Ženi je upadel libido
Pozdravljeni
Zadnje leto opažam, da je ženi zelo upadel libido. Ponavadi sva sexala večkrat na teden, zadnje čase pa komaj 1x na deset dni. Sva se že menila o tem pa je bilo po kakšnem tednu enako. Je 8 let starejša od mene 45. Nekaj je omenjala meno zadnjič. Mislite, da je to krivo. Mene meče jaz bi vsaki dan :). Sicer sva zdrava oba športna lepih postav tak da spolna privlačnost je.
Kaj mi je narediti? Poiskati ljubico? Kje?
Lp
zna bit mena, stres, al pa kdo drug…ce se pogovarjata, dajta potem se kavsat, f.ukfrendico si lahko se vedno poisces. Tudi tu so….
Očitno sta se premal “menila o tem”.
Pa dejta se pogovarjat!
Pa predvsem slišat! Kaj ti govori.
Mogoče se te je pa naveličala. Mogoče nažigata non stop eno in isto in se ji ne da več.
Koliko sta perverzna, odprta za sprobat kaj novega, vama dela domišljija, ali non stop natepavata nekaj minutno vanilijo, tri poze, oralca, lokacija: spalnica, dnevna, max.kuhna, njej pride, pol še tebi in to je to?
Povejta si, kaj bi rada.
Si upata zaupat eden drugemu najbolj bizarne in perverzne ideje, fetiše, igrat različne vloge v seksu, brez da je takoj eden seks.ogrožen, užaljen?
Si upata povedat tudi take stvari, kar vaju je recimo sram, da vaju rajca?
Si upata vsaj nekaj od tega ultra perverznega uresničit, sprobat?
Mogoče sploh ni fora, da se ji ne da, ampak da se ji ne da vedno na isti način.
Jaz sem stara kot tvoja žena, imam stalnega partnerja, mal starejšega od mene in se nama da vsak dan. Ampak če bi pa tolkla vedno eno te isto vanilijo (klasičen seks, za tiste, ki ne vejo o čem govorim), se mi pa verjetno tudi ne bi dalo več kot 1x na teden.
Tako da, pomoje je 2/3 v pogovoru med vama in koliko sta iskrena drug z drugim.
Seks z neznancem pomoje nikoli ne preseže seksa, z nekom, ki ga ful dobro poznaš.
Ja, lahko je adrenalin novega, a to je tudi vse.
Za ekstraverte in ljudi, ki ostanejo vedno bolj na površini, tako mentalno kot čustveno, je mogoče veliko, za ostale bolj s seks praznina.
Mogoče pa na prefrigan način samo išče usmiljeno žensko, ki ga bo popeljala v svet spolnosti brez zavor.
Forum je zaprt za komentiranje.