Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Žena noče več seksat

Žena noče več seksat

Ko žena noče seksati, to pomeni, da je izbrala oplojevalca. Ko izpolni njeno namišljeno dolžnost, je konec sexa.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Pri nama je bilo isto eno leto drugo leto tretje leto brez sexa.
Četrto leto sem se začel družiti z sosedo ,ki je ločena brez resne zveze.
Začela sva z normalnimi življenskimi pogovori, ona pove svojo zgodbo jaz pa svojo.
Sedaj že eno leto sexava na polno seveda diskretno se dobivava vse povsod.
Sexava kjer koli in naju ne moti da naju tudi drugi opazujejo.
Oba se smejiva za hrbtom moje glupe babnice ,ki ji ni do tega.
Meni ustreza, ločite se ne mislim ,njej pa tudi tako paše,stavri so porihtane ,brez obveznosti.

Ja je že res pa še on naj se odseli od nje in ji za doto naj ji še vse svoje pusti.
Da bo pr as ica res vse imela zraven še zadoščenje

Hey!

Oglašam se, ker mi je ta situacija precej poznana. V moji družbi imata podobno izkušnjo tako kolegica, kot tudi kolega iz ločene družbe. Zanimivo mi je bilo poslušati njo in njega ločeno, ko pa daš pogovor skupaj, je kot bi bila partnerja. Ona svojega sicer ima rada, skrbi za družinske zadeve le do seksa ji nikakor ni. Z nikomer, ne le z njenim partnerjem. “Po rojstvu je enostavno nekaj kliknilo”, je rekla. Ne želi si zanemarjati zakonskih “obveznosti”, a do seksa ji ta hip (že precej dolgo) zares ni. Zaveda pa se, da bo prišel trenutek, ko bo on vzel pot pod noge ali pa jo morda prevara. V resnici se tega tudi boji.

Pri kolegu pa podobna situacija, le slišala sem jo z druge strani. Torej od tistega, ki bi rad seksal, pa doma ne dobi. Želi se pogovoriti, a ga ona ignorira. Kar se bo enkrat zgodilo je, da bo on verjetno poiskal drugo, takrat pa se bo začelo iskati krivca za to.

Vsekakor bi bil moj nasvet, da se odkrito pogovorita, premeljeta vse kar vaju teži in si zaupata notranje občutke. Spolnost je nekaj bistvenega v vsakem partnerskem odnosu in ko te enkrat ni več, nastanejo težave. Že res, da je ta hip ona videti kot krivec za nastalo situacijo, a določene vedenjske spremembe po rojstvu otroka je potrebno razumeti. Nismo si vsi enaki in tudi v tem primeru se to lepo pokaže. Skušajte je znova zapeljati in ne dojemati njene prisotnosti kot nekaj samoumevnega. Povabite jo kam ven, pojdita sama na kakšen vikend izlet in se zabavajta kot nekoč. Človek se z veseljem spominja lepih trenutkov in prav ti utegnejo prebuditi “zaspanca” in ponovno prižgati iskrico ;).

Hej, jaz sem Eva! Sem moderatorka Seksa v mestu, sem pa tudi virtualna, »vroča« skrbnica portala za odrasle [url=https://www.urgenca.com/?ven_source=medover&ven_medium=text&ven_campaign=Eva_Moderator&ven_content=podpis_profila]urgenca.com[/url], obenem pa tudi avtorica na erotičnem blogu [url=https://www.urgenca.com/evin-svet/?ven_source=medover&ven_medium=text&ven_campaign=Eva_Moderator&ven_content=podpis_profila_ES]Evin Svet[/url]. Ne glede na to, ali so ti bližje res vroče, erotične zgodbe in drugi pikantni zapisi, ali pa si morda bolj za »pravo« akcijo, ti v moji družbi nikoli ne bo dolgčas.

Za tiste ki imate sušo v postelji
https://www.moskisvet.com/erotika/odnosi/s-temi-tremi-triki-si-vas-bo-noro-zelela.html

Zakaj sta se poročila; vesta vidva. Pravzaprav ve ona, zakaj se je poročila. Tebi je to jasno; zato ker jo imaš rad in si jo želiš. Vendar je dejstvo, da te ni imela rada in sedaj, po rojstvu otrok, se to pokaže po pomanjkanju želje po spolnosti – njo ni ljubezen minila, le priznala si je, da čustev ni bilo ampak le ( mogoče ) privlačnost pa želja po ustvarjanju družine pa….
No, taki odnosi so obsojeni na propad. Ti boš v obupu našel drugo, ki ti bo tako spolno kot čustveno odgovarjala. Ona pa bo mogoče srečala nekoga, v katerega se bo zrelo zaljubila tako kot se ni vate. Ker nisi bil pravi.
Mogoče boli, ampak bolje da sedaj bolijo besede kot kasneje dejanja.

Pri meni obratno, mož noče, tega ne prakticirava že 9 let, sem že tako dolgo na suhem, ja, se navadiš, ali pa ne. Jaz sem se navadila, tebi pa ni treba, življenje je samo eno, uživaj ga!!!

Pri meni obratno, mož noče, tega ne prakticirava že 9 let, sem že tako dolgo na suhem, ja, se navadiš, ali pa ne. Jaz sem se navadila, tebi pa ni treba, življenje je samo eno, uživaj ga!!!
[/quote]

Bi te zanimalo kakšno druženje? Si za spoznavanje?

Bi te zanimalo kakšno druženje? Si za spoznavanje?
[/quote]

Pred par let nazaj bi, sedaj sem ven iz prakse, ne verjamem, da bi imel kdo veselje z menoj početi to počasi in me sproti učiti osnov.

Registriraj se tu…

Pred par let nazaj bi, sedaj sem ven iz prakse, ne verjamem, da bi imel kdo veselje z menoj početi to počasi in me sproti učiti osnov.
[/quote]

Lahko bi poskusila, pa bova videla.

Piši mi na mail

prijeten.moski.xx@gmail.com

[/quote]

Lahko mi pišeš na zgornji mail, morda pa se prebudi strast med nama in nadoknadiva tisto, kar nama je manjkalo skozi leta. Poskusiti ni greh 🙂

Lahko mi pišeš na zgornji mail, morda pa se prebudi strast med nama in nadoknadiva tisto, kar nama je manjkalo skozi leta. Poskusiti ni greh 🙂
[/quote]

Mogoče, jaz rabim čas, sem old schoole girl

Mogoče, jaz rabim čas, sem old schoole girl
[/quote]

Te popolnoma razumem. Lahko si začneva dopisovati, pa bova šla skozi vse to. Oglasi se mi na mail.

Te popolnoma razumem. Lahko si začneva dopisovati, pa bova šla skozi vse to. Oglasi se mi na mail.
[/quote]

https://www.youtube.com/watch?v=KCJQNBqlRHs

Odgovor na objavo uporabnika
33 brez seksa, 05.08.2020 ob 09:26

Star sem 33 in z ženo že 3 leta več ne seksava, ker ona enostavno NOČE. To se je začelo takoj po rojstvu 2. otroka, oz kakor hitro je bila noseča z drugim sinom. Že od začetka je bila rizična nosečnost. Noče tudi nobene terapije, nobenga svetovanja nič od nič. Pravi, da nima ljubčka. Finančnih skrbi nimava, imamo svojo nepremičnino, na zunaj funkcioniramo kot normalna družina izleti, obiski, pikniki, dopust ni da ni. Pravi, da naj si poiščem drugo in grem, če bi rad, da ona me ne podi, da se naj odločim sam, da pač tak je in ona si ne bo premislila. Je kdo bil že v takem zosu? Kako to rešit?

Najdi si drugo boš hitro videl kako ji bo vseeno

Mene, ko sem sam na igralih z otroci vedno ogovarjajo samske mamice, vendar jim recem, da imam zeno in se potem same odmaknejo.

Mogoce tako poskusi najti kaksno locenko za akcijo parkrat na teden.

Se bo tvoja hitro spremenila…

Zivjo.

Ne poznam vajine situacije, ti pa lahko povem svojo.

Doma imam dva dojenčka  stara par mesecev.

Od zanositve oz. Drugega meseca nosečnosti nisem več sexsala zaradi zdravstvenih tezav ki bi mi jih lahko prinesli spolni odnosi(okuzbe, bila je dvoplodna nosečnost).

Zdaj sta maladva stara  5.mesecev in še vedno nisva sexsala…pač meni ni do tega.

Ampak jaz vem zakaj mi ni…

-ne higienski (zjutraj se sploh ne umiva ne obraza ne zob..

Potem hodi z kosmatimi zobmi okoli, fuj)

Tusira se takrat ko se moram eno uro kregat z njim kako je lahko tako nagravžen(dela fizično delo na prostem, potem si pa redstavljajte)

-objema in boza me samo takrat ko bi rad sexsal, drugace mu na kraj pameti ne pride da bi me objem, da bi čitila neko varnost ob njem, neko toplino ki jo ženske rabimo, ma kaki, samo takrat ko se mu kur*c digne… E neboš niti takrat!!! Nism jst napihljiva fu k lutka.

-odpadla mu je trojka (zob) in je tok len da mineva že dve leti pa si ne more jit te zobe zrihtat. Res je lepo vidt ko se smeje brez zoba.

-nase ne da popolnoma nič, za oblect si ni kupil ze nekaj let, naze navlece kar mu pride najprej pod roko.

-manjkajo mi pogovori.. Da bi se z nekom lahko pogovarjala.

Z njim se ne da. Le površinske stvari, kar pa mene ne zanima.

Ko sem rodila nisem dobila enega objema, niti cestitke, niti ene čokolade za en euro.

Prosit  sem ga morala da je bil par dni z mano v porodnišnici pa še plačat sem mogla sama.

Ta malim dvema ni kupil ob rojstvu niti ene plišaste igračke.

Prva dva meseca je blo zame ubijalskih in vse kar je znal se je znal kregat z mano.

Polna hormonov, skrbi in neprespana sem večkrat jokala on pa mi je rekel da kr naj cvilim da kukrat bom še.

Pa teh stvari je še ogromno…

Meni se je zagabil. Težko sobivam z njim.

In po vsem tem naj še sexsam z njim? Ne morem.

Vara te 100%

Verjamem, da nas je več žensk, ki nam ni…  Vsega je preveč. Povsod sam seks in zlorab. Odurno. Skregano z razumom, podivjano… Seks sploh nima več svojega “čara”.    Avtor, veseli me, da si strpen do svoje žene. Ni vse v seksu. Nič ni v seksu!  Ljubezen pozna druge poti, druge načine, da se ohrani in neguje.  Pa saj veš, kako lahko “problem” rešiš sam s seboj.  Daj si duška. Z ljubico, kot ti svetujejo, si boš nakopal samo težave.

Tidieni ze nekaj casa ni do sexa z mozem. Najprej sem komaj cakala da opravi zdaj pa enostavno ne. Itak traka ze 12let. Vedno sem imela rada posteljne aktivnosti. Ko sta prisla otroka so prisle skrbi. Ampak mene to ni zadusilo. Dusiti me je zacel njegov odnos. Kar sem naredila ni bilo prav on bi pac boljse. Naredil pa ni. Karakter kot beton…nobenga humorja niti lahkotnosti. Z otroki smo morali pocet samo da je bil on srecen…potem je bil tudi mir pri hisi. Njegove zamisli so bile svete. In v 25letih zakona mi je kupil 2 darila. Ja drugo je bilo ko sem koncno rekla da me ni strah iti po svoje. Ampak to ne pomeni da ne sexam rada in ni se moj cas za upokojitev. Je pac tako da je moj s svojim obnasanjem in kapljanjem dosegel da sem se ohladila.

V bistvo gre za zlorabo samo, da nihče o tem ne govori v tej obliki, ker je to tabu tema razem tu na forumu. Če greš  z nekom v zvezo potem to pomeni da to prinese vrsto obveznosti, (otroki, moz, spoštovanje, respekt), ko pa se začne funkcije v druzini zanemarjat in se o tem noče pogovarjat, tudi ne zeli rešiti te zadeve. Kar to pomeni? Da v tem trenutno ne čuti več nič do tebe. Seveda to nobena zenska nebo priznala (skoraj nobena), ker te s tem prizadena, ali bo na druge načine to pokazala. Noče se pogovarjat o tem. Nima respekta itd. Glej meni je šefica nekaj podobnega na firmi izjavila; če ti kaj ne paše lahko greš. V 2 sekundah sem ji izročil odpoved. Skratka v tvojem primeru je edina moznost, da se ločiš plačaš  za prezivnino otrok (jaz bi naredil dna test za sigurnost) in poiščeš drugo zensko. Se pravi zakaj se ti je to zgodilo, razlogi so lahko trije. 1 najbolj verjetno; ima drugega do katerega je razvila čustva in si ji ti le finančna podpora(nizko kakovostna zenska). 2. srednja verjetnost si jo narobe ocenil (preveri odnos med njo in njenim očetom kar ponavadi veliko pove, tudi če so njeni starši varali en drugega), mogoče te ni nikoli ljubila in je zelela le otroka, po rojstvo pa je ti to sporočila v obliki ne zelim si te več, ali lahko finančno skrbiš zame in otroke. 3 manj verjetno, zgubila je respekt, spoštovanje, do tebe (zakaj? podanavadi zaradi kakšnih neumnostih ki si jih izrekel, naredil, ali se nisi odzval na določen način ki ga je pričakovala od tebe). Glede kaj si napisal mislim da je 1 ali mogoče 2 moznost, ker pri tretji bi ona odšla in nebi bila zraven tebe. Moj nasvet je, delaj na svojem karakterju, ne pusti da ti zenska lahko vse reče, če pa ze kaj takega poskuša potem jasno povej, da greš, ali jo postavi na realna tla. Ker razumeti moreš zenske zmeraj testirajo moške(z več razlogov), da ocenijo je on tisti, ki ga zelim. Seveda pa dalj si v zvezi  manj je testiranja, razen če si z osebo, ki ma psihične tezave od prej (otroštvo, prejšnje slabe veze in jih ni predelala). Poskušajo tudi kdo ima moč v druzini, in če enkrat popustiš potem se začnejo manipolacije, s tem se zgubi respekt itd. Skratka v tvojem primeru ni več respekta, kar pomeni, da z njo neboš več srečen. Naredi dna test da so otroci tvoji. Nato se loči. In poišči novo zensko.

Kot moja zgodba. Vedet moraš samo to – če ti je rekla, da lahko brez tezav greš, nimaš kaj čakat. Ker si te več ne želi. Spokaj, razdelita kar imata in to je to.

Sem tudi bil na temu. Nekj časa sem prenašal, bil tiho zaradi družine.. potem je pa dokončno zaropotalo. Nobenega pogovora ni bilo. Enostavno sem se naveličal poslušat da poiščem drugo. Sem se pobral in posikal drugo..

Če maš zdrave roke se nimaš kaj sekirat. Če jo ljubiš boš ostal. Sex ni vse.

New Report

Close