Ženina bolezen mi je odvzela spolno življenje
Mačkica54, 29.10.2024 ob 23:14
Bi pa prosila uporabnika MOŽ854, da tukaj pusti svoje kontaktne podatke. Jaz želim občevati samo s kristjani, ki so pripravljeni nadomestiti mojega moža za spolnost. Ampak včasih je to težko razložiti, saj smo omejeni s predsodki in veliko ljudi ne pozna cerkvene doktrine zvestobe v nezvestobi, ti pa že veš, kako se človek v taki situaciji počuti, in me razumeš.
Tako da bi bilo super, če bi se midva dobila in pred podobo Jezusa in Marije potešila najine spolne potrebe, da ohranila najina sveta zakona.
Mačkica54, žal ne bo nič! Najprej si prestara in si za odpis, poleg tega pa dvomim, da te bodo kmalu spustili iz psihiatrične klinike….
Žal lahko samo sanjaš o tem.
MOŽ854, 28.10.2024 ob 17:13
Z nikomer se ne morem pogovorit o moji tegobi. Poročen sem preko dvajset let, otroci samostojni. Lahko rečem, da sem bil s svojo ženo srečen. Rad jo imam in nikakor je ne bi želel prizadeti. Pred nekaj leti je zbolela za hudo in neozdravljivo boleznijo, ki se naglo slabša. Sedaj že potrebuje pomoč pri hoji in vsakodnevnih opravilih. Jasno mi je, da sva si v cerkvi pred Bogom obljubila, da bova skupaj v dobrem in slabem, v bolezni in zdravju … in res se po najboljših močeh trudim, da sem ji v oporo in pomoč. Nisem nek sebičnež in razvajenec, jasno mi je, da življenje in zakon niso samo lepi trenutki. Vse to lahko prenesem, tudi ženino bolezen. Ni mi pa lahko sprejeti misli, da je najino spolno življenje, ki je bilo svoj čas zelo kvalitetno, sedaj dokončno zaključeno. Žena se je kar dolgo trudila, meni na ljubo, a sedaj nimam več srca niti omenjati kakršnihkoli želja. Tudi mi ni lahko sprejeti misli, da je moje spolno življenje dokončno zaključeno. Sem zdrav in aktiven moški v srednjih letih in moj spolni nagon še nikakor ni umrl. Kako naj živim s tem, kako naj se pomirim s tem?
Glede na to, da pišeš, da si imel in še imaš super ženo, super zakon, odrasle otroke … Naj te opomnim, da te v vseh teh letih zakona ni nikoli tako zelo potrebovala, kot te sedaj. Glede na to, da pišeš, da se ji zdravje naglo slabša … predvidevam, da bo tudi kmalu doživela svoj žalosten konec? Kakor koli … potrpi, zdrži, bodi ji 100% še dalje v oporo, ker ko je enkrat več ne bo, ti bo prevara v času njenega življenja zelo žal.
Marsičemu se ljudje odpovejo, da pomagajo svojim najbližjim. Ne pozabi, da je ona izredno vesela, ponosna in psihično močnejša, ker ve, da ji stojiš ob strani, ker te izredno potrebuje.
Potrpi, bodi ji v oporo. Ko bo na žalost enkrat umrla, si pa najdi nekoga za potešitev. Ampak jaz bi bil zelo žalosten, če bi moj prijatelj prevaral ženo, ki je hudo bolna. Skoraj zagotovo bi ga odpikal iz kroga prijateljev.
MakroLopo, 01.11.2024 ob 03:21
Glede na to, da pišeš, da si imel in še imaš super ženo, super zakon, odrasle otroke … Naj te opomnim, da te v vseh teh letih zakona ni nikoli tako zelo potrebovala, kot te sedaj. Glede na to, da pišeš, da se ji zdravje naglo slabša … predvidevam, da bo tudi kmalu doživela svoj žalosten konec? Kakor koli … potrpi, zdrži, bodi ji 100% še dalje v oporo, ker ko je enkrat več ne bo, ti bo prevara v času njenega življenja zelo žal.
Marsičemu se ljudje odpovejo, da pomagajo svojim najbližjim. Ne pozabi, da je ona izredno vesela, ponosna in psihično močnejša, ker ve, da ji stojiš ob strani, ker te izredno potrebuje.
Potrpi, bodi ji v oporo. Ko bo na žalost enkrat umrla, si pa najdi nekoga za potešitev. Ampak jaz bi bil zelo žalosten, če bi moj prijatelj prevaral ženo, ki je hudo bolna. Skoraj zagotovo bi ga odpikal iz kroga prijateljev.
podpis
Znanka ima multiplo. Dogovorjena je z možem, da nimata odnosov, tako pravi. Da bosta ostala skupaj, sta se dogovorila in živita vzporedno, drug mimo drugega. Našla si je poročenega ljubimca z zdravstvenimi težavami, za katerega mož ne ve. Ljubimčeva žena prav tako ne ve. Dobivata se po raznih zdraviliščih, kjer sta lahko skupaj več dni na leto. Ona cveti, lepa ženska je. Še dolgo bo lepo in mirno živela, saj ima urejeno življenje v vseh pogledih, meni.
Menim, da je dogovor med zakoncema tisti merodajni. Vse ostalo je pa goljufija in izraba vpletenih. A ljudje se ne zmorejo dogovoriti in sprejeti posledic, razen svetlih izjem.
Milena635, 29.10.2024 ob 06:43
Jaz vem resnico, 29.10.2024 ob 06:24
Ko bo žena umrla boš ti že v objemu druge….( morda si že) pa se lepega in poštenega ter zvestega delaš.
Če ne dobi doma ima vso PRAVICO iskati drugje, pa čeprav boste frigidne feministke vrtele svoje umazane gobce in mu nabijale slabo vest. Brigajte se zase, pa boste imele vedno dovolj dela!
Ima pravico?! To pravico naj ji pove, ko se poročita, ker se večina ne bo poročila s takšnim moškim. Se pravi, ti imaš pravico varati moža, če bi šel v bolnico za tri mesece ali obratno po spolu?? To lahko izjavi samo ultra nečustveno, egoistično bitje.
h4h4, 14.11.2024 ob 12:42
Ima pravico?! To pravico naj ji pove, ko se poročita, ker se večina ne bo poročila s takšnim moškim. Se pravi, ti imaš pravico varati moža, če bi šel v bolnico za tri mesece ali obratno po spolu?? To lahko izjavi samo ultra nečustveno, egoistično bitje.
Men so te “pravice” itak že od nekdaj ful smešne. On ima pravico, pika.
Dobesedno sem slišala za primer, ko je mož prišel V BOLNICO vprašat, če bi lahko poseksal ženo, ki je bila v bolnici po operaciji. Zakaj pa vendar ne, če ima PRAVICO???? Kako mu kdo lahko odreka to pravico???
Daleč smo še mi od civiliziranega bitja…