Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženi ni do sexa

ženi ni do sexa

ja saj prikriti homoseksualci želijo čimprej otroke, da nevedne ženske privežejo k sebi in da so “dela ” frej.

Ne sanjaj – ne na MONu. Na MONu je baba pras.ica in pika! Lej, jaz sem napisala v grobem svojo zgodbo, pa se vidi, da je on meni stal ob strani -da sem jaz njemu 2 x toliko, če ne še bolj, se NE vidi. Vidi se, da imava 2 otroka in da za to je bil kao “dober”. Ja, je bil – še vedno je. Je odličen oče, je zanesljiv sopotnik, nežnosti, bližine, topline pa ni sposoben. IN JA! SEM OSTALA Z NJIM, ker sem upala, da počasi pa le bo – ne v popolnost, ne v nulo, ampak vsaj toliko, da ne bom zmrzovala ob njem, zreducirana na kos mesa in/ali pohištva, ki je samoumevno prisoten na istem kraju ob istem času. Na začetku je bil kdaj pa kdaj tak, sčasoma je bil vedno večkrat. Pogovor, debata – malo bolje za kak teden, pa isto dalje. Spet pogovor, spet debata – kak teden bolje, nato isto. Po 16 letih se mi res ne da več trobiti enih in istih reči. Pa mi ni noben problem oralc ali karkoli drugega, zreduciranost na kos mesa mi pa je problem in to velik problem. Je moj 2. moški v življenju, ta, s komer ga kao varam, je moj tretji moški pri 47 letih. Torej sem res kxrba na kubik, a ne. Ampak lej, ženska sem, torej sem kriva.

Ne bom ti rekla ničesar. Ne vem, kaj ti iščeš – če išče samo seks, mislim, da to lahko najdeš kjerkoli v izobilju. A je to fer ali ne – ne vem. Verjetno ni. Enako, kot ni fer, da mora v zakonu kdorkoli fehtat in prosjačit za seks. Kot da je to, ne vem, nagrada kot bonbon za pridnega kužka ali otroka. Čeprav —- ja, dober seks JE nagrada, ampak nagrada ZA OBA, ne samo za enega. Vsaj tako sem si jaz predstavljala in tako to zdaj doživljam in to ob impotentnem moškem. Jaz možu kljub vsemu prav dostikrat ne rečen NE. Rinem pa tudi ne vanj. Če mi res ni, se že umaknem, ampak večinoma “počakam”, da pride do svojega. Name in na moj višek se zrajta morda 1 x na 3 mes – če že. Kaj naj ti torej vzpodbudnega napišem? Mene je izpolnitev vseh mojih sanj našla sama. NIKOLI nisem iskala drugega moškega, nikoli mi v sanjah ni padlo na pamet karkoli iskat izven zakona, nikoli nisem niti pomislila na varanje ali nezvestobo. To, kar se mi je zdaj zgodilo, me je našlo samo – edino NE nisem rekla. In tudi ne bom – ker sem pri 47 letih doživela tako lepe stvari, kot jih prej v celem življenju nisem. In NE!!! Ne gre samo za seks, ker med nama tistega klasičnega, tipečnega spolnega odnosa ne more biti, gre za celoten odnos – odnos do mene kot osebe, ženske, za spoštovanje, zaupanje, za to, da čutiš, da si cenjena in da se je zate vredno potruditi. Tega ob svojem možu nisem čutila že ohoho let – jaz sem se lahko potrudila zanj, on se je zame zelo zelo redko. Tko da … ne vem, če sem bila kaj vzpodbudna, te pa razumem, če ti to kaj pomaga. Rešila pa s tem nisem ne tebi in ne sebi nič.

Avtor, tvoja žena je preveč v stresu in v službi, zaradi tega ji je padel libido. Ima občutek da je nenadomestljiva. Ampak vsak je nadomestljiv, zaposlene imamo za to, da nam pomagajo in nas razbremenijo dela.
Nekaj morata storiti, pri 40-ih letih človek res ne more tako živeti. Magari naj si poišče eno pomoč, nasvet.

Če pa mene kaj raspizdi, me pa ti nasveti ‘poišči strokovno pomoč’! In??

1. da nekaj najdeš…… čakaš……. keširaš!!
2. ena ‘smrklja’ naštudirana – bo pomagala starim juncem?

Če se sama ne moreta zmenit, ti ne bo bomagal niti ‘bog’. In ne lapat, da si preobremenjen.
Pač ji/mu ni. Če si kdaj preobremenjen, si v mladosti. Pa se dol daješ kot zajc/kla.

Mal se je treb pohecat, zganjat romantiko…če pali. Če ne – pa prijateljstvo. Un k je potreben, bo že našel…. un ki ni, se bo obrnil.
Furala pa bosta naprej. Saj gre samo samo zapar let. 🙁

Je zelo preprosti ali pa zelo komplicirano odvisno iz katerega zornega kota gledaš. Najprej je treba vedeti, da se večina žensk na spolne dražljaje in sam seks odziva popolnoma drugače kot večina moških. Moškim je ponavadi dovolj “ženska”, golo telo … vizualni stumulus je močan, mentalno so večino časa obremenjeni s podobami in željo po seksu. Vse zelo zelo simple. Ženske pa, ja, no, moški jim ni dovolj, pogled na golo moško telo jih ne vzburja, razen, ko je že vzburjena, vizualni efekt spolnosti je skorajda ničen, je pa toliko bolj izrazit čutno-čustveni. In zato ženske povečini ne morejo kar seksati z enim tam kar tako (pustimo zdaj tiste, ki kupujejo ljubezen in seksajo, zato da bi dobile pozornost in/ali ljubezen, tam želje tako ali tako ni, je zgolj odločitev in dejanje). Moški jim mora biti všeč, telesno, mentalno, čustveno, duhovno ali pa ga mora toplo in globoko ljubiti, takrat bo za, vedno za, ker vsi ti elementi dražijo in vzdražijo. Če ljubezni ni, zaljubljenost in privlačnosti so pa minile, ženska seksat ne more, moški se ji upira. Če že seksa, je to bolj podobno pasivni, trpeči se pripustitvi. To je vse in tega je veliko. Opcija je še – hormonske motnje, uporaba KT ali kakih drugih zdravil, res pa se kljub pomanjaknju libida, ženska, ki ljubi, bo potrudila vseeno, ker ga ljubi, si ga na vseh nivojih želi, tudi spolno, le na telesnem ta želja zaradi čisto fizioloških (hormonskih) zakonitosti umanjka. Tako da … zaključek si potegni sam.

ne samo sebe nič obsojaj – in zame absolutno nisi ne pokvarjena in ne k….
manjka ti nežnosti zraven robatega in prostaškega moža – in prav si imela, da si si jo po tolikih letih zakona privoščila s tem tvojim prijateljem ( čeprav je impotenten ti nudi nežnost in orgazme, kar ti tvoj mož ne )

glej – življenje je dolgo….in če sama sebi privoščiš nekaj lepega za tvojo dušo ter telo – pa četudi brez tvojega moža in sedaj po tolikih letih s tem drugim moškim na skrivaj – boš glih tako šla v nebesa 🙂

ne rabiš se it zdaj ločit …..imejta to vajino skrivnost le zase dokler in v kakršni obliki paše vama….

in potem ti bo že čas vse naprej počasi dozorel in se boš vnaprej sproti odločala tudi glede tvojega zakona….

bodi pametna….nič ne delaj ne na hitro in ne s krivdami – jaz ti verjamem da si se maksimalno potrudila za tvojega moža in za tvoj zakon in da tega kar zdaj doživljaš nisi namerno iskala…
in tudi če sedaj varaš – boš že počasi rešila tudi odnos s tvojim možem ali v zlaganem zakonu ali pa se boš pač ločla….naredi tisto, kar ti bo bolj oljašalo še tvoja leta do starosti ….

drži se 🙂

ne razumem, povej zdaj se svoje mnenje…kaj si ugotovil?

ne razumem, povej zdaj se svoje mnenje…kaj si ugotovil?[/quote]

kaj naj bi pa novega ugotovil? Razlog je preobremenjenost, stres in premalo oz. nič športnih aktivnostih. Jaz imam dovolj časa, 3 x na teden šport in nimam nobenih posebnih stresov. Način življenja in potrebe so pač drugačne.

ne razumem, povej zdaj se svoje mnenje…kaj si ugotovil?[/quote]

kaj naj bi pa novega ugotovil? Razlog je preobremenjenost, stres in premalo oz. nič športnih aktivnostih. Jaz imam dovolj časa, 3 x na teden šport in nimam nobenih posebnih stresov. Način življenja in potrebe so pač drugačne.[/quote]

Potem bi pa ti lahko doma več naredil. Vodil bi gospodinjstvo.

kaj naj bi pa novega ugotovil? Razlog je preobremenjenost, stres in premalo oz. nič športnih aktivnostih. Jaz imam dovolj časa, 3 x na teden šport in nimam nobenih posebnih stresov. Način življenja in potrebe so pač drugačne.[/quote]

Potem bi pa ti lahko doma več naredil. Vodil bi gospodinjstvo.[/quote]
Hočeš reči, da če že ne sexam bi bi lahko vsaj gospodinil, kot alternativno aktivnost? Velik del gospodinstva že itak opravim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close