Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Žena noče več seksat

Žena noče več seksat

Star sem 33 in z ženo že 3 leta več ne seksava, ker ona enostavno NOČE. To se je začelo takoj po rojstvu 2. otroka, oz kakor hitro je bila noseča z drugim sinom. Že od začetka je bila rizična nosečnost. Noče tudi nobene terapije, nobenga svetovanja nič od nič. Pravi, da nima ljubčka. Finančnih skrbi nimava, imamo svojo nepremičnino, na zunaj funkcioniramo kot normalna družina izleti, obiski, pikniki, dopust ni da ni. Pravi, da naj si poiščem drugo in grem, če bi rad, da ona me ne podi, da se naj odločim sam, da pač tak je in ona si ne bo premislila. Je kdo bil že v takem zosu? Kako to rešit?

Pogovoril si se. Njej je vseeno če imaš drugo, nimaš ji več kaj pridigat. Dalje je na tebi.

Seks je po mojem mnenju še vajina zadnja težava. Je pa izgleda tista, ki te je vsaj malo prebudila. Sprašuješ, kaj narediti naprej? Po mojem mnenju: začeti se resno pogovarjati o odnosu. Če to ne gre, pa si poiskati pomoč. Če se znaš dobro pogovarjati (četudi drugi strani to ne “gre od rok”), ti je po mojih izkušnjah hitro jasno, kaj narediti.

Sem deset let starejša. Enako kot vidva vse ostalo porihtano… ampak meni ni do sek….a

Mož bi zadnji dve leti non stop… (pravi, da odkar sem malce izklestila telo, da sem neizmerno seksi, da me samo pogleda in je že za akcijo….) meni pa ni…
Nimam nobenega drugega, noben moški, srečujem jih ogromno zaradi narave mojega dela, me ne vzburi, da bi sedaj lahko rekla s tem pa bi…
Se sicer trudim, da mojemu čim večkrat ugodim a vem, da to ni to.

Mi je že povedal, da bo si poiskal drugo pa sem mu rekla, da lahko gre, ker imam z vsakim dnem manj volje do sek..a in ne vem kako si naj pomagam…

Tako, da razumem njo in tebe – rešitve nimam

zato si sigurno ti kriv če njej ni do seksa

Sej, to je tako ko une frigidne ženske dobijo otroke in mislijo, da to je bistvo življenja. Verjetno že prej ni marala sexa, ampak ti je ugodila, da ji narediš otroke. In evo tvoje delo je končano. Poznam dve take, v mladosti sta se dajale dol z vsakim ki je imel 5 minut časa za njiju, ni jima bilo problem dati noge narazen, pa ne zato da bi tok uživale v tem, ampak da bi dobile tipa, ki bi ju oplodil. Ena ima danes 3 otroke, druga 4. Od ene mož je velik k…., ona se ne obremenuje s tem, ker ne mara sexa.
Tako da zgleda, da si naletel na frigidno žensko,očitno tudi take obstajajo.
Sama imam tudi otroke in si ne predstavljam zivljenja brez spolnosti, izkoristiva vsako priložnost, čas, da sva skupaj, nisem moža zamenjala za otroke. Pri meni je na prvem mestu vedno bil in bo mož, seveda ob dejstvu, da imajo otroci vse, da niso lačni, žejni, itd….otroci bodo enkrat šli, midva bova upam za vedno skupaj.

Bab je pa ja dost.

Ne preveč komplicirat. Najdi si ljubico, mlajšo.

Lej… če si ne bo premislila (zakaj je do tega prišlo ne vem, lahko je res frigidna, lahko jo pa nekaj v zvezi z tabo toliko moti, da jo je minilo – to boš izvedel sam) vidim naslednje možnosti:

1. Če ti vse ostalo štima in si pripravljen dol požret, da ostanete skupaj in ti je zvestoba pomembna, potem pač “na roke”…

2.) Če ti je v zgornji točki vse Ok razen zvestobe in na roke, si omisli ali občasen obisk profesionalke ali poišči ženske za ONS…

3.) Mlad si še… spakiraj kufre, zmenta se za razdelitev premoženja in skrbništva otrok in si poišči takšno, ki ti bo ustrezala…!

Jaz sem bil v podobni situaciji, razen da sva midva komaj spravila skupaj za 4-5x letno…! 15 let sem bil na prvi točki ki ti jo omenjam kot možnost, ker pa ni štimalo še marsikaj drugega, sem izbral prvo polovico tretjega nasveta… sedaj sem pri 45. že dve leti samski in če že “akcije” ni, se vsaj tudi kregat ne rabim z nobenim…! Mogoče pa najdem kdaj spet kakšno… vendar je vedno manj možnosti… zavedaj pa se, da lahko tudi ostaneš na koncu sam in brez vsega…

Predlagam ljubico.
Staro okoli 40 – raje kakšno leto več kot manj.
Z otroci, hišo, možem, dobro situirano.
Take se ne ločujejo in ne delajo problemov.
Kresnejo se pa fenomenalno.

Ti kot ženska lahko povem, kaj odvrača od seksa. Malce sebe analiziraj, preden se lotiš nje, pa si iskreno odgovori. Kako je s tvojo urejenostjo in higieno? Veliko moških pozabi nanjo, ko se enkrat ustalijo. Kako je s tvojim videzom? Skrbiš za telo? Lase? Nosiš stare in zguljene cunje? (ni hujšega kot tip v starih gatah s kako luknjo kje) Koliko ji pomagaš pri otrocih? Kaj pa ostalo delo, a imata vsaj približno na pol razdeljeno? Če je sama za vse, ti pa visiš na kavču, je besna nate in prav gotovo ne bo nič v postelji. So porodi pustili kake posledice? Kake rane, brazgotine? Povešeno nožnico? Ker to je zelo neprijetno in odnosi zelo bolijo. Če je vse to pošlihtano s tvoje strani, potem ima mogoče ona kake travme. V porodnišnici se mogoče zaradi vsega osebja, ki vsakodnevno pregleduje in brska po ženskih intimnih delih z enakim hladnim odnosom, kot da bi prebirali fižol, izgibi občutek za intimo, ženska se ne počuti več privlačna in seksi in tako naprej. Seveda je treba take težave reševati, če ona noče, potem skoraj nimaš kaj. Mogoče bi lahko naslednjič, ko bo pogumno dejala, da lahko greš, žensko posedel dol in jo vprašal, če se ji ne zdi fer, da bi vsaj poskušala rešiti stvari že zaradi otrok. Ker s tem, da ji je vseeno, pravzaprav dela krivico tudi otrokoma in da bo velik del krivde na njej, če bo zakon in s tem družina uničena.

Jaz pa ne bi pristala na to do koder sta prišla pri razgovoru. Zanimalo bi me zakaj konkretno ji ni do spolnosti? Ali je vzrok v njej – njena psiha in fizično stanje ali v tebi (je ne privlačiš več, si ji odbijajoč…).

Glede na odgovor bi se odločila kako dalje.

Verjamem, da pa je težko iti in pustiti otroke, ženo, vpleteni so tudi sorodniki, vse kar sta skupaj ustvarila… Zato raje trikrat premisli in naredi 101 stvar, da bi se ta zadeva v odnosu uredila.

Najdi si “prijateljico” katera bo sprejemljiva tudi za tvojo, naj se ve je pač prijateljica za sex, ne skrivaj pred nji povej ji kaj boš naredil če ne bo spremenila odnosa, v končni fazi lahko vsi trije lepo furate, ona ima froce in tebe za oporo, sexal boš pa s prijateljico.

Uf, 33 pa že kriza.

Verjetno sta samo dve, tri možnosti…

Da se ful pri vsem potrudiš, kot si se na začetku zveze (se pravi romantični zmenki, darilca) pa mogoče se kak plamen spet prižge.

Poiščeš ljubico ali prostitutko, da se občasno sprazniš.

Ali tretje.. da jo zapustiš in poiščeš drugo. Pri tej starosti po moje ne bi smelo biti preteško.
Je pa to tretje verjetno še največja p**darija, od preživnine, ločitev premoženja,….

S takim človekom nimaš več kaj početi. To je zavrnitev tebe kot moškega in čisto nespoštovanje tebe in partnerskega odnosa, do katerega nima niti slabe vesti niti želje, da bi kaj popravila. Pri 33 sta sostanovalca.

Pri vajinih letih je to res zaskrbljujoče. Midva sva skupaj 20 let. Jaz imam 45, mož 50 let. Pa sva še vedno aktivna vsaj 3 do 4 krat tedensko.

Priznam, meni ni več do sexa kot mi je bilo pred desetletjem. Mojemu je isto ali pa še bolj. Pa se nekako na sredini dobiva.

Ampak kako eni pridejo do tega da ne po cele mesece in leta ne razumem.

Tudi jaz me razumem pa s tem zivim ze nekaj let. Sem pa tik pred tem, da vse skupaj pustim in grem na svoje.

Ni vse crno ali belo. Jaz iscem odtenke vmes.... Simon

Predlagaj ji da gres, da ji pustis vse, da bos placeval kredit in prezivnino prepustil ki bos skrbnistvo samo naj ti pove should you sray or should you go.
Pa bos videl.
Po moje se ji bodo zasvetile oci.
Na podlagi tega bos videl kaj ti je storiti.
Locitev delitev premozenja zahtevat skupno skrbnistvo.

Če bi ti verjeli.

Ženskam pregledi med nosečnostjo in porod enostavno razvrednotijo veliko. Res se izgubi nek občutek za intimo. Podobno kot recimo, če si rečes, kaj bi sploh sexal itq ni več nič zanimivo. Psiha ti lahko fino ponagaja.
Moški to napacno dojemajo kot, da so samo darovalci semen, pa ni res.

Ženske smo vsaj v vecini zelo intimna bitja. Zdaj pa pomisli da te vsakmesec nekdo brezvesto pregleduje pa ne toliko zaradi tebe kot zaradi otroka. Ok, super, razumeš da je treba, ampak nekaj se pač izgubi. Potem se začne porod in dogaja se vse. Klistirji, ki ti ga nekdovsativi, kar neka studentka te pride pobrit če je treba, par folku na očeh se lahko pokakaš, vse je krvavo in nič kaj lepo in vsi to gledajo, zdravniki,sestre, po moznosti babica ki sedi pred tvojo feflo kot da kafe pije, študenti ki so prvič pri poroduin po možnosti uzreš njihov šokiran pogled. Počutiš se kot…. nezam opisat. Nekaj se izgubi. Prej se vedno stuširaš urediš, akrbiš zase, da si v postelji s partnerjem pač najbolje videti kar je možno. Potem pa nekako to vse izgine. Ni več pointa.

Razumem tvojo ženo, moški tega ne boste nikoli razumeli. Vrjetno ji res ni in vrjetno nebo nikoli več tako sproščena kot prej. Pri moških je pa lahko ravno obratno. Z leti bi probavali vse.

Tukaj se nekaj zaplete.

Rešitve nimam. Mogoče res ljubica, ampak ti garantiram da bo to uničilo še drug odnos ki je med vama.

Nevem

Hej, govora je, da že 3!!!!! leta nista sexala!!!!! Lahko je to kot ta fake zveza tudi fake prispevek????

Se absolutno strinjam z napisanim. Marsikatera lahko to doživi skoraj kot posilstvo ali neke vrste spolno zlorabo. Pri večini sicer to traja krajši čas, pri kateri pa lahko ta občutek tudi ostane. Ampak vseeno sem mnenja, da bi se ženska morala s tem soočiti in to predelati, da bi spet normalno zaživela. Kaj je v avtorjevem primeru problem, sicer ne vemo, a stvari je po napisanem sodeč pripravljen reševati, torej tudi v zvezi s tem, če je to tisto, kar jo muči.

Kakšne neumnosti kvasiš? Rodila sem 3x, naravno z vsem kar skupaj spada, vedno je bil zraven mož. Pa me to ni razvrednotilo, tudi moz me ne gleda nič drugače, še vedno sem sexi, še vedno rada sexam, v bistvu je spolnost še boljša kot pred porodi. Noben pregled, porod, klistir me ni razvrednotil, sploh pa vse to ne vpliva na spolnost, edina izjema so ženske, ki so jih pohabili med porodom.

Ne verjamem nič, kar si zapisal.
Avto, ki je dobro namazan, teče brezhibno. Če ne skrbiš zanj, začne trokirati, kašljati, dokler ne crkne. Od poškodbe je odvisno, ali se ga da popraviti ali ne. Ne bom rekel, da si vsega kriv, verjetno je tudi ona. Potrudi se. Če se trudiš z zaledenelim avtom, da vžge, se potrudi tudi z njo.

Po porodu se nožnica preoblikuje, ostanejo kakšne poškodbe, zabrazgotinjeno tkivo, hormoni se premešajo. Prijemi, ki so ji pasali tedaj, ko še ni rodila ni nujno, da ji pašejo sedaj. Potrebno bo naštudirat kaj novega. Lahko, da tudi on sama tega ne ve. Mnogo žensk se po porodu mora začet samozadovoljevat na čito drug način kot pred porodom.

New Report

Close