Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženska je hladna do mene

Ženska je hladna do mene

Spoznal sem jo pred dvema letoma, delava v isti poslovni stavbi. Oba hodiva kaditi zunaj pred stavbo in tako sva se začela pogovarjati. Pogovarjala sva se ene pol leta, potem pa je pri meni preskočila iskrica. Vsak dan sem hodil v službo le za to, da se bova srečala na čiku. Postajal sem vse bolj nor nanjo. Oba sva poročena, pa vendar sem jo povabil na kavo. Po službi sva šla na kavo in ona mi je takoj rekla, da ve, da imam nekaj porednega v mislih, da to ni samo kava. Povedal sem ji, da je to res, da si želim sexat z njo….. Tako sva se naslednji dan zmenila v skladišču, ki smo ga imeli v kleti. Tja načeloma nihče ne hodi in je vse pod ključem. Ključ pa imam jaz. Zaklenila sva se v skladišče in takoj sva se začela noro lizat in otipavat, imela je oblekco in spodaj brez hlačk. Noro sva se poseksala. To počneva sedaj že leto in pol, vsak dan hodiva v skladišče in se poseksava. Ampak jaz sem čisto nor nanjo, zaljubljen že ves čas, pogrešam jo non stop in hočem več od nje. Ona pa je povsem hladna. Ko se srečava v javnosti, me normalno pozdravi, ko sva v skladišču, se strastno in divje poljubljava, objemava in seksava. Po sexu bi se rad še stiskal z njo, ona pa se vedno hiti oblačiti, mene kar odrine od sebe, reče hitro, mudi se mi… obleče se in kar zbeži od mene. Ko se hočem pogovarjati z njo, mi reče, da ji nikol ne smem pisati ali jo klicati po telefonu. Občutek imam, da me samo izkorišča za seks. Kar mi je sicer ok, saj vsaj tako sem lahko z njo. Ampak niti enega samega čustva nima do mene? Ali je to res možno, da je ženska takšna? Kaj naj naredim?

To me spominja na sodelavko. Z možem nista mogla imeti otrok in tako si je našla drugega oplojevalca.
Sedaj so srečna družinica z veliko skrivnostjo.

Vprašaj ženo kaj naj narediš. Pfuj.

Ubogi revež, žena te ne šmirgla, ljubimka je hladna. Nekaj res delaš narobe, da privlačiš take polovičarke.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kot prvo, nisi ti macho za avanture, kot drugo, če bi ženska imela čustva do tebe, bi vedel, zelo vedel.

Kar se pa tiče izkljopljenih čustev, so pa ženske, če se tako odločijo, dosti bolj učinkovite in neizprosne v temu…

Res je ubogi ja :)))

In kaj ti manjka si pač sam za sex, to ji manjka doma drugo pač štima. Štemaj jo dokler si ne premisli. Daj si duška z fantazijami in poročaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close