Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženi ni do sexa

ženi ni do sexa

Enostavno ji ni do sexa. Pravi, da ji pač ni do tega, takšna je in se ne da pomagati. Pravi, da se zdravit ne gre, ker pač taka je. Vara me ne, ker bi to izvedel. Ima kdo kako idejo kaj na naredim. Ne želim biti v prisilnem celibatu.

koliko časa pa to traja in koliko sta poročena in koliko stara

Če ji je nekoč bilo do seksa in ji zdaj ni več, potem ji pač najverjetneje ni do seksa s tabo. Če bi ji nekdo drug ogrel srček (in ne mislim onega v prsni votlini), verjemi, da bi ji še kako bilo.
Razlogov, zakaj noče več s tabo, je malo morje.
Mene je recimo minilo poželenje do bivšega moža, ko se je nemarno zredil, začel zanemarjati osebno higieno, da je zaudarjal, se polenil in samo še peglal kavč (ko ni ravno drajsal katere od elektronskih naprav z zaslonom).

Ali jemlje kontracepcijske tablete, kakšna druga zdravila? Kako se počuti? Pod stresom, preveč zaposlena v službi, preobremenjena z gospodinjstvom in otroki, nezadovoljna s sabo ali z vsakodnevnim življenjem?
Ima kakšen hobi, je kaj telesno aktivna, gre vsak dan malo na zrak ali je samo med štirimi stenami?
Je drugače aktivna, ima voljo do življenja, polna energije, zadovoljna?
Kdaj sta nazadnje kam skupaj šla? Lahko na izlet, na kavo, v kino, na sprehod, na kosilo – kamorkoli. Koliko pogosto gresta kam skupaj, kako preživljata skupni čas?
Ali sta se kaj spričkala, ti je kaj zamerila, imata stare nerazrešene konflikte?

Razlogov, zakaj ona tako čuti, je res lahko malo morje.

no no Tisa_R ne blefiraj in ne sprašuj toliko. Kot je že ena zgoraj povedala… skoraj sigurno je vzrok to da si pač njega ne želi več….. ona pač bluzi njemu da ji kao ni do seksa , da pač taka je bla bla bla…. ja ampak pozabila povedat da z njim ji ni do seksa ker se ji je pač mogoče enostavno zagabil…lahko so pa drugi vzroki. Če bi jo kdo drugi zmešal….sem prepričan da bi se še prekleto rada poseksala….verjamem da bi se ji utrgalo in bi želela nadoknaditi vse za nazaj 😀 mogoče to počne že sedaj in ta njen tip le misli da ga ne vara. Tudi pri moji bivši je bilo tako….zadnji mesec ni bilo želje po seksu iz moje strani z njo ker pač se mi je enostavno zagabla in šla mi je pošteno na živce že

Se ena taka, ki ji ni. Pa ti iskreno povem, zakaj mi ni. Najin odnos ni vec tak, kot je bil, ves cas nekaj najeda, kje hodim, ce me slucajno ni 5 minut dalj kot je on skalkuliral. Zapustil se je, zredil, umiva se le zjutraj, vcasih gat ne zamenja 2 dni, ni mu do nobenega sporta, gleda le tv in telefon, pa se to samo politko. Plus problemi v firmi. Pa tud njemu ni do seksa, morda enkrat mesecno.

Odkar je moja žena v meni, je izgubila vso zanimanje za sex. Jaz željo še vedno imam. Kako sva to rešila? Vsako drugo noč mi ga lepo potegne, pa je. Volk sit in koza cela.
P.S. Da se ne bodo vsule name jezne babnice: vedno jo vprašam, če si želi. Lahko bi ji nudil samo oralni sex, če bi si ga želela, pa pravi, da ne. No, pol pa nič. Imam pa srečo, ker res dobro f*fa:))

Jao, a si ga je res tako težko zdrkat, da imaš raje, da ti ga ena naveličana babnica f*fa iz dolžnosti? Res vas ne razumem.

Nehaj žrtev delat iz sebe, kakšen prisilni celibat. Ali si zanič ljubimec ali ji pač res ni sploh. V nobenem primeru ti seks ne pripada. Povej ji, da boš pač ne eni drugi se spraznil, če se s tem ne strinja, te bo pač zapustila. Ampak prisilnega celibata pa ni nobenega. Pač odrasti že in sprejmi odločitev pa se sooči s posledicami kot odrasel človek, namesto da jamraš kot nek otrok. Pa drkaš si ga tud lahko, te ne bo nič manj, če enkrat za spremembo ne boš nobene ženske nadlegoval s svojim bingeljnom.

Kaj, a ti pa predlagaš, da naj do konca lajfa zdaj drkam, hkrati pa ostanem zvest svoji ženi? Ni mi do drugih žensk, ženo imam še vedno rad. Ona pa gotovo tudi mene, sicer me ne bi vsako drugo noč tako dobro oralno obdelala. Ni mi do varanja. Do drkanja pa tudi ne, veliko lepše je, ko me žena zadovolji. Ni naveličana, le do sexa ji ni. Drugače imava veliko skupnih interesov, imava se lepo.

Povej, koliko sta stara, je kdo bolan, ima kdo probleme v službi, se sicer dobro razumeta?

sem ženska pa se strinjam s teboj popolnoma!
ni tu hude filozofije, svaj če po sebi sodim – če odnos ne šstima – ni več želje… jaz vem,da zame je osnova, da vem,d a lahko človeku zaupam,da je iskrenost, da ga lahko pogledam v oči mirno in se mi ni treba spraševati, če je kaj v ozadju, zaradi česar se ne počutim več varno, sprejeto.
pri meni kakor hitro – tega ni, potem tudi človeka isto osebo vidim popolnoma drugače tudi vizuelno in sploh čustveno – in človeka s katerim se ne počutim varno ali zaradi katerega se ne počutim varno, spooščeno, ampak s polno skrbmi v glavi, si ne morem niti v sanjah predtavljati,d a se me potem tak človek še dotakne. Kaj šele sex.

zato je zame osnova vsega popolna iskrenost, medsebojno zaupanje, in občutek varnosti… če je to potem tudi so čustva in je udi želja…. kakor hitro samo malo kdo uniči to kakorkoli – vse propade in se podre kot domine. Vsaj pri meni. Ampak se najde tudi tak, ki ga to ne gane kaj dosti – in počne hinavščine in zahrbtnosti še naprej veselo, potem ko pa povem na glas, da si niti v sanjah ne zanm predstavljati,d a bi se me kdaj dotaknil, pa misli,da to govorim, ker ga hočem prizadet… e pa ni tako – to povem iskreno, ker je res tako… iskrenost in občutek varnosti- je osnova zame vsaj… če tega ni in je namesto tega polno stresa, skrbi, kaj načrtuje meni za mojim hrbtom, kaj me vse mora skrbet, česa vsega se je še domislil… potem ni tu neke hude filozofije zakaj ni več privlačnosti in želje

Kaj, a ti pa predlagaš, da naj do konca lajfa zdaj drkam, hkrati pa ostanem zvest svoji ženi? Ni mi do drugih žensk, ženo imam še vedno rad. Ona pa gotovo tudi mene, sicer me ne bi vsako drugo noč tako dobro oralno obdelala. Ni mi do varanja. Do drkanja pa tudi ne, veliko lepše je, ko me žena zadovolji. Ni naveličana, le do sexa ji ni. Drugače imava veliko skupnih interesov, imava se lepo.[/quote]
Jojojojooooojjj… a oralno zadovoljevanje pa ni sex???

Vprašanja so namenjena avtorju, da si sam odgovori nanje in poskusi ugotoviti vzrok problema. Ker vzrokov je res lahko cel kup.

V dolgotrajnih, resnih zvezah, se partnerja eden drugemu ne bosta ‘zagabila’, kot ti temu rečeš, kar tako, brez razloga. Zadaj so razlogi.

Iznenada se lahko naveličaš neke osebe samo, če si bil od začetka z njo zaradi seksa, kot oseba ti pa ni tako zelo všeč, oz. se ti ne zdi primerna za resnega partnerja. Začetna zaljubljenost (sla) mine in pač zadeva zvodeni. To so zveze, ki trajajo maksimalno leto, leto in pol. Večinoma med mladimi ali takimi, ki sami sebe in svojih potreb še ne poznajo preveč dobro. Samo verjetno ti nisi nikoli pomislil, da bi se poročil s to žensko, ki ti je šla potem kar naenkrat na živce ali kako? Drznila si bom ugibati, da ne :).
Avtor pa govori o ženi. Razen, če sta se poročila zelo na hitro ter izjemno mlada in še napol nezrela, je to potem drugačna situacija od tvoje.

Kaj, a ti pa predlagaš, da naj do konca lajfa zdaj drkam, hkrati pa ostanem zvest svoji ženi? Ni mi do drugih žensk, ženo imam še vedno rad. Ona pa gotovo tudi mene, sicer me ne bi vsako drugo noč tako dobro oralno obdelala. Ni mi do varanja. Do drkanja pa tudi ne, veliko lepše je, ko me žena zadovolji. Ni naveličana, le do sexa ji ni. Drugače imava veliko skupnih interesov, imava se lepo.[/quote]

Jaz ti predlagam, da se malo poglobiš v ženin problem, ker se tudi za upad libida v meni najde rešitev. Ne verjamem, da je njej tole fafanje v tak užitek, kot se zdi tebi, ker je to tudi seks in tudi za to mora človek čutiti željo. In če čuti željo, jo čuti tudi po tem, da bi ga fasala … pa vse ostalo, kar pač zraven paše. Če jo imaš res tako rad, kot trdiš …

Fafa ti zato, ker si drugač tečen kot muha. To in samo to je razlog. Se ti vidi na daleč.

Jojojojooooojjj… a oralno zadovoljevanje pa ni sex???[/quote]
Pri Američanih ni in Clinton je oralno obdelal Veroniko in ona njega in strokovnjaki so potrdili, da to ni sex, med ameriško mladino je oralc zelo razširjen celo priporočljiv nadomestek pravega sexa, ker s tem je punca še vedno nedolžna in kot taka gre v zakon, oralc se ne šteje za sex.

Ni bila Veronika ampak Monica Lewinsky!

avtor ” ne razumem”

narava se je kruto poigrala z človeško raso. Ko smo mladi smo zaljubljeni, ker narava skozi igro hormonov in strasti sproža razmnoževanje. Ko se ustalimo in gremo skozi fazo razmnoževanja, pa se hormoni umirijo. Skušaj se z ženo več pogovarjati, daj ji kakšen kompliment, primi jo za dlan, poglej v oči in povej ji, da jo imaš rad, kar nekaj poti sta že skupaj prehodila. Prebudita si skupaj tisto spolno iskro. Ljubezen imata. Spolnost je pa neka vrsta hormonske iskre, ki se ji mora spet prebuditi in se ji tudi lahko. Ženske rabimo komplimente in veliko crkljanja, pa bo. Srečno!

In čimmanj sprašuj divjake na tem forumu, ker so vsi bolj ali manj večinoma motene osebnosti. Srečno.

Ja spomnim se začetka blo je blo dobro ,spolnem se da mi je rekel da ni kravlji rep da bo skozi na p _ _ _ i stal .Bil je bolj terenski jaz ga tudi nisam po študirala dokler mi ni ena povedala _ prepozno_ Imava že odrasle otroke ki imajo svoje družine Mi dva v stanovanju vsak na svoji postelji že veliko let ko brat in sestra .

Hvala za odgovore. Stara sva blizu 40, dva OŠ otroka. Ko se je rodil drugi otrok je bilo kot bi odrezal nobene želje po sexu. Sexava cca. 1x na mesec in še to se ji ne da. Za telo skrbim imam skoraj atletsko postavo. Ona ne želi hodit na nobeno rekreacijo. Ima zahtevno službo (vodi večji lokal) in je povsem v poslu 7 dni na teden po skoraj po cel dan. Težava je da drugačnega življenja noče in nikoli še ni bila v normalni službi in je tudi noče, ker je tudi ni navajena. Lahko bi jo prevaral, našel drugo… vendar tega nočem. Rad jo imam in otroke imam zelo rad in na ven je vse tipitopi. Tudi ona me ima rada, težava je njen libido, ki je morda tudi posledica načina življenja? Očitno je da se izmika, zmeniva se da bova, pa ko zanalašč ji neki pride vmes mo mora nujno narediti. Jaz pa res nisem tak da bi kar naprej fehtaril sex, pa zakaj bi? Meni je logično da dva poročena ki se imata rada imata potrebo po sexu brez kakšne filozofije. Ona nima potrebe. Da sexava moram zagroziti z ločitvijo ker na nobeno romantiko je pali, pa če jo celo noč božam zwspi k klada. Vprašanje je kaj naj jaz naredim.

Vse to počnem, pa iskra kar ne preskoči, največkrat zmotijo njeni službeni telefoni s problemi.

Vse to počnem, pa iskra kar ne preskoči, največkrat zmotijo njeni službeni telefoni s problemi.[/quote]

Blagor se tvoji zeni, samo to bom rekla

Jaz imam tudi rada svoj avto, ker je lep, udoben in zanesljiv, nikoli me ne pusti na cedilu in mi ne povzroča prevelikih stroškov ter problemov. Zaradi službe lahko partnerja zanemariš za teden ali dva, ne pa do penzije. To je samo dimna bomba in ti si navaden tepček, da tega ne vidiš. Si unošen čevelj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close