Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ženo sem odvrgel kot smet

Ženo sem odvrgel kot smet

druge lule zdaj voham in moram povedat, da veliko lepše disijo če še niso rodile

In to si opazilo po 5 letih zakona? Daj ne farbaj. Rajši povej,da si se je naveličal,ker si drugo lulo zavohal.
[/quote]

In kje je fotr od tega babjega gnoja? A on je pa čist brez krivde? Sploh pa mora danes znati vsak dec kuhati, to je celo “in”, pa še pospravljati. Tako kot mora vsak gnoj babji znati pomalati stanovanje in poskrbeti za svoj avto. Oba pa morata biti sposobna kot prvo preživeti sebe. Frocovja pa ne priporočam. Skoraj nobenemu.

….morda tudi zaradi tega….članek Alenke Rebula:

Ženske so se v zgodovini naučile simulirati nebogljenost, nevednost in šibkost, da so pridobila naklonjenost moškega. Prav je, da opazimo, kadar to še delamo, ker se je ta vzorec prenašal dolga stoletja.
Ta drža ženskam namreč reže noge, da ne uporabljajo svoje moči in da celo nehajo čutiti, da jo imajo.
Z držo punčke partnerja postavimo (v glavnem nezavedno) za svojega skrbnika. Pogosto se zgodi, da bo ljubeč prav zato in samo zato, ker doživlja, da ženska ne zmore in ne zna sama. V primeru, da ona odraste in želi živeti enakopravno, se v moškem lahko sprožita nasilje in občutek hude prevaranosti, saj je vržen s prestola od nje, ki ga je tja postavila in sebe razbremenila bremen odločanja.
Opazi, kdaj se počutiš in obnašaš kot punčka, kajti najprej je treba opaziti, da lahko kaj narediš drugače.
Opazi, kaj si pričakuješ od take drže. Opazi, ali dosežeš, kar si obetaš od tega načina delovanja.

Nekaj primerov, kdaj se obnašamo kot punčke:
Ko se počutimo nerodne in nesposobne in priklicujemo kritiko, namesto da bi opažale svojo moč in možnosti …
Ko se kritiziramo in glasno obupujemo nad seboj zato, da bi drugi rekli, da ni tako hudo in nas podprli, namesto da bi pošteno vprašale za podporo in povedale, da smo je kljun običajni samostojnosti trenutno potrebne …
Ko se obnašamo vdano in krotko, a se počutimo jezne in nestrpne, obenem pa pričakujemo, da bo drugi to opazil in kaj ukrenil za naše boljše počutje …
Kadar drugi odklanja stik in nas zavrača, me se pa nesrečno trudimo okrog njega, da bi dosegle pozornost, namesto da bi mu pustile njegovo počutje, poiskale nekaj lepega zase in se posvetile svojim potrebam s kom drugim, ki si želi naše bližine …
Kadar drugi ne odobrava našega navdušenja in se pustimo pogasiti. Varovanje lastnega ognja je temeljna sposobnost močne ženske …

Zakaj se mnoge ženske zatekajo v punčkasto držo? Zato, ker ta drža obeta prizanesljivost in se potem ni treba boriti, postavljati, biti neprijetne, ni nam treba poslušati očitkov, prevzemati odgovornosti … Lepše se zdi veljati za krhke, očarljive in dobre stvarce, ki so potrebne vsega. A cena je visoka. Mislim, da se ne želimo postarati kot sivolase punčke, veliko lepše je stati na svojih nogah, računati nase in biti ljubljene kot ranljive, a tudi močne in resnične ženske!

Ja avtor tebe očitno vodi glava tam spodaj. Po 5 letih je ugotovil,da nista za skupaj.
Saj pri naslednji bo enako ,ko bo tič zavohal naslednjo žensko in naslednjo in naslednjo….
Rajši napiši ,da ti ni bilo več za zvezi biti,ker si se naveličal z eno in isto biti ter vso krivdo prelagati na njo.

O ločenec tebe se bo vsaka ženska >>razveselila

O ločenec tebe se bo vsaka ženska >>razveselila

Meni se pa ta bivša žena v avtorjevem komentarju smili, ker je naletela na takega cepca.
Ubogi njegov otrok. Naslov tudi pove,da avtor lih ni biser od moškega.

ženska se poroči in rodi otroka, saj to ni samo njegova odločitev, če smo že pri tem je bolj njena, ker se ni zaščitila. Pol pa misli, da bo lahko komandirala deca in bila princeska. Še dosti premalo takih žensk leti na cesto. Kaj ona rabi je en konkreten šamar pi pički, tazgornji in, da se jo tako kot je to avtor storil, odvrže kot smet.

Morda bo pa pol kej boljš, z naslednjim, če ga bo seveda našla, kot mamica. Tastarin njenim, obema, bi bilo pa tudi treba dati kar nekaj šamarjev!

[/quote]
Sami heroji, ki bi šamarali ženske.

šamarili bi nesposobna bitja, neglede na spol. In očitno takšne butare ta jezik precej dobro zastopijo

Sami heroji, ki bi šamarali ženske.
[/quote]

[/quote]
Ja no glede, da se je z napačno poročil potem lih neki sposoben že ni. :))

Vsi na tem forumu ste resno mentalno moteni, z viharnim jezdecem in podobnimi sociopati na čelu.

Kaj pa ti delaš na tem forumu? Kako si pa ti moten/a/o?

5let…
Torej se 5 let nista pogovarjala, hodila skupaj na dopust ali imela enega prostega vikenda zase?
5let rabi clovek, da ugotovi koga ima nasproti sebe.
Zanimiva veza je to morala biti.
Sicer pa dragi moski… Dokler bo vodílo v hlacah, boste srecevali/vzdrzevali/porocili slednje – nesamostojne ranjene srne, ki zajtrka ne zna pripraviti, ki ji je otrok modni dodatek in ki bo z vedno novimi izgovori menjavala sluzbe (ce sploh).
Vsi si “zelite” samostojno zensko. Ko pa imate z njo opravka, pa ne zmorete. Ker ipak taki zenski moras kaj ponudit – cas, vrednote, pozornost in obenem svobodo. Kar pa je za marsikoga prevec…

Jaz sem še stara generacija, vajena delat. Vse znam, tako moška kot ženska dela.- Ko pa vidim, kaj ljudje vozijo v hiše za neveste…. sploh te tujke so zloglasne.

pripelje vaščan žensko nekje iz Rusije, skrbi zanjo in njenega sina, ki ga pripelje s sabo. stanovanja, avtomobili, hrana, obleke, dopusti, šola… vse financira on.

Skrbijo zanjo kot za kraljično, še en otrok. Ko revež z eno plačo ni zmogel več luksuza, bilo je samo za tekoče stroške, mu zarije nož v srce, pokliče policijo, revica bila ogrožena, pelje mu otroke. Zdaj se jaha po sodiščih, da sploh vidi otroka, ona živi na naš račun.

Nasilje je pa zgledalo takole, da je spala do 12, da ji je tašča nosila še solato v hišo, ker ni hotela umazat rokic med pobiranjem solate, da so financirali vse, ona ni dala centa. Zato pazite se zlobnih, lenih žensk, moški ste proti njim amaterji.

Poročen sem bil 5 let, saj veste kako to gre, zaljubljenost zamegli vse. Zdela se mi je kot kraljica in tudi zelo kmalu je zanosila. Mislil sem, da je to to. Pol pa, ko ta zaljubljenost popusti, o moj bog. Ta ženska ne zna narediti popolnoma nič! Stalno visi na fejsbuku in instagramu, namesto da bi kej postorila ali se otroku posvetila. Z njo se nimam kaj za pogovarjat, ker je dejansko butasta, izredno butasta. Meni je dejansko prekipelo in sem ji povedal, da hočem ločitev in da se odseli.

Ne razumem sicer zakaj, ampak ona se je temu celo posmehovala, seveda vse dokler je nisem pač sam izselil, vse njene stvari zapakiral in jih postavil na cesto.

“…saj veste kako to gre, zaljubljenost zamegli vse.”

Opala, tole pa sploh ni res. Zaljubljenost ne zamegli čisto vsega. Racionalna oseba tudi v času zaljubljenosti opazi hude karakterne napake na človeku. Če si nekoč oboževal nekaj, kar danes totalno preziraš in meniš, da je ničvredno, imaš predvsem ti en velik problem v glavi. Očitno si povsem iracionalna oseba in čisto mogoče je, da se boš zaradi tega še kdaj ujel v podobno past.
Ne vem sicer, kakšna je v resnici tvoja bivša, mogoče je res nesposobna. Vendar pa še vedno veliko preveč moških pričakuje, da bodo ženske doma naredila čisto vse ali skoraj vse. V enem od postov nekdo omenjena, da so današnje nesposobne ženske produkt njihovih mater. Ampak matere te iste generacije so vzgajale tudi tipe, ki imajo zdaj težave s takimi ženskami, ker pričakujejo, da jim bodo stregle od spredaj in zadaj, kot so to počele njihove mame.
Je tvoja bišva res tako nesposobna ali si samo ti mislil, da si gazda, ona pa bi morala postoriti čisto vse v zvezi z otrokom in domom? Koliko pa si se otroku posvečal ti?

Zdela se ti je kot kraljica, ko si pa ugotovil, da dejansko je in očitno bo kot kraljica, ti pa več ni bila všeč? 🤔😉

Pac komentarji tukaj dokazujejo, da moski ne razmisljajo z mozgani, temvec s ticem in egom. Mlade, lepe in zabite ko sporkasa. Glavno jim je da imajo mlade in lepe. Ce pa v glavi tema pa ni pomembno.

V tvojih besedah ne najdem nobenega spoštocanka do žensk niti do mame tvojega otroka.
Takemu, ki ne bi spoštoval mojega telesa in vsega kar je prestalo, da sva danes starša tudi jaz ne bi kuhala! Sicer pa je ženska kot mama dolžna poskrbeti za svojega ptroka, ki zase ni sposoben poskrbeti sam. To da pa kuham, perem, likam… svojemu partnerju je je pa moja dobra volja. Tako kot je njegova dobra volja da mi opere avto, zamenja gume…

Se strinjam, da ce se 2 ne ujemata pac nimata kaj pocet skupaj ampak, da jo “zavrzes kot smet” je pa od tebe kretensko!! kdo si pa ti? Najpametnejsi clovek na svetu? Si popoln? Brez napak? Ne glede na to kako te je karkoli motilo… Se da vse resit na normalen nacin! Poves 10x kaj te moti IN kako bosta to SKUPAJ resila. Ce tega ni bilo si tudi ti ena navadna egoisticna smet. Tudi punca ni sama kriva, da je taka kot je, ce je starsi niso naucili kaj delat in ce je bila tebi pomembna samo vizualna lepota! Tudi pri meni me mama ni naucila totalno nic. Nic mi ni blo treba delat.. Pri ocetu pa vedno nekaj.. Ampak bolj moska opravila kot zenska. Itak, da potem, ko sem sla na svoje s tipom nisem znala kuhat pa prat… Znala sem pa marsi kaj na avtu popravit, pri pohistvu, travo pokosit.. On je znal pa kuhat. Financno sem bila precej bolj zmozna od njega pa je imel preceeej vecjo placo. Na koncu me je zmerjal s tem ker ne znam kuhat, vsak dan pospravljat itd., me pretepel (kar pocnejo le sibki, nesamozavestni moski) in sem mu lepo povedala (brez zmerjanja nazaj), da se ima za odselit pa ce mu je zal ali ne… Sigurno najboljsa odlocitev v zivljenju! Se boljsa odlocitev je bila le to, da nisva naredila otroka.
Sedaj znam in kuhat in avto in popravit. In takih moskih definitivno ne sprejmem vec v svoje zivljenje, ki ne bo znal moje napake se vedno sprejemat in spodbujat mojo rast, jaz pa njegovo. Takega moskega, ki bo mislil, da je najboljsi na svetu, zenska je pa smet. Na zalost pa upanje v takega moskega pocasi umira pa ceprav sem se zelo mlada…

To, da si ženo odvrgel kot smet in se s tem celo hvališ, marsikaj pove o tvoji zrelosti in slabemu odnosu do žensk. Priznavaš da si na začetku naredil napako ker si gledal le zunanjost, zato sprejmi svoj del odgovornosti in imej primeren odnos do ženske ki je rodila tvojega otroka! Ker si oče, tudi primerno poskrbi zanj, sicer boš slabši kot naj bila bivša žena.
Imam podobne izkušnje, vendar se s takšnimi osebami nisem poročil, vezal, ali celo imel otroka z njimi. Verjamem da bi moški morali biti dovolj zreli za takšne stvari vsaj po 30. letu, če ne prej. Z osebo s katero ki ima nižje intelektualne potenciale ali povsem drugačne interese, oz. odsotnosti le teh kot mi, je vseeno možno imeti prijateljske odnose. Vendar moški ne sme podleči zunanjemu izgledu ali celo materialnemu okoriščanju, sicer je copata ter neke vrste prostitut. Takšnih ni malo!
Vsaj zavoljo otroka uredi odnose, če jih ne boš bo otrok živel z mnogimi posledicami ki jih prinesejo takšni odnosi.

New Report

Close