Žena pije
postavi jo pred dejstvo..
a alko al familija
ne zrela.. js sm meu podobno zgodbo sam da je je moja(zdej) bivša . s svojim sodelavcem vlačila okol..
spakiraš in greš .. pol leta bos mel krizo , pol bos pa ugotovu da si si naredu medvedjo uslugo. pa tko naredi da bo otrok s tabo.. ker taki mami ni za zaupat niti lizike kaj šele otroka..
To je bilo vse ob priliki zvecer zunaj.. A pije doma, sama, po moznosti ze zjutraj itd.. Ne, nisi napisal.. Torej je nek zurerski tip zenske. Tud jaz imam eno tako kolegico.. Ko gre ven, rojstni dan itd.. Dosti spije.. Drugace pa sploh ne.. Torej ni alkholicarka. Je pa motece ja, za njo sploh, ce ji je potem naslednji dan slabo.
Pozdravljen.
Mislim, da je tvoja partnerka že zasvojena. Sama sem to dajala skozi in se zavedala kam me pot vodi, če ne bom temu naredila konec. Tudi sama sem lahko popila čedalje več . Ker je bila moja mama alkoholik in vem kaj vse smo v družini pretrpeli sem sem si rekla, da moji si tega ne zaslužijo, da me gledajo tako . Vedela sem da sama ne bom zmogla in sem šla na zdravljenje. Prvo sem se vpisala v klub AA. Sedaj sem že 2 leti trezna in hvaležna bogu, da sem zbrala moč in šla na zdravljenje. Ko vidim, kako so moji sedaj veseli in hvaležni je ves trud poplačan. Vzpodbudi jo , da gre v kakšen klub in tam bo dobila kar dosti vzpodbude in opore. Vse dobro želim.