Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženi je upadel libido

Ženi je upadel libido

Za koga manj boleče? Zato te pa vprašam, če se ona strinja. Po odgovoru sodeč ne, torej
razmišljaš, da bi jo prizadel? In kako se bodo stvari uredile? Mater deci. Vse, sam pošten ne bit
pa vse sam za svojo rit. Ti bi rad opravičilo tukaj za varanje? Ga ni. Če ti žena ne paše, se loči,
če bi pa rad ostal z njo, rešuj probleme z njo. Vmes ni pa nič.[/quote]

Mater babe! A ne gre brez prevare!

…hočem reči, govori v svojem imenu in o konkretni situaciji, ne govori kar tako na pamet in čez palec.

Za koga manj boleče? Zato te pa vprašam, če se ona strinja. Po odgovoru sodeč ne, torej
razmišljaš, da bi jo prizadel? In kako se bodo stvari uredile? Mater deci. Vse, sam pošten ne bit
pa vse sam za svojo rit. Ti bi rad opravičilo tukaj za varanje? Ga ni. Če ti žena ne paše, se loči,
če bi pa rad ostal z njo, rešuj probleme z njo. Vmes ni pa nič.[/quote]

…hočem reči, govori v svojem imenu in o konkretni situaciji, ne govori kar tako na pamet in čez palec.[/quote]

Zakaj pa v svojem imenu? Govorim čist na splošno o čisto splošni stvari – laž in prevara sta popolnoma enaka v mojem primeru ali v kakšnem drugem. Ali pa sta v enih primerih dovoljeni, v drugih pa ne? Zame OSEBNO je laž laž. Kako ji pa ti rečeš?

…hočem reči, govori v svojem imenu in o konkretni situaciji, ne govori kar tako na pamet in čez palec.[/quote]

Zakaj pa v svojem imenu? Govorim čist na splošno o čisto splošni stvari – laž in prevara sta popolnoma enaka v mojem primeru ali v kakšnem drugem. Ali pa sta v enih primerih dovoljeni, v drugih pa ne? Zame OSEBNO je laž laž. Kako ji pa ti rečeš?[/quote]

Po zgornjem citatu smo vsi taki, kajne?
…no, to me je zmotilo.
Lep dan želim!

Zakaj pa v svojem imenu? Govorim čist na splošno o čisto splošni stvari – laž in prevara sta popolnoma enaka v mojem primeru ali v kakšnem drugem. Ali pa sta v enih primerih dovoljeni, v drugih pa ne? Zame OSEBNO je laž laž. Kako ji pa ti rečeš?[/quote]

…no, to me je zmotilo.
Lep dan želim![/quote]

Če te potolaži, ti si čist drugačen. Pa resno mislim 🙂

…no, to me je zmotilo.
Lep dan želim![/quote]

Če te potolaži, ti si čist drugačen. Pa resno mislim :)[/quote]

jp… drugačen, sploh tkarat, ko sem lačen. 😉

Hormoni so lahko razlog za upad libida. Če je žena na kontracepcijskih tabletah ali kakšnem drugem hormonskem kontracepcijskem sredstvu, naj najprej s tem preneha, ker je lahko to vzrok težav. Če ne uporablja hormonske kontracepcije, gre lahko za simptom ob začetku mene. V tem primeru naj gre h ginekologu in naj pojasni svoje težave.
Je drugače zdrava?
Skratka, najprej se prepričajta, da ni razlog za njen upad libida zdravstvene narave, potem se pa pogovarjata naprej. Dokler tega ne storita, so vajini pogovori izguba časa.
Srečno.

Zdravo
To smo že dali skozi.
Bo že kako 🙂
Lp

Mislim, da je vajin, tvoj problem še vse kaj drugega, ne samo upad spolnih energij in želja. V bistvu, pri tem, kako opisuješ svoja občutenja, mislim, da boš ženi naredil uslugo, če se ločiš. Sama bi hotela, da greš, če bi bil moj mož in bi na tako razvrednoten način opisoval najin odnos. No ja, mogoče pa je tvojo možgansko impotenco žena sprejela že v osnovi za mlado telo zraven sebe, če je to sploh atribut…

Zdravo
Zakaj si tako užaljena ob mojem pisanju?
A tebi tudi ni več do seksa, si zato tako zagrenjena?
Lp

Glavni razlog za upad libida pri ženskah so hormoni. In to hormoni pri moških, ne pri ženskah.

Ker imajo ženske doma nesposobne brezjajčneže, ki so se pobabili, jim jasno ni do seksa. Ženska, ki je dobro nategnjena, vsakič s par orgazmi, s hormoni in svojim libidom nima težav. Če imaš doma votloglavca ala Matjažko, se verjetno natakneš na vse, kar pride mimo, samo da je trdo. Matjažko se pa čudi, zakaj so pri njih doma vsi štili od metel mokri in spolzki.

Punce, sočustvujem z vami.

Ti si slabo nataknjena. Daj na zs piši boma zrihtala 🙂

morda odgovor za ženin upad libida,najdeš na strani ona-on ali podobnih,kaj veš morda najdeš njen profil….

Hitro bi si poiskal ljubico … prva ovira pa že gremo . Če se tebi ne bo vstal , naj si tudi takoj ljubčka poišče?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close