Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka ženinova srajca

ženinova srajca

Poroka je poleti in me zanima kakšno srajco naj ima ženin DOLGI ali KRATKI rokavi?

na žalost dolge – vsaj za uradni del poroke. to je eno od pravil elegantnega oblačenja.

Vsekakor dolge rokave!

absolutno dolge! naj si izbere kak lažji material…za večer pa še eno s kratkimi za preoblečt 🙂

Oj!

Moj bo imel kratke – že tako ali tako bo najbrž zgorel z “rekelcom” in brezrokavnikom. Sicer pa: kakor se sam odločiš.

Lp, Ajs

Moj je imel kratke rokave, pa kakorkoli izgledalo. Bilo je fulll vroče in edino prav sem naredila ko sem ga poslušala in mu kupila kratko srajco. Čeprav sem jaz vztrajala in vztrajala na dolgih rokavih.
To je tako kot ste se prej pogovarjali o barvi obleke, vsaka ima svoje mnenje, vse pa na koncu dodate, da je to pač vajina poroka in da tudi črni tulipani, ker so pač vam všeč, bodo. Mislim, da je enako s takimi “malenkostmi”. Verjemite, da se bodo ženini dosti bolje počutili s kratkimi rokavi, seveda v poletju. Dokler je znosna vročina pa kakor kdo.

Moj je imel kratke rokave, čez pa rekelc. In je bil zelo eleganten. Že tako mu je bilo vroče na julijskem soncu (poroka je bila na prostem), tako da dolgi rokave res ne bi bili dobra izbira.

Se popolnoma strinjam. Moj je bil že tako čisto premočen, ker je na vseh upravnih enotah tako vroče, da je joj. Pa še sonce…..

Jaz predlagam kratke, ker če je vroče, je itak… Po protokolu, ki pa velja predvsem za poslovni svet, bi sicer naj bili dolgi, a poroka ni poslovno srečanje… Sicer pa vsak po svoje.

no meni osebno se za poroko zdijo edini pravi dolgi rokavi po možnosti z manšetnimi gunbi saj pri svečani obleki nikakor ne smjo izpod rokava reklca gledati gole kosmate roke, ampak srajca! in pravtako izpod hlač ne smejo gledati gole kosmate noge, zato so obvezne dokolenke….to velja za uradni del…za na fešto pa zarad mene, če je v pižami, če je dost sexi :))

Okusi so različni,moj mož se je poročil v kratkih rokavih,čez pa brezrokavnik.Protokol-oblekla sva se tako da sva si bila všeč,nikakor zaradi uradne osebe.

New Report

Close