Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ženska družba za izlete

Ženska družba za izlete

Organiziram žensko družbo (dame srednjih let) za izlete z agencijami. Če se nam želiš pridružiti, napiši še, kam bi jo najprej skupaj mahnili. “Spoznavni dan” pa bo v Ljubljani, ko se nas nekaj nabere.

Torej punce, če ste same, pa rade potujete, organizirajno si nepozabna skupna doživetja!

Pozravljeni, jaz sem ena izmed teh, ki bi nekam odpotovala v družbi, saj sem sicer sama in me zanima kam v tujino… npr. Ciper, Malta, Grčija… itd…
In kdaj naj bi to bilo spoznavni dan, in kdaj naj bi bilo kakšno potovanje. Sicer trenutno še imam dopust 3 tedne.
Lp… pa pričakujem in upam na kakšen pozitiven odgovor.
N.

Ne-nna, mislim, da se nisva dobro razumeli – gre za izlete, vi pa navajate potovanja in destinacije, ki so tradicionalno počitniške. Morda se motim.

Pišite mi na zoprna.baba@gmail.com

Jaz sem imela v misli kak enodnevni ali dvodnevni izlet, morda kasneje, ko se bolje spoznamo, tudi kakšne skupne počitnice.

Kot primer: enodnevni izlet v Tulln, Avstrija na vrtnarsko razstavo (25.8.2012):

http://www.kompas.si/potovanja-izleti/Avstrija/Vrtovi-Tullna-25397p73512d08.2012e1i26392

Ne-nna

Tudi jaz iščem družbo še za dopust do 20. avgusta.
Mika me Grčija, morda Turčija. Oglasi se na sadjarstvo007@gmail.com.

Ok , tudi mene zanima druzba.. Stara sem 39 let , samska ..Pa , ne tako da bi slo za pridobivanje ljudi za izlete prek Kompasa ampak tko .. ker bi sla nekam za nekaj dni ( Porec? ) v kaksen kemp oz apartman …
petra5slo@yahoo.com

Punce, ponovno vam sporočam, da so možja želja skupni krajši izleti.Tudi naslov teme je ženska družba za izlete.

Na skupna potovanja in počitnice zaenkrat (vsaj dokler se ne spoznamo!) ne mislim, Tema tega posta so SKUPNI IZLETI, ne pa tudi počitnice!!!

Petra, žal mi je, da niste mojega pisanja prebrala pozorneje, takoj bi vam bilo jasno, da iščem družbo za izlet in da sem Kompasov izlet dala kot primer – še zdaleč pa ne novačim zanj.

Zato naj katera od vas organizira skupino za skupna potovanja – a prosim, da v ločeni temi! To, da smo zmešane hruške in jabolka nobenemu ne koristi!

Poglejte na http://www.madampotuje.si, to je čisto in zgolj za ženske

Cene, da te kap! Madam potuje tekmuje izven konkurence!

Mene zanima vse, potovanja, kolesarjenja, dopust z sproščenimi, veselimi osebami, ….majpot@gmail.com

Živjo,
mene zanimajo krajša potovanja po okoliških državah (1-3 dni), lahko v lastni režiji ali z agencijo. Trenutna želja so Cinque Terre, če grem sama so predrage enoposteljne sobe.
Sem iz Ljubljane, starost 38
brilabrila@gmail.com

ooo, jst bi sla tja!!! stara 31, iz lj

Cinque Terre tudi mene zanimajo. Kdaj bi pa šla ?
Moj mail potovanjatk@gmail.com.

Živjo kandidatke za Cinque Terre,

Jaz bi šla konec maja ali v juniju. Lahko tudi jeseni.
Lahko se dogovorimo.

kako pa bi potekalo to? verjetno z avtom… za koliko casa? prenocisce? priblizni stroski? 🙂 prevec vprasanj? 😀 koliko sta pa stari?

Za 4-5 dni najmanj.Spalo bi se kje v Toskani na kakšnem agriturizmu. Šlo bi se z avtom.
Če ste res zainteresirane, lahko naredim plan potovanja, pa okvirne stroške.
Javite se na mail potovanjatk@gmail.com. , pa se zmenimo za kakšno kavico v Lj.

ne-naa, napiši kak mail

Sem za
tatijana1974@gmail.com
lp

za Cinque Terre jeseni se prijavljam tudi jaz

Punce, kaj pa dopust?
recimo:

https://www.facebook.com/sailingadventures.si

Pozdravljene punce!
po dolgem času sem našla to stran kjer smo malo planirale izlete potovanja… itd…, pa potem nič ni bilo od tega.
Leto je naokrog pa sem spet tu.

Če je katera še pri volji za kakšno potovanje po 13.7.13 naj se mi javi… sem pri 50.tih… vitalna, še vedno za žur, potovanje…, ampak sem sama…zato iščem kakšno prijetno žensko družbo, kajti sam človek pač težko potuje, me pa vleče nekam na tuje, ali pa vsaj na jadran..
Lep pozdrav.
Ne-naa

Od 15 imam 3 tedne dopusta, bi se lahko zmenili za kam iti skupaj?
Moj el.naslov je : nieves0856@gmail.com in zelo hitro bi se rada zmenila,sicer grem, žal, sama.

Ne-naa ali kdo drug, tudi jaz sama, mal čez 50, moj mail mala.potepuhinja@gmail.com.
Lepo poletje vsem.

moj mail rrosa64@gmail.com.
Javite se, če je katera interesentka.

ne-naa

Dobra ideja, ali ste za to, da na Facebooku kreiramo skupino? Bo lažje dogovarjanje.

LP Sabina

punce eno leto je že naokoli, s eje sploh katera že kaj dogovorila, oz. bolje rečeno udejanila? 🙂

lepo dopustovanje 😉

New Report

Close