Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ženska išče žensko

Ženska išče žensko

Moške imam rada, ampak nimam sreče z njimi. Sem heteroseksualne usmeritve. Me pa včasih noro vzburjajo spolne fantazije z namišljeno žensko. Se najde tu kakšna? Je katera za stvar? Kot ženska vem, kje vse je treba pobožati, podrgnit. Oglasite se, ženske vseh postav in starosti. Morda se ujameva dve v najini nagajivi mini orgijici.

Koliko si stara, opiši se? Običajno na spletu iščejo pari in še to se večinoma pogovarjaš z moškim.

Zakaj naj se opišem? Pusti mail ali telefonsko.

Torej iščem žensko.

Odgovor na objavo uporabnika
Ženska išče žensko, 06.02.2024 ob 22:39

Torej iščem žensko.

A se je izgubila revica?

Zato, ker ne bi šla kar z vsako žensko, ampak mora biti mojih let +-5 let, mora mi biti privlačna.

No, jaz tudi ne. Imam 34 let, D košarico. Podobna Monici Belluci. Ampak mam zelene oči

Še en varnostnik, ki mu je dolg čas v službi.

Anonimno365, 06.02.2024 ob 23:02

Še en varnostnik, ki mu je dolg čas v službi.

Haha

Pisi na rakun149@gmail.com.

Ženska išče žensko, 06.02.2024 ob 22:21

Moške imam rada, ampak nimam sreče z njimi. Sem heteroseksualne usmeritve. Me pa včasih noro vzburjajo spolne fantazije z namišljeno žensko. Se najde tu kakšna? Je katera za stvar? Kot ženska vem, kje vse je treba pobožati, podrgnit. Oglasite se, ženske vseh postav in starosti. Morda se ujameva dve v najini nagajivi mini orgijici.

Sem ravno dala oglas in tudi sama iščem. 😉

busbambus0@ gmail

sem zenska se vedno isces? pisi gmail

pandabanda306@gmail.com

Anonimno 8367, 07.09.2024 ob 01:24

sem zenska se vedno isces? pisi gmail

pandabanda306@gmail.com

Tudi iscem zensko. Si za nagajivo dopisovanje, pa bova videli?

Moski prosim ne se truditi!!!

Kaj po podrejen tip? Bi prišel v poštev? (lahko se igrava samo z najinimi luknjicami 😉 )

Jaz tudi iščem 😊

Kako ste luštne. Končno pogumne da ni rade z njo. Jest bi tud njo božala, poljubljala, ji drgnila Pučko, do orgazma. Všeč so mi prijazne, z dobrimi joski, postavne, se rade smejijo, so higiensko urejene, čiste.. A bi kera!

Nina408, 17.04.2025 ob 13:33

Kako ste luštne. Končno pogumne da ni rade z njo. Jest bi tud njo božala, poljubljala, ji drgnila Pučko, do orgazma. Všeč so mi prijazne, z dobrimi joski, postavne, se rade smejijo, so higiensko urejene, čiste.. A bi kera!

jaz bi ti jo lizal

Spet en peder sa javlja

Hej ženske

Sem ženska in tudi mene zenima izkušnja z žensko. Ker pa še nikoli nisem probala, bi za začetek imela nekaj vprašanj…če je katera za čvek, pusti mail.

New Report

Close