moji zaključki so naslednji: človek, ki je brez milosti obseden s svojim fetišem, bo slej ali prej postal odvisen od dejsvnosti, vezane na zadovoljevanje (seksualnih) potreb fetiša do te mere, da žrtev fetiša skoraj nima več drugega življenja oziroma bo ta oseba tudi v času dela ali druženja z običajnimi ljudmi razmišljala neprestano o svojem fetišu in bo na vsakem koraku iskala priložnost za zadovoljevanje fetiševih potreb.

Avtor, očitno je, da si žrtev svojih seksualnih potreb po abdolutnem podrejanju in jasno je, da bi izkoristil vsako priliko, da bi se le našla kakršnakoli ženska, ki bi ti bila pripravljena ukazovati in te kaznovati. Ne bom ti pridigala, saj si že itak v velikem precepu in si pripravljen za zadovoljitev narediti tudi največje absurde, kot smo videli zgoraj, ko si odpisal nekomu, ki se je šalil na tvoj račun in bi bil pripravljen dodelovati v tej norosti, ampak svetujem ti, da ne narediš otroka, saj si vseeno tako poseben, da boš to moral za otrokovo dobro zelo skrivati, vendar pa boš s tem nehote delal ogromno škodo otroku, saj bo njegova podzavest zelo zmedena zaradi tega prekletrga prikrivanja, četudi ti misliš, da otrok ne bo nič nikoli zvedel ali grozno trpel zaradi zmedenosti. In, roko na srce – ti polnovredni starš v tem stanju duha enostavno ne moreš biti, saj sam potrebuješ toliko pozornosti, da ti bo zmanjkalo časa in energije za družino. In verjemi, da se tvoja draga grozovito boji življenja s tvojim fetišem, zato ga ne spusti v vajin idnos. In verjetno ima prav, saj sicer bi se ti za polni čas transfotmiral v ubogljivega dečka, ki mu bo začelo canjkati od uda, ko bo njegova zadnjica nabrekla od udarcev.

Tega si pa normalna ženska res ne želi. Če bi te ona spustila iz vajeti in sodelovala v tvojem fetišu, je – bojim se – tvoja osebna evolucija končana. Potem boš zgolj še samo pohoten, kazni željan starajoči se moški, ki ga bo zamikalo še dosti tega, kar ga lahko uniči. 

Bodi odgovoren človek, ne žrtev fetiša. In seveda lahko prideš do vzrokov za tvoj fetiš, vendar vemo, da te ‘ozdravitev’ ne zanima, saj si verjetno ne znaš zamisliti svojega užitka brez specifičnega trpljenja.

No, kakor za mnogo dobrih stvari, se lahko tudi za te izzive zahvališ svojima staršema, posebej mami, možno pa je, da te je psihološko ali celo fizično zlorabljala kakšna druga ženska, morda bejbisiterka ali sorodnica ali prijateljica staršev. V vsakem primeru ti želim želim vse dobro, predvsem pa, da imaš svoj ‘razvrat’ pod kontrolo.

Vem, da nisi hotel tega brati, ampak je iz srca napisano.

KrEna2025, 01.05.2025 ob 09:56

Meni seveda ni jasno, da so ljudje obsedeni s svojimi fetiši, ker sem dokaj običajna v sekdualnih željah, me je pa ta ‘odklon’ človeškega bitja tudi zanimal, zato sem tako in drugače kar dobro proučila te fetišisticne posebnosti glede podrrjanja in nadrejanja v odnosu.

Moji zaključki so naslednji: človek, ki je brez milosti obseden s svojim fetišem, bo slej ali prej postal odvisen od dejsvnosti, vezane na zadovoljevanje (seksualnih) potreb fetiša do te mere, da žrtev fetiša skoraj nima več drugega življenja oziroma bo ta oseba tudi v času dela ali druženja z običajnimi ljudmi razmišljala neprestano o svojem fetišu in bo na vsakem koraku iskala priložnost za zadovoljevanje fetiševih potreb.

Avtor, očitno je, da si žrtev svojih seksualnih potreb po abdolutnem podrejanju in jasno je, da bi izkoristil vsako priliko, da bi se le našla kakršnakoli ženska, ki bi ti bila pripravljena ukazovati in te kaznovati. Ne bom ti pridigala, saj si že itak v velikem precepu in si pripravljen za zadovoljitev narediti tudi največje absurde, kot smo videli zgoraj, ko si odpisal nekomu, ki se je šalil na tvoj račun in bi bil pripravljen dodelovati v tej norosti, ampak svetujem ti, da ne narediš otroka, saj si vseeno tako poseben, da boš to moral za otrokovo dobro zelo skrivati, vendar pa boš s tem nehote delal ogromno škodo otroku, saj bo njegova podzavest zelo zmedena zaradi tega prekletrga prikrivanja, četudi ti misliš, da otrok ne bo nič nikoli zvedel ali grozno trpel zaradi zmedenosti. In, roko na srce – ti polnovredni starš v tem stanju duha enostavno ne moreš biti, saj sam potrebuješ toliko pozornosti, da ti bo zmanjkalo časa in energije za družino. In verjemi, da se tvoja draga grozovito boji življenja s tvojim fetišem, zato ga ne spusti v vajin idnos. In verjetno ima prav, saj sicer bi se ti za polni čas transfotmiral v ubogljivega dečka, ki mu bo začelo canjkati od uda, ko bo njegova zadnjica nabrekla od udarcev.

Tega si pa normalna ženska res ne želi. Če bi te ona spustila iz vajeti in sodelovala v tvojem fetišu, je – bojim se – tvoja osebna evolucija končana. Potem boš zgolj še samo pohoten, kazni željan starajoči se moški, ki ga bo zamikalo še dosti tega, kar ga lahko uniči. 

Bodi odgovoren človek, ne žrtev fetiša. In seveda lahko prideš do vzrokov za tvoj fetiš, vendar vemo, da te ‘ozdravitev’ ne zanima, saj si verjetno ne znaš zamisliti svojega užitka brez specifičnega trpljenja.

No, kakor za mnogo dobrih stvari, se lahko tudi za te izzive zahvališ svojima staršema, posebej mami, možno pa je, da te je psihološko ali celo fizično zlorabljala kakšna druga ženska, morda bejbisiterka ali sorodnica ali prijateljica staršev. V vsakem primeru ti želim želim vse dobro, predvsem pa, da imaš svoj ‘razvrat’ pod kontrolo.

Vem, da nisi hotel tega brati, ampak je iz srca napisano.

In obsedenost.

@KrEna2025

Pronicljiva analiza.

In zelo zelo dobro napisano, izvrstne stavčne konstrukcije, elegantne, lepo berljivo…, sem že nekje drugje komentiral, na tem forumu pišejo ženske veliko bolje od tipov.

IS TI razmišljal da bi imel profesorico slovenščine? One so take.

Hahahahhah

tukaj je očitno seks v temi in misijonarskem položaju višek seksualnosti

Men je prav smešno kk znamo vse kr je odmaknjeno od naše normale zanalizirat v pm in wkomplicirat na 10generacij. Pač ga rajca kr ga kje piše, da zrt tega taji kje drugje? Nasprotno maš ogromno  uspešnih ljudi, ki se jim denar tk lepo obrača, da ob pomankjanju dela nujno rabijo različne popestritve. Ampak na monu največ velja, iskanje primankljaju pr nečem kr je drugmu tuje. Nekdo napiše, da rad poje 4tablce čokolade in se nardi iz tega kompleksna štorija, zakaj je temu tk. Navadno pa rabte te analize delat zase in komunicirate sebi. Konc koncu cse počnemo zase in zrt lastnih vzgibov.

33333, 01.05.2025 ob 11:16

tukaj je očitno seks v temi in misijonarskem položaju višek seksualnosti

Anede? Potem pa, ko grejo delat analize (drugih), že v štartu veš, kakšni bodo zaključki.

Tale žena bi lahko izkoristila moževo željo v svoj prid: komandira lahko in je po njeno, si izmišljuje pravila itd. Mož bo rad ubogal, marsikaj naredil doma, tebi bo treba manj. Ženska, bodi pragmatična. Haha Samo pogovoriti se je treba in doreči soglasje obeh.

8409, 01.05.2025 ob 08:29

“Moj pravi, da bi bila jaz dobra domina. Menda, da rada ukazujem med seksom.”

Eto, vaš v bistvu low-key prosi, da ga šeškajte, ni še zbral poguma, da bi to odkrito predlagal, hodi kot mačka okrog vrele kaše, ti bi bila dobra domina, ti rada ukazuješ med seksom, ne bi moglo biti bolj očitno, hkrati se lahko pa še vedno izgovori, da se je samo hecal, če ne ugriznete v vabo. Predlagajte poskusno šeškanje in boste videli kako hitro bo pograbil. 🙂

Manjka vam subtilnosti za nianse, ona je (že) domina – natanko zato, ker ne ugrizne v vabo. 🙂

Še vedno pa lahko ukazuje. Ker domine ne predlagajo, prav tako niso slepe za namige.

New Report

Close