Ženina bolezen mi je odvzela spolno življenje
Anonimno 10549, 29.10.2024 ob 08:23
Milena635, 29.10.2024 ob 06:43
Jaz vem resnico, 29.10.2024 ob 06:24
Ko bo žena umrla boš ti že v objemu druge….( morda si že) pa se lepega in poštenega ter zvestega delaš.
Če ne dobi doma ima vso PRAVICO iskati drugje, pa čeprav boste frigidne feministke vrtele svoje umazane gobce in mu nabijale slabo vest. Brigajte se zase, pa boste imele vedno dovolj dela!
Bogi revček ne dobi, ni važno, če je žena bolana in lahko bo umrla. On mora seksat 🙄
Nič novega! Tudi babe se gonite naokoli, pa je lahko doma mož na smrtni postelji! Itak je pa vsaki budali jasno, da se goni isto število moških in žensk…. ne govorim o LGBT!
Jaz sem bil v taki situaciji, kot jo opisuje avtor, isto se je trudila, poskušal sem ji nuditi kar naj več ljubezni, kolikor je zdravje dopuščalo, zelo je bila hvaležna , ja in nisem jo prevaral. Potem pa sem si brez slabe vesti poiskal drugo in sem ji dandanes zvest kot prvi in v ljubezni. Mogoče mi je bilo pa to poplačano in še danes ko hodim na grob si ji v mislih vedno zahvalim za vse lepe trenutke.
Najbolje bo, da se pogovoriš z ženo. Človek v svojem trpljenju včasih pozabi na najbližje. Morda bi bila pripravljena vložit več truda v tej smeri, če bi vedela da tebi to trenutno največ pomeni.
Intimna sta lahko na x načinov (seks dejansko ne spada tja in je prvotno namenjen razmnoževanju). Hkrati je popolnoma normalno, da v določenih primerih posameznik postavi na stran svoje želje in potrebe v skupno dobro. Včasih to pomeni da si dlje časa ali pa sploh brez seksa. So preživeli mnogi pred teboj, nekateri to ravno preživljajo, vsi bomo pa verjetno kmalu tam.
In, ja. Moraš se pripraviti tudi na možnost, da seksal več ne boš.
Ljubezen je pokopala oz.razdrla veliko zakonov. Spoštovanje ni nikoli. Spoštovanje ohranja zakon.
hi hi hi, 29.10.2024 ob 12:23
Mogoče je Milena opisala tebe 🤣. Kako hitro se eni najdete v postih…
Za frigidno h.robert, če ne bo citiralo….
Mogoče me je, mogoče pa tudi ne. Hi hi hi. Ni tvoja stvar.
Glup odgovor je, a veš. Tudi tebi nasvet – pozanimaj se, kaj je frigidnost, pa še, kaj je feminizem, ko si že ravno pri tem.
Hi hi hi.
Moj fant je šel študirati v ZDA za 3 leta, takrat sem bila stara 18 let, prvi letnik faksa. Bila na višku. Valda, da nisem hotela biti brez. Zmenila sva se, da če kdo od naju želi, ima odprta vrata. Samo si nisva tega omenjala. Komunicirala sva preko Skype. Domov je prihajal 1 krat na pol leta. Nisva ostala skupaj (ne zaradi tega).
Sedanji partner je šel v tujini za 9 mesecev, sem počakala.
Jaz se tu strinjam z naukum RKC, ki za take primere predpisuje zvestobo v nezvestobi. Sem poročena, oba z možem sva uradno verna, no, on malo bolj od mene. Ampak žal je impotenten zadnja leta, tako da imam vso pravico iskati zunaj potešitev doma. Mož to ve in odobrava, saj je tak nauk RKC.
Moj mož upošteva cerkveno doktrino zvestobe v nezvestobi, zato ne razmišlja o ločitvi, jaz pa še manj, saj sva si obljubila skupno življenje. Spolno me pač zadovoljijo drugi moški, zakon pa velja do smrti. Verjetno tudi Bog to želi, zato je pa dal tak znak glede moževega stanja potence.
Me je pa mož zadnjič prosil, da mu povem, kako je bilo v postelji z drugim, tega pa nisem hotela, saj bi grešila, če bi govorila take pohujšljive besede. Sva se potem oba pogovorila z gospodom župnikom in je moža pomiril, potem pa se je gospod župnik pogovoril še z mano na 4 oči, saj je pravilno ugotovil, da ženske potrebujemo malo več pozornosti.
Bi pa prosila uporabnika MOŽ854, da tukaj pusti svoje kontaktne podatke. Jaz želim občevati samo s kristjani, ki so pripravljeni nadomestiti mojega moža za spolnost. Ampak včasih je to težko razložiti, saj smo omejeni s predsodki in veliko ljudi ne pozna cerkvene doktrine zvestobe v nezvestobi, ti pa že veš, kako se človek v taki situaciji počuti, in me razumeš.
Tako da bi bilo super, če bi se midva dobila in pred podobo Jezusa in Marije potešila najine spolne potrebe, da ohranila najina sveta zakona.
Mačkica54, 29.10.2024 ob 23:14
Bi pa prosila uporabnika MOŽ854, da tukaj pusti svoje kontaktne podatke. Jaz želim občevati samo s kristjani, ki so pripravljeni nadomestiti mojega moža za spolnost. Ampak včasih je to težko razložiti, saj smo omejeni s predsodki in veliko ljudi ne pozna cerkvene doktrine zvestobe v nezvestobi, ti pa že veš, kako se človek v taki situaciji počuti, in me razumeš.
Tako da bi bilo super, če bi se midva dobila in pred podobo Jezusa in Marije potešila najine spolne potrebe, da ohranila najina sveta zakona.
Tako neposrečene (in nikomur potrebne) “parodije” pa že dolgo ne.
🥴💩