Ženo sem odvrgel kot smet
Poročen sem bil 5 let, saj veste kako to gre, zaljubljenost zamegli vse. Zdela se mi je kot kraljica in tudi zelo kmalu je zanosila. Mislil sem, da je to to. Pol pa, ko ta zaljubljenost popusti, o moj bog. Ta ženska ne zna narediti popolnoma nič! Stalno visi na fejsbuku in instagramu, namesto da bi kej postorila ali se otroku posvetila. Z njo se nimam kaj za pogovarjat, ker je dejansko butasta, izredno butasta. Meni je dejansko prekipelo in sem ji povedal, da hočem ločitev in da se odseli.
Ne razumem sicer zakaj, ampak ona se je temu celo posmehovala, seveda vse dokler je nisem pač sam izselil, vse njene stvari zapakiral in jih postavil na cesto.
Najboljša odločitev mojega življenja.
Današnja “mladina”, poznam eno tako, smrklja totalno nesposobna, ta stara jo je sama vzgajala in naredila totalno štalo, kuhati ne zna, pospravljati tudi ne, z otrokom se ne ukvarja, se mora on ali “bakica, še največ pa se z vnukom, kateri to sploh ni ukvarja očim te “mladenke”, recimo rojstni dan tega mulca pri njih izgleda tako da smo vsi povabljeni na praznovanje k tasratima dvema, vse pripravi ta stara, vse postreže, ta mlada zunaj kadi na balkonu ali pa se trapasto smeje, z otrokom se “deda ukvarja”, na koncu pa se ta mladi naložijo v avto in gredo domov.
Skratka gnoji babji, krive so sicer ta stare katere jih niso vzgojile.
Ni bila zaljubljenost tista, ki ti je zameglila um, ampak polna jajca in par čvrstih jošk.
Kadar smo zaljubljeni želimo vedeti o človeku vse, če si rabil 5 let, da si jo spoznal (kako razmišlja, kaj jo zanima, kakšni so njeni cilji in interesi, kdo je in kaj zna, ter česar ne zna itd) potem si na isti mentalni stopnji kot ona- zabit si kot štanga.
Zdaj je kar je. Naj ti bo to šola za naprej, za otroka pa le poskrbita, saj ni kriv, da se je rodil dvema bedakoma.
Tudi jaz sem imel takšno ženo, lepo, privlačno, skratka zaljubljen do ušeš. Pol pa kot praviš, ne zna popolnoma nič. Ona se je takoj preselila k meni in predvsem ležala na kavču. Tudi midva sva hitro dobila naraščaj. Zdaj pa lepo spet živi pri svoji materi, kjer živijo tudi njeni ravnotako nesposobni sorojenci s parterji in potomci. Tastara pa jim kuha, pere in stalno jamra, kako je sama za vse.
Mene pač očitno privlačijo mlajše, jih imam tudi zdaj. Samo zdaj je pa politika drugačna! Greva na večerjo, prespri pri meni, po zajtrku pa gre kamorkoli pač gre. Tako mi tudi najbolj ustreza.
To je samo dokaz, da so dedci brez možganov, ker “mislijo” s kur.cem. Torej, z lepim se hvališ, ti suženj svojega tiča.
[/quote]
Res je. Sicet je v tej temi nekaj postov v podporo avtorju, ki jih je napusal avtor sam:))
Dedci in psi. Oboji se obnašajo enako, ko zavohajo možnost naskoka. In kje je pamet? Takrat je ni, se skrije in se doooolgoooo časa ne pojavi.
ni vedno tako! Tudi meni se je to zgodilo, pa tudi ona ni hotela slišati za ločitev. Hvala bogu to v našem pravnem sistemu ni niti potrebno, da se strinja. Pol se ni hotela izseliti, pa sem pridobil sodni nalog. Na Sodišču je jamrala, da nima kam in da je brez prihodkov, kar je tudi res bilo. Sodnik jo je vprašal, kje je živela prej – pri svoji mamici. Tja se je seveda tudi vrnila! Zdaj me pa tastara kokoš, ki je vzgojila to nesposobno bitje (ki sicer ima postavco in čvrste joškice), klicari in je jezna name, ker mora spet ona skrbeti zanjo. Pa da so stroški itd. Jebe se meni za njene stroške! Punca naj si najde novega bedaka, ki bo vsaj začasno skrbel zanjo, kajti za vedno, to bo težke, takšnih bedakov mislim da ni!
Res je. Sicet je v tej temi nekaj postov v podporo avtorju, ki jih je napusal avtor sam:))
Dedci in psi. Oboji se obnašajo enako, ko zavohajo možnost naskoka. In kje je pamet? Takrat je ni, se skrije in se doooolgoooo časa ne pojavi.
[/quote]
Ni bila zaljubljenost tista, ki ti je zameglila um, ampak polna jajca in par čvrstih jošk.
Kadar smo zaljubljeni želimo vedeti o človeku vse, če si rabil 5 let, da si jo spoznal (kako razmišlja, kaj jo zanima, kakšni so njeni cilji in interesi, kdo je in kaj zna, ter česar ne zna itd) potem si na isti mentalni stopnji kot ona- zabit si kot štanga.
Zdaj je kar je. Naj ti bo to šola za naprej, za otroka pa le poskrbita, saj ni kriv, da se je rodil dvema bedakoma.
[/quote]
Tudi meni je takpno pojmovanje zaljubljenosti bližje. Naj je imel še tako lepe oči in dobro stoječo mašinco, v navalu zaljubljenosti sem želela izvedeti vse o njem in čim več tega spoznati tudi v praksi. Vedno znova se čudim moškim in ženskam, ki pravijo, da prej niso opazile kardinalnih napak pri partnerjih.
Se bližam 60. in sem še generacija, ki je bodoče očete oz. matere svojih otrok dalj časa preizkušala in se bolj trezno odločala. Vsaj v povprečju, se mi zdi.
Skupni vikendi, vsaj par mesecev koruzništva najprej, da spoznaš njegove navade, odnos do dela, denarja, praktično funkcioniranje, tudi higienski nivo … šele nato odločitev za zakon in otroka.
Lani sem naredil isto po 4 letih, to je ko razmišljaš sam odspodaj. Začela se je redit, snapchat in fb, se photoshopat do ne prepoznavnosti (odstranjevati maščobo in ustvarjat lažno sebe).
Nisva bila poročena. Vrečke sem spakiral in vrgel ven. Se bom spremenila, shujšala, na kolena je šla. Se zdaj kliče.
Danes imam drugo, noseca in sva srečna. To je totalen gnoj od žensk, kot svinja debela je danes pri 26, 130kil, na fb jih ima 60.
Sej če opazuješ mlajše, opaziš da dejansko moški znajo tudi v gospodinjstvu veliko več kot so znali včasih. Ker so jih mame tako vzgojile. Dekleta pa ne znajo kaj veliko, zelo zelo redke kaj naredijo v kuhinji, ker pač one ne bodo kuhale. Ok ni problema, pač delaj kaj drugega. Pač sposobni mlajši tipi pa jim ne postavljajo mej, ker vsi mislijo, da je imeti lepo žensko dovolj. Poznam modela, ki je rekel svoji punci, dokler ne boš dobila redne službe kar pozabi da se seliš k meni. Kakšno šokirani obrazi vseh žensko okoli so to bili. Pač nova realnost, bomo se navadili
To je samo dokaz, da so dedci brez možganov, ker “mislijo” s kur.cem. Torej, z lepim se hvališ, ti suženj svojega tiča.
[/quote]
Odgovarjam na:
“To je samo dokaz, da so dedci brez možganov, ker “mislijo” s kur.cem. Torej, z lepim se hvališ, ti suženj svojega tiča.”
Nekaj grdih besed je zgoraj, ampak res avtor, ok ženska verjetno ni bila niti gospodinja, niti prava mama.., če je res kar pišeš. Mogoče še v spolnosti ni bila več tisto, kar je nekoč bila. Ampak vprašaj sebe kako to, da nisi nič videl prej?! Oprosti, v tvojem življenju je bila, ker sta se za odnos odločila oba. Kaj pa je bilo na njej, da si se odločil ustvariti družino z njo?!
Predvidevam, da je dobro izgledala, ker je veliko dala nase. Ko izbiraš žensko ni pomembno predvsem to, da nosi 10 cm ali več štikce in miniko, pa da je fajn naflosana ter da se zna izzivalno obleči. Če je ženski urejanje glavna prioriteta, je težko vse ostalo. To pa lahko hitro vidiš, še preden se odločiš za starševstvo.
Raje kot da se tolčeš kot Tarzan po prsih se vprašaj tudi to, kaj si ti naredil narobe, da odnos ni uspel? Verjemi ali ne, odnos se da rešiti, če se ga hoče. Samo ne znajo vsi. Si odnos sploh poskušal konstuktivno reševati ali si samo stisnil rep med noge? Še je vprašanj… Upam pa, da si kolikor toliko poštiman, da ne boš letel, tako kot večina moških, iz veze v vezo. Ker bo isto “sranje”, samo drugo pakovanje.