Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Žena noče več seksat

Žena noče več seksat

Kakšne neumnosti kvasiš? Rodila sem 3x, naravno z vsem kar skupaj spada, vedno je bil zraven mož. Pa me to ni razvrednotilo, tudi moz me ne gleda nič drugače, še vedno sem sexi, še vedno rada sexam, v bistvu je spolnost še boljša kot pred porodi. Noben pregled, porod, klistir me ni razvrednotil, sploh pa vse to ne vpliva na spolnost, edina izjema so ženske, ki so jih pohabili med porodom.
[/quote]

In tako, kot doživljaš ti, doživljajo vse? Kdo si ti? Vzorec za vse ženske? Ti si doživela tako, druge so drugače. Ker se tebi ni zgodilo, še ne pomeni, da ne obstaja.

Zadrži svojo copato doma, vsak novi bedak, ki bo lezel za tabo te bo hitro dal na čevelj…

Kakšne neumnosti kvasiš? Rodila sem 3x, naravno z vsem kar skupaj spada, vedno je bil zraven mož. Pa me to ni razvrednotilo, tudi moz me ne gleda nič drugače, še vedno sem sexi, še vedno rada sexam, v bistvu je spolnost še boljša kot pred porodi. Noben pregled, porod, klistir me ni razvrednotil, sploh pa vse to ne vpliva na spolnost, edina izjema so ženske, ki so jih pohabili med porodom.
[/quote]

Pa dej ne pizdi se
Teb je ok ko te gledajo vsi v pi.zdo
Velikim pa ni.
Pa odgovor normalno ne pa tko zadircno.krava

Cudno res. Premlada za tako strajkanje.
Ne recem da bi imela 63, recimo tudi 53 let…
Pri teh letih je normalna mesecna aktivnost v povprecju 23-25 x v mesecu.

Prva misel, ce je prava ne vem.
Meni “smrdi po tem”, da je izkoristila te za otroke in zdaj se slikaj. Ce je to res je zelo zelo grdo in nefer.

Dokaj klasičen pojav, pojasnen v 8. poglavju:
Esther Perel:
[img] https://www.bukla.si/pic/product/l/eros-v-ujetnistvu.jpg%5B/img%5D

De omnibus disputandum..

Ni več zanimivo s tabo. Saj po pravici je tebi tudi samo zanimivo, ker te ona zavrača, če bi ona skakala po tebi, bi pa tebe odvračalo. Nismo ljudje narejeni za seksat celo življenje z eno osebo, otroka tudi imata že 2, postane dolgočasno, hormoni se preusmerijo na druge ljudi.

Jaz ti svetujem, da ostani, najdi eno ljubico za poleg, do žene pa tudi bodi spoštljiv, malo ji povej o tvojih dogodivščinami z ljubico, mogoče ji bo vzbudilo interes, če ne, pa se tako imaš lepo z ljubico. Z rinjenjem vanjo boš samo poslabševal zadeve.

Čeprav tudi čisto možno, da nikoli s tabo ni doživela orgazma, ker večina žensk ga s penetracijo ne, in ti je fejkala, potem si pač nebodigatreba tam zraven, ona si jo pa raje sama menca pod prho.

Odvisno, kako močan si na orali, to pri ženskah dela čudeže.

to je natančno kar pišem že ves čas ko se ženska oplodi pade kmalu v menopavzo in ji do seksa več ni, ke rje frigidna moški pa bi seksali dokler so na svetu, to je napačen trik matere narave tako nastaja presežek moških in pomanjkanje žensk za seks. vsaka druga je že frigidna pa zatežena kje boš pol dobil seks iste zgodbe dan za dnem od znancev kolegov, eno in isto poročen, moji ni več do seksa, drkam.pol se pa čudite zakaj cveti seksa za denar moški si mora spreaznit jajca tak j ustvarjen

odjahaj v sončni zahod!

Ja, tudi midva ne, meni enostavno ni.

Dokaj klasičen pojav, pojasnen v 8. poglavju:
Esther Perel:
[img] https://www.bukla.si/pic/product/l/eros-v-ujetnistvu.jpg%5B/img%5D
[/quote]

Povzameš vsebino 8. poglavja prosim? Zakaj je temu tako?

1. Psiha in hormoni so jo zmešal.
2. Bil si in si sedak samo darovalec in bankomat.
3. Je jemala KT ko sta se spoznala in jih sedaj seveda ne? Nisi ji zanimiv spet porušeno ravnovesje. Jo bo kakšen drug…
4. Ma drugega.
5. Si bil samo darovalec semena in bankomat, sedaj ima drugega…

Pač tako nemore laufat.

Sej, to je tako ko une frigidne ženske dobijo otroke in mislijo, da to je bistvo življenja. Verjetno že prej ni marala sexa, ampak ti je ugodila, da ji narediš otroke. In evo tvoje delo je končano. Poznam dve take, v mladosti sta se dajale dol z vsakim ki je imel 5 minut časa za njiju, ni jima bilo problem dati noge narazen, pa ne zato da bi tok uživale v tem, ampak da bi dobile tipa, ki bi ju oplodil. Ena ima danes 3 otroke, druga 4. Od ene mož je velik k…., ona se ne obremenuje s tem, ker ne mara sexa.
Tako da zgleda, da si naletel na frigidno žensko,očitno tudi take obstajajo.
Sama imam tudi otroke in si ne predstavljam zivljenja brez spolnosti, izkoristiva vsako priložnost, čas, da sva skupaj, nisem moža zamenjala za otroke. Pri meni je na prvem mestu vedno bil in bo mož, seveda ob dejstvu, da imajo otroci vse, da niso lačni, žejni, itd….otroci bodo enkrat šli, midva bova upam za vedno skupaj.
[/quote]
kaj pa je bistvo življenja?
seks?
moški bi sam seksali in nič delali kajne?in potem smo zenske tečne.
bistvo zivljenja je vzgojiti otroka ne se pa dol dajati.

Najprej, dobr si zdržal 3 leta – te v tem času ni nič zanimalo zakaj ona noče, si poskušal že kaj spremeniti v zvezi s tem (med vama)?

Po mojem sta precej pogosta vzroka – oz. njuna mešanica:

– ne počuti se dobro v svojem telesu, ne počuti se sexy, zato se težje sprosti, brez sproščenosti je pa tud seks slab, slabo se ji pa ne da seksat 😉

– nisi njen objekt poželjenja. Lahko, da je fizično več ne privlačiš, lahko pa da jo pač ne znaš “prižgat” (v seksualnem in romantičnem smislu).

V razmislek…

Avtor, mislim, da zal tu ni resitve. Zenska ne more preko sebe, ce ji ni. Z njene strani ni kemije med vama. Ko je cutila potrebo po otroku, se je potrudila, pac vdala. Mislim, da tudi takrat ni prav uzivala med seksom. Sama sem imela pred mozem vezo, ki s seksom tudi ni slo. Saj je bil zabaven, dober, inteligenten, material za omozit. Ampak tiste kemije, pozelenja, da bi ga komaj cakala, ni bilo. Seksa z njim si nisem zelela. Zdaj je stvar cisto drugacna. Z mozem bi seksala kadarkoli, ker mi je seksualno ful privlacen. Bi rekla, da kemija v postelji deluje. Tu pac nimas kaj, je ali pa ni! Narave ne mores pretentati.

pa ti si tisti od zadnjič, ko si pisal, da nočeš žensk, ki rade seksajo.
Torej si iskal eno, ki ni rada dala, pa si mislil, kakšen frajer si, ko si končno po dolgih mukah zlezel v njene hlačke.
to je sedaj pa reala.

Benti, dons me je minila volja do sexa.., hehe.., res so tej porodi jeba… ampak…, ženska kot ženska, katera ima to ženstvenost v sebi, tud po porodu postane spet jebozovna, samo, če hoče po moji logiki in, če ni porod naredil premočen negativen psihičen stres ampak, če rodi tipu, ki ga ina rada ni zime za eskime.., važno, da si želi moško telo ob seb in hvala bogu na seb.

Drugač pa za avtorja, imam znanca, ki ima isti problem, žena mu je isto rekla naj si najde eno, da njej ni…, samo si je on našel že prej preden je ona to rekla, hehe… Torej, če bi nastal problem okoli tega bi itak imel opravičilo, doma je suša, pa še žena mu je predlagala to možnost, vsi zadovoljni. V življenju je treba bit fleksibilen, to je vsa umetnost življenja, po določenih letih je kej mimi grede normalno v vezi.

Benti, dons me je minila volja do sexa.., hehe.., res so tej porodi jeba… ampak…, ženska kot ženska, katera ima to ženstvenost v sebi, tud po porodu postane spet jebozovna, samo, če hoče po moji logiki in, če ni porod naredil premočen negativen psihičen stres ampak, če rodi tipu, ki ga ina rada ni zime za eskime.., važno, da si želi moško telo ob seb in hvala bogu na seb.

Drugač pa za avtorja, imam znanca, ki ima isti problem, žena mu je isto rekla naj si najde eno, da njej ni…, samo si je on našel že prej preden je ona to rekla, hehe… Torej, če bi nastal problem okoli tega bi itak imel opravičilo, doma je suša, pa še žena mu je predlagala to možnost, vsi zadovoljni. V življenju je treba bit fleksibilen, to je vsa umetnost življenja, po določenih letih je kej mimi grede normalno v vezi.
[/quote]

Ti si najboljši svetovalec, ko nikoli nisi fu-kal. 😁To je tako kot suhe veje o otrocih, so vedno najbolj pametne in hočejo bit glavne.

Ti si najboljši svetovalec, ko nikoli nisi fu-kal. 😁To je tako kot suhe veje o otrocih, so vedno najbolj pametne in hočejo bit glavne.
[/quote]

hja…, maš prav, res je cajt, da se neučim…, dej mi ti tukej opiši kako je zgledalo, ko si ti nazadnje fu kal…, če nisi v tem cajtu krapa zamenjal za žensko in kar njega porivaš, preden ga obrneš na žaru..

hja…, maš prav, res je cajt, da se neučim…, dej mi ti tukej opiši kako je zgledalo, ko si ti nazadnje fu kal…, če nisi v tem cajtu krapa zamenjal za žensko in kar njega porivaš, preden ga obrneš na žaru..
[/quote]
Saj bo popajče, ti kar sanjaj dalje, si zelo zrel za svoja stara leta, veš?😁

Povzameš vsebino 8. poglavja prosim? Zakaj je temu tako?
[/quote]
Že knjiga sama je povzetek (tudi za laike). Povzetek enega poglavja je potem čisti povzetek povzetka.. skratka Trumpov Twitt.

Poanta: Materinstvo lahko čisto hormonsko usmeri žensko zgolj v skrb za otroke.. a je tu tudi drugi del.. citirano iz knjige: “Igra in intimno sodelovanje v razvoju otrok, vsa ta telesna povezava je Stephaniejino erotično moč prevzela na škodo intimnosti in seksualnosti z Warrenom. To je preusmerjeni eros. Sublimirano energijo je preusmerila v otroka, ki sta postala središče njenega čustvenega zadovoljstva.”

In je še tretji del, ko stvari trajajo nerazumno dolgo – otroci so že relativno samostojni, partner pomaga 50:50.. a še vedno ni etotične iskre.
Od te točke je možno spisati enciklopedijo možnosti. Od manipulacije – namernega izogibanja spolnega dela partnerstva, do nezavednega odklanjanja spolnosti (zaradi nezavednih zamer partnerju ali očetu – moškim likom preteklosti).

Gre pa za to, da je ali fizično nekaj narobe (redko) in je potrebno obiskati zdravnika.. ali je na psihloškem področju (pogosteje), kjer je potrebno do psihiatra ali kliničnega psihologa, da se par prebije skozi kopreno nezavednega, ki sta ga v partnerskem odnosu spletla.
Ugibati vnaprej je nemogoče.. vsak človek je unikaten in posledično je tudi vsak par unikatno različen.
Možnosti za zaplet neskončno mnogo.. Nikoli ni namreč ena sama stvar, temveč na desetine če ne celo tisočine drobnih prepletajočih se.

Reši pa to lahko par le z absolutno iskrenostjo.. in obisk terapevta (psihiater ali kliničen psiholog) je tisti nujni korak, da se partnerja izverzirata v nekonfliktni neobsojajoči komunikaciji, ki potem omogoči prehod v iskrenost med njima.

Zdaj, so tudi terapevti, ki niso psihiatri ali klinični psihologi, ki imajo ekvivalentno izobrazbo ter odnos.. a je zaradi neurejenosti tega področja pri nas (i čak i šire po Svijetu) preveč samo-oklicanih gurujev “terapevtov”, ki so naravnost bolniki in bi obisk pri teh modelih naravnost škodil.

De omnibus disputandum..

To je besednjak ženskih revij oz. rumenega tiska.
Trikrat ponovljena laž tako postane resnica. – Nemški pregovor (ki ga je Goebbels striktno uporabljal)

https://www.ted.com/talks/esther_perel_the_secret_to_desire_in_a_long_term_relationship

De omnibus disputandum..

Že knjiga sama je povzetek (tudi za laike). Povzetek enega poglavja je potem čisti povzetek povzetka.. skratka Trumpov Twitt.

Poanta: Materinstvo lahko čisto hormonsko usmeri žensko zgolj v skrb za otroke.. a je tu tudi drugi del.. citirano iz knjige: “Igra in intimno sodelovanje v razvoju otrok, vsa ta telesna povezava je Stephaniejino erotično moč prevzela na škodo intimnosti in seksualnosti z Warrenom. To je preusmerjeni eros. Sublimirano energijo je preusmerila v otroka, ki sta postala središče njenega čustvenega zadovoljstva.”

In je še tretji del, ko stvari trajajo nerazumno dolgo – otroci so že relativno samostojni, partner pomaga 50:50.. a še vedno ni etotične iskre.
Od te točke je možno spisati enciklopedijo možnosti. Od manipulacije – namernega izogibanja spolnega dela partnerstva, do nezavednega odklanjanja spolnosti (zaradi nezavednih zamer partnerju ali očetu – moškim likom preteklosti).

Gre pa za to, da je ali fizično nekaj narobe (redko) in je potrebno obiskati zdravnika.. ali je na psihloškem področju (pogosteje), kjer je potrebno do psihiatra ali kliničnega psihologa, da se par prebije skozi kopreno nezavednega, ki sta ga v partnerskem odnosu spletla.
Ugibati vnaprej je nemogoče.. vsak človek je unikaten in posledično je tudi vsak par unikatno različen.
Možnosti za zaplet neskončno mnogo.. Nikoli ni namreč ena sama stvar, temveč na desetine če ne celo tisočine drobnih prepletajočih se.

Reši pa to lahko par le z absolutno iskrenostjo.. in obisk terapevta (psihiater ali kliničen psiholog) je tisti nujni korak, da se partnerja izverzirata v nekonfliktni neobsojajoči komunikaciji, ki potem omogoči prehod v iskrenost med njima.

Zdaj, so tudi terapevti, ki niso psihiatri ali klinični psihologi, ki imajo ekvivalentno izobrazbo ter odnos.. a je zaradi neurejenosti tega področja pri nas (i čak i šire po Svijetu) preveč samo-oklicanih gurujev “terapevtov”, ki so naravnost bolniki in bi obisk pri teh modelih naravnost škodil.
[/quote]

Težava glede obiska terapevta pa se verjetno zopet pojavi, ko enega od partnerje stanje ne moti, oz. vsaj toliko ne, da bi si želel sprememb. Kako potem takega partnerja prepričati v to?
Zainteresirana morata biti oba . Tako, da je drugi partner, ki ga težava moti, velikokrat verjetno le prepuščen ugibanju in spremembam lastnega vedenja.

Težava glede obiska terapevta pa se verjetno zopet pojavi, ko enega od partnerje stanje ne moti, oz. vsaj toliko ne, da bi si želel sprememb. Kako potem takega partnerja prepričati v to?
Zainteresirana morata biti oba . Tako, da je drugi partner, ki ga težava moti, velikokrat verjetno le prepuščen ugibanju in spremembam lastnega vedenja.
[/quote]

Zgolj in samo MANIPULATIVNI PARTNERJI zavračajo pomoč, terapijo. Običajno so to narcisi, egocentriki, ki se točno zavedajo, da bi morali spremeniti svoje življenje in “ugodnosti”.. česar pa nočejo, niti ne zmorejo (narcis je najtežje “ozdravljiv” – v ogromni večini primerov se ne bo spremenil).
Možen je le razhod – ločitev. Tega se pa običajno, vsaj podzavestno zaveda tudi druga stran in potem opravičuje svojega manipulativnega partnerja (malce Stockholmskega sindoma) in šele po letih zlorab morda končno zbere pogum ter moč, da to toksično razmerje zapusti.

Pomnite: Običajno ljubeč partner bo že sam iskal rešitve.. in ne izgovore zakaj ne poiskati pomoč.

De omnibus disputandum..

Zgolj in samo MANIPULATIVNI PARTNERJI zavračajo pomoč, terapijo. Običajno so to narcisi, egocentriki, ki se točno zavedajo, da bi morali spremeniti svoje življenje in “ugodnosti”.. česar pa nočejo, niti ne zmorejo (narcis je najtežje “ozdravljiv” – v ogromni večini primerov se ne bo spremenil).
Možen je le razhod – ločitev. Tega se pa običajno, vsaj podzavestno zaveda tudi druga stran in potem opravičuje svojega manipulativnega partnerja (malce Stockholmskega sindoma) in šele po letih zlorab morda končno zbere pogum ter moč, da to toksično razmerje zapusti.

Pomnite: Običajno ljubeč partner bo že sam iskal rešitve.. in ne izgovore zakaj ne poiskati pomoč.
[/quote]

…in bo tudi njega samega neustrezen odnos motil. Ampak kaj naj naredi mož, ki mu žena odvrne: meni ni do seksa, lahko si pa najdeš drugo..? Razen upoštevanja njenega nasveta….

New Report

Close